Tuesday sun

Sjukt varmt ute idag, varit ute ända sedan jag slutade skolan. Har ätit glass ute i solen och börjat läsa en ny bok. Haha vilken nörd jag börjar bli, men har märkt att böcker faktiskt kan vara jävligt bra, och roligt att läsa. (Förr läste jag verkligen aldrig).
 
Hela familjen har åkt iväg på cruising i falun denna kväll, men jag kände att jag inte orkade följa med på det. Undrar vad man ska göra nu då. Hemma själv.

Nostalgi

Umgåts med mina fina gamla vänner idag, Anna, Emma och Ivet. Tänk att jag har känt dem i typ 11 år snart, tiden går fort kan man ju säga. Vi gick i alla fall till Norrsätraskolan, där vi gick när vi var små (haha sällan). Fast vi gick inte in i skolan, utan på skolgården, och gick och kollade i skogen där vi lekte förr. Haha, lite nostalgi sådär. Satt och pratade gamla minnen och sådant, mys.

Once you go black

Jag har alltså färgat mitt hår svart nu, och mina ögonbryn. Haha är första gången jag färgar mina ögonbryn, och känner mig så himla annorlunda. Kan inte avgöra om det ser fint ut, eller bara ser roligt ut. Älskar i alla fall att ha mitt hår svart, dock så bleks det rätt fort, speciellt nu när det börjar bli sommar. Men once you go black you don´t go back.

Tisdag studiedag

Vaknade hos Axel tidigt idag. Jag gick och mötte Ivet utanför söderskolan, för att gå in där och hälsa på våran kära gamla skola. Var roligt att träffa mina gulliga gamla mentoret, Tommy och Carina. Fick lite flashbacks när jag gick in där, och erkänner att jag faktiskt saknar att gå där. Det var så mycket skönare om man jämför med nu.
 
Efter det gick jag Ivet och Axel till aga och käkade ihjäl oss. Sen åkte jag och A hem till han och åt glass och såg på PLL. Kände mig så fet efter det haha. Så det var väldigt skönt att jag hade träning nu på kvällen i 2 timmar!
http://sandviken.se/images/18.1ac5f13fc2c4b98e57fff1354/1084171328187/soderskol_s.jpg

Minishopping

Varit en sväng till valbo med min storasyster. Fick med mig lite småsaker hem! Hårfärg som jag nyss sköljt ur, ögonbrynsfärg (som jag ska använda när jag får tid), en bh och ett halsband. Lite smått och gott är alltid roligt!

Todays black and white

Känner att det här är en bra dag! Har sommarkläderna på och solen skiner. Hade sovmorgon, fikade i skolan, och slutade tidigt. Ska sätta mig och läsa min fantastiskt bra bok nu ute i solen och njuta. Och ikväll ska jag åka till min underbara och sova med han. BRA DAG.

Beautiful white cat


Såld

Jag har ett boktips, på en super bra och spännande bok som jag börjat läsa. Den heter "såld". Det är svårt att slita sig ifrån den. Det gör den ännu mera spännande och hemsk när jag tänker på att det faktiskt är en sann hisoria.

"Den handlar om en rysk ung tjej som heter Natasja, och drömmer om ett bättre liv. Hon blir erbjuden ett jobb som barnflicka. Men hon blir lurad, hennes biljett till frihet blir en mardröm hon aldrig kunnat föreställa sig. Gång på gång blir hon såld till olika män.. "
 

Morsdag för världens bästa mamma

Jag och mina systrar tänkte egentligen göra en annan överraskning först till mamma idag (morsdag). Istället åkte vi och köpte massa pizza, fika, en gullig liten blomma och ett kort till henne, och satt ute på altanen och myste!

Morsdag

Grattis till min finafina mamma på morsdag. Jag hoppas att alla ni där ute är snälla mot era mammor idag och visar hur mycket ni älskar henne. Själv ska jag och min storasyster göra en liten överraskning till våran mamma. Kan tyvärr inte skriva ut än vad det är, ifall hon råkar se det. Senare får ni veta, medans får ni undra över det! Tack för att jag har fått världens finaste och bästa mamma.

Det här stör mig

En sak som stör mig otroligt mycket, är när personer säger att dem vill gå ner i vikt, eller bara inte vill blir feta. Så dem bestämmer sig för att inte äta onyttigt, som godis och skräpmat. Sedan när det blir helg så super dem ner sig (typ), två dagars varje helg. Haha, ja men grattis, lycka till att gå ner i vikt då. Är nog inte många som tänker på det, att supa sig full förstör jättemycket när man ska träna sen. Alla får väl göra som dem själv vill, och dem får skylla sig själva helt enkelt, men det stör mig väldigt mycket ändå. http://www.dn.se/Images/2012/03/07/Dricka-medium.jpg

Wonderful life

Har haft en underbart skön lördag. Legat ute i solen i flera timmar, tog ett snabbt dopp i poolen med kläder på, och tagit en lång promenad med älsklingen till kyrkogården och hälsade på mormor, och ätit grillat. Sådana här dagar är ju bara för sköna, när det är fint väder är nästan allt bra!

Gröna lund

Jag ska alltså åka till gröna lund med min klass, nu den 10 juni. Jag blir nervös bara jag tänker på det, är så höjdrädd så jag kommer dö nästan. Usch. Också har dem ju en ny karusell också, som heter eclipse för dem som inte visste. Kan ju säga att jag aldrig tänker sätta min fot på den. Haha. Jag är en sån fegis.

Fredag och helg

Det är nog inte bara jag som är otroligt glad över att det är helg nu, kära älskade helg. Själv ska jag åka ut till kungsgården hem till min pappa och bosätta mig där i helgen. Får se vad jag hittar på att göra där då, han har ju fyllt i vår pool nu, dock 10 grader så för mig blir det inge bada! Men kolla bara vad härligt det ser ut!

Easytones

Idag känner jag bara på mig att det är en bra dag. Hade sovmorgon, och fick sluta mycket tidigt från skolan. Nu ska jag bara chilla ett tag och försöka hitta på något. Ikväll ska jag sova med min underbara pojkvän. Just nu är livet bra känner jag.
 
Förresten, jag har en fråga till er som jag super gärna skulle vilja ha svar på! Är det någon som vet om man kan springa i easytones? Eller om man bara kan gå i dem? Har hört att det finns olika sorter, att vissa kan man bara gå i, vissa kan man springa i, och att det kan vara farligt att springa i dem. Så är det någon som vet? Ni ser på bilden hur dem ser ut i alla fall!

Ont i mina fötter

Jag har varit så himla duktig idag tycker jag, och ni ska få veta varför, ont i fötterna har jag också nu. För det första så sprang vi på idrotten (sprang/gick). Sedan efter skolan GICK jag från bessemer till björksätra för att träffa min älskling. Efter ett tag GICK jag och mötte Anna, och vi GICK en ganska lång promenad. Nu kommer det värsta: Jag hade tygskor hela dagen. AJ mina fötter gör ont. Men lika glad för det är jag ändå!

Tisdag today

I skolan idag har jag bara skrivit matte nationellaprov i flera timmar. Det är fult och tråkigt väder ute. Höjdpunkten idag var att jag åt tacobufee på monrose med mina systrar! Behöver inte säga mera om denna dag.

Young and beautiful

 

Me old times


Feel good

Tänkte berätta en sak som alla borde tänka på varje dag, och speicellt stunder som man mår dåligt. Att alltid tänka och lägga energi på saker som får en att må bra. Inte tvärtom, att lägga all energi på saker som får en att må allmänt dåligt, det förlorar man bara själv på. Varför ska man gå runt och grubbla över något, när man istället kan gå och vara lycklig?
 
Det är faktiskt inte svårare än att man själv bestämmer sin inställning. Har man ställt in sig på att vara och se allt negativt, ja grattis, då blir allting negativt, och du kommer bara se flera negativa saker. Om du istället ställer in dig på att vara positiv och glad, ja då är det självklart att du blir det! Det är omöjligt att tänka positivt, och vara negativ samtidigt. Så det gäller bara för dig själv att bestämma dig för att vara glad, så blir du det. Svårare blir det inte. 
 
Såklart att alla någongång har stunder som man mår dåligt, vill sjunka genom marken, och bara vilja försvinna. Istället för att fortsätta tänka på det, och lyssna på deprimerande musik som får dig ännu mera negativ, och se tusen flera negativa saker. Då ska du istället göra tvärtom, du kan börja med att låtsas som att du mår bra. Tänk för dig själv att du mår bra. "fake it till you make it". Lyssna på glad musik, se komedifilmer, träna, gör allt för att få dig själv att må bra, gör det för bara din egen skull!

 
 
 
 

'Shutter island'

Idag mina vänner så är det söndag, och den har spenderats med Axel precis som en söndag ska spenderas. Vi har legat inomhus hela dagen i soffan och kollat på film. Vi såg en film som heter "shutter island" som var sevärd och väldigt bra, så den rekomenderar jag.
 
Har sovit borta hos Axel ifrån torsdags (tror jag?), och är nu hemma.. Känns alltid konstigt och tomt att sova ensam efter att ha sovit brevid han i flera dagar i rad. Skulle absolut inte vara fel att somna bredvid han varje kväll och vakna upp bredvid han varje morgon. EN fördel är att jag får sova i tystnad, och inte med en massa snarkningar!
http://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/shutter-island-poster_1777.jpg

Valbo

Idag har jag och min pojkvän varit i valbo. Jag tog själv inte med mig några pengar dit (och det suger), men jag hjälpte honom att hitta kläder, och det var faktiskt roligt! Han fick med sig två par shorts i alla fall! Sedan åt vi såklart på IKEA, så himla gott. 

HELG

Sov hos Axel igår, och blir förmodligen kvar här hela helgen. Därför kommer det nog tyvärr bli ganska dålig bloggning, men ska försöka blogga lite i alla fall. Inatt ska vi kanske sova i tält, kommer bli mysigt! Nu ska vi kolla på Pretty little liars, så vi hörs när vi hörs.

Yesterday

Igår fyllde min fina lillasyster hela 14 år! Så åt massa paj och marsansås som hon hade bakat. Sedan på kvällen åkte jag och sov hos min pojkvän. Precis när jag skulle sova kom jag på att jag inte hade bloggat, men hade ju som sagt fullt upp! Imorse vela jag bara sjukanmäla mig och fortsätta sova, men så blev det tyvärr inte.

Poledance

Har tränat nu hela kvällen, (jag tränar poledance för dem som inte visste). Tyvärr så gick det inte alls bra den här gången. Går just nu på nivå 3, och kan säga att trixen som vi lär oss är väldigt tunga. Klarar knappt något trix längre, därför blir det mycket tråkigare. Jag vill lära mig alla trixen, men har någon spärr i mitt huvud som säger "nej jag klarar inte det här". Då klarar jag det inte, och blir sur och besviken på mig själv, och blir otroligt tråkigt då. (Plus att det är sjukt dyrt att betala runt 1200kr för bara 8 veckor varje gång!)
 
Så jag och min syster (som går på poledance med mig) vi har bestämt oss för att gå klart den här nivån, och sedan sluta eller ta en paus ifrån det. Istället ska vi börja gymma så vi blir starkare i kroppen! Plus att vi ska träna lite poledance hemma hos henne, som har en stång hemma, så vi inte glömmer bort allting, och det är ju roligt såklart. Och senare kanske börja igen, eller inte, vi får se helt enkelt!
http://cdn1.cdnme.se/cdn/3/1497787/images/2011/pole_dance_148150365.jpg
(google bild)

Clothes

Letade lite bland mammas kläder och provade lite, och fotade. Har verkligen inte bästa kameran, men den duger man ser i alla fall vad det är.

Evil dead.

I lördags var jag som sagt och kollade på skräckfilmen "Evil dead" på bio. Dock blev jag besviken då jag trodde att den skulle vara mycket bättre och läskigare. Tycker den var mera äcklig och ganska långtråkig eftersom det var bara blodblodblod typ, men hoppade till 2 gånger iallafall! Personligen tycker jag filmer som den här inte är läskigt, när det är blod och "monster" bara. Den får 5/10.

Långhelg

Förra veckan var det en långhelg, från torsdag-söndag, otroligt härligt var det. Jag umgicks med mina fina vänner och grillade med dem en kväll/natt. Var iväg till Gävle på bio och kollade på en skräckfilm med min pojkvän, och sedan satt och kollade på fina bilar på cruisingen. Sov även en massa också. Borde komma fler sånna här långhelger tycker jag!

Börjar blogga igen!

Hej! Jag har haft en bloggpaus nu ett tag som ni nog har märkt. Har faktiskt varit skönt utan bloggen ett tag, men kände ändå att jag vela börja igen så har saknat det lite. Jag försöker inte bli en kändisbloggare eller så, utan mest för att jag ska kunna titta tillbaka senare i livet och minnas allt. Fast såklart det blir roligare att skriva när det är flera som läser.
 
Ja vad har jag gjort dem 23 dagarna som jag inte har bloggat då? Bland annat så har jag gått i skolan, varit ledig mycket, varit ute i det fina vädret, umgåts med vänner och grillat, umgåts med pojkvännen mycket t.ex. på sista april, osv osv.