2012 del 2

April: Då fyllde först min vän Anna 16 år, då hade hon kalas så vi klädde ut oss till prinsessor! Sen fyllde såklart jag också år, så då kom bästa tjejorna över till mig på lite kalas hihi! Och de bästa på månaden var ju att våran katt fick små kattungar!
Maj: Kattungarna bara växte och växte. Vi hade spexfoto så våran klass klädde ut oss till raggare. Sen så hade alla nior i sandvikens komun någon dansgrej i folketshus och dansade bugg osv. Pratade även med Axel då för första gången, även fast vi gått i samma skola i tre år, haha lite roligt faktiskt.
 
 
 
 
 

2012 del 1

Nu är snart 2012 slut, och jag tycker att de här året har varit både dåligt och bra! Tänkte göra en resumé för hela året som har gått, med både bilder och lite text. Delar in de i flera inlägg också!
Januari och Februari: Hände faktiskt inte så jätte mycket då. Gick i nian på söderskolan och var nervös för alla nationella prov som vi skulle ha, och var ganska skoltrött så längtade tills att gå ut nian! (Fast nu saknar jag de faktiskt.) Och vi fick en katt då också som heter Snövit!
Mars: Det var mycket nationellaprov då! Kommer även ihåg att jag, Zara, Elin och Emma spelade in en sak på bilden, så vi klädde ut oss till nördar, och bitchar typ haha. Annars rullade väl allt på som vanligt!
 
 
 
 

trötta söndag

Inte bloggat för att jag inte haft någon som helst blogglust! Har umgåts med pojken min igår till idag. fast nu har jag nyss kommit hem till mamma och har redan bäddat ner mig i sängen hihi, grymt trött. Måste gå upp ganska tidigt imorgon också så jag hinner med allt, blir fullt upp imorgon! Är jag den ända som inte är alls taggad på nyår eller? skulle kunna ligga inne och mysa istället för att festa. Men aja.

HAHA.

"Jag gräver,du gräver,vi gräver, han gräver,hon gräver ,dom gräver. Det är inte en vacker dikt,men den är väldigt djup"
 

dumma dag

Den här fredagen har inte hänt mycket! Det var egentligen tänkt att jag skulle ha åkt till valbo idag, men de får bli nästa vecka istället! Har inte varit en speciellt bra dag heller. Den började med att jag var bara sur och grinig. Men de vart bättre nu mot kvällen. Har suttit och kollat på film med min syster nyss. Nu ligger jag bara i sängen och äter vindrvor, och väntar på bättre tider:) haha.
KAN JAG SLUTA VARA SÅ SNYGG. hade inge andra bilder så fick posa lite fort!;)

rubrik jävel

Har umgåtts med Axel igår kväll och hela dagen idag, fast han åkte hem för en stund sen. Vi har bara legat och slappat typ haha, skönt de också! Är sjukt trött nu så ska försöka somna i skaplig tid ikväll! Som jag inte gjort på några dagar nu.

första poledanceträningen klar!

Japp, då var första poledanceträningen klar! Det var hur roligt som helst. Fast man kände sig lite klumpig nu i början, men de blir nog bättre senare! Hoppas på att få mycket träningsvärk imorgon! Så härligt, då vet man att man varit duktig. Längtar redan tills nästa vecka!
Nu är jag hemma och har duschat och ätit mackor, nu väntas bara pojkvännen och då ska han få sin julklapp, sen ska vi mysa och ha de bra, och se på filmen "tomten är far till alla barnen"! Fast han är jämt så seg så kan ju sova i några timmar först;)

Poledance!

Godmorgon! Ligger i min säng och vill egentligen fortsätta sova, men kan ju inte sova bort halva dagen igen! Idag är de dags för första poledance träningen! Ska bli sjukt kul men är lite nervös också. Haha önska mig lycka till tack!

när solen går ner

 

Min julafton!

Hur har eran julafton varit? Min var iallafall bra! Först på morgonen så fick jag lite saker i min julstrumpa hihi. Där i låg det: en tidning, en ansiktsmask, torrschampoo och ett läppglans! Mycket bättre än godis! Sen fick vi vänta jätte länge så våran sega släkt som skulla komma hit. Sen åt jag hur mycket mat som helst såklart!. Sen öppnade vi julklapparna efter kalle anka. Det jag fick av familjen: En bodylotions, ett läppglans, en parfym&bodylotion av christina aguilera, en parfym som heter blackxs, värmeskydd, ett presentkort till ett tandsmycke, plus att mamma betalar poledance i julklapp också! Är hur nöjd som helst! Tack igen!
'
Senare på kvällen så blev jag jätte trött, så jag gick och la mig tidigt typ kl 1. Men kunde inte somna, så då gick jag ner till familjen och några till som var där, som satt uppe fortfarande och var fulla, haha.... Behöver nog inte säga mera om de haha. Sen åkte alla vid 05.00 så då somnade jag haha. Var fortfarande lite pigg då, fattar inte hur, men sov jätte länge idag, typ till halv 2, hatar att sova länge!
 


Saknar denna sötnosen himla mycket!

Det ända som fattas nu är du, om du skulle varit här nu så skulle de varit perfekt!

GOD JUL ALLA

Vi är glada idag, för idag är det julafton! Ska äta ihjäl mig och kolla på kalle anka och ha mysigt med familjen och öppna paket! Ha en bra dag allihopa!

FULL RULLE DAG

inte hunnit med bloggandet idag, har varit full rulle eller vad man säger haha. Vaknade jätte sent typ vid 12, fick skynda mig att fixa mig osv, sen vid 2 åkte jag hem till farmor och var där med famlijen hela dagen och åt god julmat, och öppnade paket, eller ja jag öppnade kuvert hihi;) Kom hem precis till Bingolotton, jätte mysigt var det även fast jag inte vann någonting, vart lite besviken haha. Kommer vinna sen inom en snar framtid ändå! Ska försöka sova snart om jag kan då, eftersom de är JUL imorgon som dom flesta nog redan vet! ELLER NEJ DET ÄR JU NY DAG, SÅ DET ÄR JUL NU GOD JUL!
men ja jag har inge bilder, så får bli en på mig HEHE.

The secret, måste läsas!!

Jag vill så gärna se en dokumänter som heter "the secret". Men tyvärr så hittar jag ingenstans att man kan ladda ner den.. Jag hittade bara en kort film när han berättar om "the secret" som ni kan kolla på här nere! Det är så himla coolt, och jag tror vekrligen på att det är sant också. Alltså att man kan få exakt som man vill genom att bara tänka på det och VERKLIGEN tro på det. Om jag kanske ska skrapa en lott eller något, också VET jag och är HELT SÄKER på att jag kommer vinna massa pengar, då kommer jag göra det också. Man kan förendra ens liv helt! Så himla häftigt! Om någon har den dokumänteren eller vet vart man kan ladda ner den, så säg snälla till mig då!!
 
 

ny header

Slängde ihop en ny header lite snabbt. Kände att jag inte kunde ha min gamla eftersom den var så somrig, hihi. Så nu har jag en ny, inte jätte fin då eftersom jag inte har riktiga program att göra fina headers, men den får duga då!
 

Hela förmiddagen har jag..

Hela förmiddagen har gått ut på att jag först sov till 11. Sen gick jag ner och då skulle mamma, micke, lillasyster och min lilla kusin ha julpyssel här hemma, och frågade om jag vela vara med, så varför inte. Haha, så har alltså suttit och pysslat i tre timmar nu, är lite slut faktiskt. Kände mig som en 6-åring igen!:)
Nu kände jag att jag vart jätte hungrig, men är för trött för att gå ner och äta. Fel om man skulle ha en slav nu då:( Tänker ligga kvar här i sängen i min onepiece och mysa med mig själv tills jag hittar orken att lyfta på arslet! Försökte se lite söt ut haha..

Beställt och nu har de äntligen kommit!

Beställde för några veckor sen en onepiece och en tröja, som nu äntligen har kommit! Onepiecen är gjord av flis så den är jätte mjuk och varm! Tänkt att bo i den hela vintern. Tröjan får ni tyvärr inte se för jag orkar inte knäppa kort på den. Men här ni iallafall min mysis.

Måste kolla på!

"Tomten är far till alla barnen", ska jag kolla på snart nångång, det är ett måste! Så jävla bra jul film hihi!
Ni som inte har sett den kan ju slå på den tycker ja! Och andra filmer jag måste kolla på är ju såklart "Ensam hemma" filmerna!! Så mysigt med julfilmer.

Julklappisar!


Snart är de jul igen!

Idag vaknade jag ganska tidigt, åt frukost och fixade mig jätte snabbt. Sen åkte jag iväg med mamma för att köpa en julklapp till farmor, och till min vän Anna! Så NU är exakt alla julklappar köpta! Längtar tills min lillasyster kommer hem, för då ska vi lyssna på julmusik och slå in julklappar! Sen ska vi sätta upp julgranen idag också, mysigt! Nu vill jag bara ha juuulafton!

städat, bakat osv..

Idag har jag haft julstädning i mitt rum, så har städat noga, dammat, dammsugit, bytt sängkläder osv. Så nu är de rent och fint här inne! Har även bakat havrekakor med min lillasyster, skit goda vart dom kan jag säga, och lagat mat har jag också gjort! Men nu tänkte jag sätta på någon bra film och äta kakor, ända som fattas är lite sällskap!

Love


JULLOV

Jag kom hem för ett tag sen! Sitter och äter en jätte god sallad från coop och är jätte glad! Eftersom jag fick jullov idag, så otroooligt skönt! Ingen aning om vad som händer idag, men kan iallafall sova länge imorgon och de ska bli så jävla skönt! Snart är de julafton, hur myyyysigt?

Kärleksfilmer

Finns väl ingenting bättre än att sätta sig ner och kolla på kärleks filmer? Så himla mysigt älskar verkligen sånna, man blir glad på något sätt iallafall jag!

Happines is so hard to find, once you find it, you better hang on tight or you lose it

Den här tisdagen har jag varit först i skolan, var ganska lugnt faktiskt. Sen åkte jag hem till min syster och kollade på 2 filmer med henne och åt mat! Sen hem och har suttit och pluggat i en timme! Eftersom man har prov imorgon. Tror jag kan de mesta iallafall så det ska nog gå bra, är även sista dagen imorgon innan jullov! För man har ju bra lärare som tyckte att de va onödigt för oss att komma dit på torsdagen och sen hem igen, så våran klass får jullov redan då! Så otroligt skönt, vad jag har längtat till jullovet! Till julafton, nyår, börja på poledance, umgås med vänner och min pojkvän, och såklart sova jätte mycket! Haha emmsi stalkar mig

Mina områden

 

Hemma..

Ikväll när jag ska sova kommer de blir jätte tomt och ensamt i min säng! Eftersom jag sovit hemma hos Axel sen i onsdags och kom hem idag, hatar att sova själv! Men det har iallafall varit jätte roligt och mysigt med honom! Därför jag inte har haft tid att blogga dom senaste dagarna också.
Inatt när vi skulle sova så sov jag inte alls bra så har varit trött hela dagen typ, och nu är jag ganska pigg.. haha fattade man ju. Hoppas jag blir lite tröttare snart bara, så jag kan somna. Har även sovmorgon till 12.40 imorgon otroligt skönt!

Ensam fredag

Gud vad jag suger på att blogga verkligen, och kan säga att jag har inte många läsare heller, haha. Men tack ni som är kvar! Idag mådde jag inte så bra, så jag åkte inte till skolan. Så har varit inne hela dagen hemma hos älsking, och just nu har jag suttit här i typ 4 timmar själv för han har borta match, och kommer inte hem förän 11:/ Skulle egentligen ha gått på lusseinnebandyn med emma och lisa... så har lite tråkigt nu och kollar på nån svensk konstig film!

Everytime I see you I fall in love all over again

Sitter hemma hos Axel och har lite tråkigt just nu. Eftersom han för ett tag sen åkte iväg på träning. Vet inte vad jag ska hitta på medans han är borta! Längtar tills han kommer så vi kan laga mat haha. Är även jätte trött och fryyser (som jag gjort hela dagen), så kanske ska sova? låter skönt.

Nästan helt ensam i skolan

Japp, då sitter man i skolan, 2 timmar innan man börjar, härligt! Eller inte. Bloggade inget igår för jag orkade inte faktiskt, förlåt! Men var först i skolan till halv 4, sen hem och packade sen åkte jag hem till älsklingen! Där jag ska sova hela veckan. Underbart! Idag var de jätte jobbigt att gå upp från sängen, eftersom de va så mysigt att ligga där! Men tillslut tvingade jag mig upp och fixade mig jätte fort, så idag ser man ut som man gör! Sen hann vi även äta frukost, och kolla lite på julkalendern! Nu blir det att vänta tills jag börjar, har bara 2 lektioner idag, plus att jag har prov, fml. Känner mig även lite sjuk huhu.
Ser cpful och trött ut, men måste väl bjuda lite på sig själv!

Jag älskar min mamma och pappa!


Fucking jävla fuck tisdag

Haha ja ni ser ju rubriken, ingen bra dag, Eller speciellt ingen bra början! Åkte till skolan 1 och en halvtimme innan vi började, plus att jag hade flottigt hår, eftersom jag inte hann tvätta håret. Så satt i klassrummet och var jätte surig! Så kommer Maria världens bästa och har med sig torrschampoo, hon räddade verkligen min dag! Resten av dagen har jag bara varit trött och uttråkad, tisdagar gillar inte mig. Ska sova tidigt idag så att den här dagen kan vara över, för resten av veckan kommer förmodligen att bli underbar!!
Ja ni ser ju hur glad jag var!
 

En bra dag

Det här har varit en rätt bra måndag faktiskt! Gick först i skolan och slutade ganska tidigt. Tog bussen med Anna hem till henne och lagade lite finmiddag, jätte gott! Sen följde hon med mig en bit hem till Axel, där jag spenderade resten av kvällen med honom! Vi har pratat massa politik idag, haha hatar vekligen poilitik. Jag får så damp när folk inte tycker som mig, som t.ex. axel, hihi.

Såååå sant!


Får inte klä ut sig till pepparkaksgubbe

Alltså vad är de som händer med sverige egentligen? Nu ska man inte heller få vara utklädd till pepparkaksgubbe på lucia? Och inte ens äta pepparkakor? För de kunde tydligen vara "stötande" för någon. Vad håller dom på med.. Vad är de som är rasistiskt med det?? Jag får damp, alla är så jävla korkade som bestämmer det! Då kommer man väl snart inte få ha bruna kläder på sig heller, eller äta brunsås, eller äta choklad, nej för DÅ är man tydligen rasist. 
Dom är ju så otroligt töntiga och tycker att allting är rasistiskt nu för tiden... Jag längtar tills jag får rösta, ska lätt rösta på sverigedemokraterna då. Nu kommer säkert många tro att jag är rasist bara för det, och då kan jag säga, NEJ ÄR INTE RASIST.
Gå in här och läs resten av texten om du inte redan sett! http://na.se/nyheter/laxa/1.1909703-pepparkaksgubbar-forbjuds-i-luciataget

I dont wanna hold you if you wanna go

 

Aga

Sitter i soffan och kollar lite på tv, och väntar på aga mat som mamma kommer med snart! Det är första gången jag äter därifrån nånsin! Eftersom alla säger att de är så himla gott där så hoppas jag på det nu! Eftersom jag är sjukt hungrig. Så den här kvällen blir lugn, käka mat, och sen kanske ha lite spakväll!

Gårdagen vart lyckad

Det var tur att mina vänner fick med mig på festen igår, (var lite osäker först om jag vela följa med eller inte). Så det var bra, för jag hade roligt! När jag kom hem så somnade jag nästan dirrekt. Idag mår man lite som man förtjänar. Så  blir de inge fest idag eller, blir en vil-dag för mig, låter väldigt välldigt skönt just nu.
Här får ni även några bilder från kvällen.
 

Älskade freeeedag

Nyss fixat mig lite och ätit god tacos! Om nån timme eller mer så blir det att åka på fest med dom bästa! Hörs i dimman, hihi skojsa.
 

red eyes

Hittade några bilder på mig från halloween, lite cool med röda ögon!

sämsta dagen på länge vare ja

Det här va seriöst sämsta dagen nånsin. Skulle tillochmed haft roligare i skolan, men ska väl inte klaga, skönt ändå att vara ledig. Även fast det ända jag har gjort idag är legat i min säng, och gått på toa och städat mitt rum. Har knappt ätit något alls idag! Så ligger här i sängen och hungrar ihjäl, orkar knappt ens resa på mig, så hungrig är jag. Och vi ska äta pannkaka idag, tycker inte om de så mycket eftersom vi äter de varje torsdag... Så blir nog att ta en billys eller något. ÅH bajs på denna dag. Vill bara sova så den är över. Finns en sak som skulle göra mig glad just nu, men nejnej.........
 

Vad ska man göra en ledig dag som denna?

Idag vart man tyligen ledig igen då! Känns hur bra och skönt dom helst! Har inget som helst planerat idag. Undrar om  man ska ha en ligga i sängen hela dagen dag, haha, eller om man ska orka ta sig upp och verkligen göra något? Hmm vi får se.

Boys boys boys

Alltså gammal musik är så mycket bättre än ny musik!! Älskar att lyssna på låtar som jag lyssnade på när jag var liten, som man kommer ihåg texten och allting typ! bezt! T.ex. den här låten kommer jag ihåg, äger!
 

Blir jätte glad om ni följer mig!

Alla som läser det här och har twitter, FÖLJ MIG NU, kommer bli super glad då. Följer även tillbaka dom flesta, som jag vet vilka de är iallafall!! Snälla snälla snälla!

mysdag med bästa.

Det här har varit en väldigt mysig dag. Började som sagt med att jag vaknade vid halv 10 och fick veta att skolan var stängd! Vart skit glad såklart. Sen vid 12 åkte jag hem till fina pojken min och va med han hela dagen! Vi låg och myste, lagade lite mat och gick ut och gick en sväng med hans hund! Myyysig dag, och kom hem för nåntimme sen.

LURADE!

HAHAHAHA. Nu har ni blivit lite lurade! Klart som fan att jag aldirg i hela mitt liv skulle kunna färga mitt hår blondt! Jag skulle ju aldrig passa i det haha! Färgen som jag höll i var min lillasysters färg, hihi. Jag skulle färga mitt hår svart! Haha, trodde inte ens att någon skulle tro på mig att jag skulle färga det blondt!! Menmen det gjorde ni;) Det var jätte kul hahaha. Här har ni iallafall för och efterbild på mig när jag färgade mitt hår SVART! :D

GLAD SOM FAN

Vaknar upp och ser att hela bessemerskolan är avstängd för att vattenledningarna har frusit, så är ledig idag lite nice! Skulle egentligen ha börjat 12.40, så de var tur att jag inte skulle börjat tidigare, och åkt dit, och åkt hem igen, haha. Man har ju lite tur ibland! Ni ska få se bilder idag på håret också, så håll utkik som kommer de om ett tag!
Trueeeeeeeeeeeee

love to you

Såg lite bilder på mig och Anna på hennes blogg! Jag är så glad att jag har dig, min fina underbara vän!

Färga håret nu då, hoppas de blir bra!

 

-


Taggar till att börja på poledance

Är jätte taggad på att börja på poledance! Fast det är ju ett litet tag kvar, 24 dagar. Jag har i alla fall hunnit beställa lite kläder till det. Det vart bara en vanlig T-shirt som ni ser på första bilden, och dom vinröda shortsen på andra bilden! De såg så sköna ut, och var inte så dyra, från Gina Tricot!

Skön söndag.

Godmorgon världen! Eller nej jag vaknade ju för två timmar sen! Har duschat och lite sånt, och kollade ut genom fönstret och såg att de var soligt och fint ute! Idag är det som sagt söndag, och jag ska om ett tag åka hem till farmor min och äta lite god mat! Sen blir det att åka hem till mamma igen och där tänker jag nog bara ligga och kolla på bästa serien The walking dead, hela kvällen. 

Hemma igen efter att ha varit hos Lindborg!

Typ nyss kommit hem ifrån Lindborg! Hade jätte mysigt och trevligt med brudarna. Med pizza och massa gottgott. Märkte när ja var påväg hem att min läpp började svälla upp lite, haha vadfan har jag gjort tänkte jag då? Ser ut som att jag varit i slagsmål eller något, haha vad ful jag är. Nu snart så blir de sängen för mig iaf, ensam, plus att det är iskallt i mitt rum, huhu. 
Sociala vare ja.

Lördag

Gud så dålig jag börjar bli på att blogga. Men blir tyvärr så när man inte har tid. Axel kom hit igår kväll och då kollade vi på en film med min lillasyster. Sen resten av kvällen myste vi och sov. Och idag har vi legat framför tv:n för de mesta, fast han åkte för ett tag sen. Om nån timme ska jag åka hem till fina Elin och fira henne eftersom hon har fyllt år!
Haha, jag ser lite rolig ut, men kolla vad söt gubbilubben är när han sover!