Feel good

Tänkte berätta en sak som alla borde tänka på varje dag, och speicellt stunder som man mår dåligt. Att alltid tänka och lägga energi på saker som får en att må bra. Inte tvärtom, att lägga all energi på saker som får en att må allmänt dåligt, det förlorar man bara själv på. Varför ska man gå runt och grubbla över något, när man istället kan gå och vara lycklig?
 
Det är faktiskt inte svårare än att man själv bestämmer sin inställning. Har man ställt in sig på att vara och se allt negativt, ja grattis, då blir allting negativt, och du kommer bara se flera negativa saker. Om du istället ställer in dig på att vara positiv och glad, ja då är det självklart att du blir det! Det är omöjligt att tänka positivt, och vara negativ samtidigt. Så det gäller bara för dig själv att bestämma dig för att vara glad, så blir du det. Svårare blir det inte. 
 
Såklart att alla någongång har stunder som man mår dåligt, vill sjunka genom marken, och bara vilja försvinna. Istället för att fortsätta tänka på det, och lyssna på deprimerande musik som får dig ännu mera negativ, och se tusen flera negativa saker. Då ska du istället göra tvärtom, du kan börja med att låtsas som att du mår bra. Tänk för dig själv att du mår bra. "fake it till you make it". Lyssna på glad musik, se komedifilmer, träna, gör allt för att få dig själv att må bra, gör det för bara din egen skull!

 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback