HAHHAHAHA

 Tycker att sånna här videosar är så fruktansvärt roliga!! Haha.

Blä och usch

Usch, blev så himla äcklad när jag såg den här bilden! Jag tycker verkligen inte om donken lika mycket som jag gjorde förut, då jag ÄLSKADE det. Nu tycker jag att det bara smakar äckligt och det är så ofräsht.

I wanna dance, and love and dance again

USCH vad dålig jag är på att blogga känner jag.. men har sovit hos Axel i 2 dagar, och igår sov jag hos Anna också. Så har bara haft det bra! Har mestlegat inne och kollat på film och myst och sånt haha, känner mig jätte fet.. Och idag gick jag och tjejerna och åt på aga, gud så jag saknat mina tjejer!
'
Nu är jag hemma igen, men ska snart åka igen, till gävle och träna poledance och träna bort allt efter chipsen och allt jag åt igår osv.. Haha, puss.

TISDAG

Varit här hos älsklingen hela dagen, älskar att umgås med honom! Vi har legat och slöat oss hela dagen framför serier och sånt, vilka slöisar vi är då! Väckte även honom tidigt och drygade lite med honom hahaha, undrar hur han kan tycka om mig fortfarande;) Hehe nej. Men nu har han åkt iväg på träning som håller på läänge, så tänkte passa på att blogga då! Väldigt oitressant inlägg blev det här, men det får man leva med! Hehe. Nej tycker synd om er som läste det här tråkiga inlägget, ska försöka sluta göra tråkiga inlägg och göra roligare. Sen. HEJDÅ
Det här var typ den ända bilden som Axel hade på hans dator. 

.


If you want to be happy, then be

Har inte haft ork till att blogga dom senaste dagarna, men jag har ju faktiskt lov! Så då tycker jag att man får fuska lite som jag gör. Hela helgen var jag hemma hos pappa, och tog för det mesta bara lugnt. Åkte hem till mamma igen på söndagen, och umgicks med älsklingen. Självklart när det var hur fint väder som helst ute, så stannade vi inne och kollade på PLL. Tur jag har som har en pojkvän som också tycker om den serien hihi!
.
Axel åkte och tränade nyss. Så nu ska jag packa lite saker, och sedan åka hem till honom, fast inte han är hemma hehe, och vänta tills träningen är slut och mysa med honom hela kvällen!

SPORTLOV

FREDAG OCH LOV. Kan inte förklara med ord hur skönt det är. Efter den här skoldagen som varit seg och tråkig, har haft ett prov, plus redovisat. Så är helt slut nu ska jag sova hela lovet hiihi. Har åkt hem till min pappa nu också i kungsgården. Jag och Emilia tog en promenad till pizzan, och träffade min gulliga morfar där en stund!

the sims 2

Det är alltid skönt att få vara ledig ifrån skolan, som jag är idag pga inställda lektioner. Det betyder att jag kunde sova jätte länge idag, men såklart så vaknade jag tidigt som jag alltid gör när jag är ledig haha.. så typiskt.
Nu ska jag starta sims 2 och spela i några timmar. Ikväll ska jag träna poledance, och då börjar nivå 2, så nu blir det lite svårare! Ska även träna själv eftersom min syster som jag brukar träna med är sjuk idag!

today with a good friend


Jag och Nellie lekte lite modeller idag hihi. Var roligt att träffa henne eftersom jag inte träffar henne mycket alls! Även fast vi bor bara några hundra meter ifrån varandra!
 

dreams

Jag tycker att det är så himla intressant med drömmar. Undrar varför man drömmer just det man drömmer osv. Ibland kan man ju drömma saker, och sedan händer det påriktigt också, det är coolt! Jag älskar att drömma, eller ja bra drömmar iallafall såklart. Det är ju så skönt att bara somna, och vara i sin egna lilla värld, min värld är bäst!
.
Fast jag hatar verkligen att drömma mardrömmar, när det känns som att det är verkligt. Det gjorde jag tillexempel inatt.. Usch, fast den drömmen var inte precis läskig, den var bara DÅLIG. Var bara ledsen hela drömmen, var tillochmed ledsen sedan när jag vaknade också och hela morgonen haha.. hur det kan bli!

Ibland bara älskar jag att gå på handel

Idag är det onsdag, jag brukar i vanliga fall hata onsdagar eftersom vi jämt slutar så sent. MEN så var gud på min sida idag, för alla lektioner förutom den första blev inställda! Gud så skönt det var. Snart är det lov också, det ser ljust ut nu!
'
Strax ska jag sätta på mig träningskläder, slå på hög musik, och trääna här hemma. Det är så himla skönt efteråt och veta att man har varit duktig, och får ut någonting av det. Istället för att kanske bara sitta vid datorn och slöa!
Hehe då kanske jag ser ut såhär om några år! Vad ful jag är hahaha.
 

happy

 

home

Idag skulle jag egentligen ha åkt till högbo på friluftsdag med klassen. Men eftersom jag fortfarande är förkyld, så tänkte jag att jag stannar hemma hellre än att åka ut dit och frysa, och kanske blir ännu mera sjuk. Vill bli frisk bara.
'
Har ändå varit lite duktig imorse, jag värmde upp lite smått först, och sedan stretchade jag mina ben! Ska försöka göra det så ofta jag har tid och finner orken, så man blir vigare! Nu ligger jag och myser i soffan och kollar på cartoon i väntan på att axel kommer hit senare.

'försökte våldta och kidnappa två flickor'

Alltså, vad hemskt att det ska behöva hända sånna här saker! Man vågar ju snart inte ens gå utanför dörren, utan att bli våldtagen osv.
http://gd.se/nyheter/sandviken/1.5599697-forsokte-valdta-och-kidnappa-tva-flickor

pretty heart

Jag tycker om måndagar, eftersom vi hade sovmorgon, plus att vi slutade tidigt! SÅÅ skönt. Gick till stan med min saknade vän Anna, och solade lite. Sedan gick vi till björksätra, för jag skulle möta Axel. Det var roligt att få prata en massa med Anna, eftersom jag inte träffar henne ofta alls! Aja, sen mötte jag Axel och vi gick hem till honom och kollade på PLL!
Förresten så har jag glömt min mobil hemma hos Axel, så ni vet om ni försöker få tag på mig!
425430_133150933489259_260117072_n_large

draw

Imorse när jag hade vaknat till lite, så bestämde jag mig för att ta fram pennorna och pappren, och satte mig ner och ritade! När jag var mindre så älskade jag att rita. Nu hade jag inte gjort det på länge, och nu kommer jag ihåg att det är faktiskt roligt att rita! Även fast jag verkligen inte är bäst på det, så är det ändå roligt. Satt i två timmar och ritade den här söta bilden på mig och min storebror.

Pole uppvisning!

Igår hade jag pole uppvising! Eftersom jag nu har gått klart nivå 1! I min grupp så var vi bara tre stycken, och vi hade ett rockigt tema. Jag, Sarah och Niki. Jag var super nervös innan och vela bara strunta i de där haha, men det gick bra tror jag, det kändes bra iallafall! Jag är stolt över mig själv att jag gjorde det, annars skulle jag ha ångrat mig verkligen!
Vi fick även kolla på alla andra nivåer också, så det var roligt att se! Upp till nivå 8, och alla var såå duktiga!!

ångrar mig

En sak som jag ångrar ganska mycket är: att jag sparade ihop pengar och köpte en iphone 3gs.. Varför kunde jag inte ha sparat till en iphone 4 istället? För att jag inte orkade haha. åh ångrar mig så mycket. Har abonemang också, som man betalar i 2 år, så har typ ett år till tror jag.. Huhu, jag skulle ha lyssnat på min mamma som sa att jag skulle fortsätta spara pengar!;(
http://joche.se/wp-content/uploads/2010/05/iphone3gs.jpg

tummen ner på den här dagen

Världens sämsta fredag! Eller nja, den började ju bra iallafall, eftersom jag vaknade upp bredvid Axel! De är det ända som är bra med den här dagen.. För att jag är förkyld, så har bara känt mig trött och hängig, känner mig även ful och äcklig idag också.. Är så OTROLIGT skönt att vara hemma, OCH ATT DET ÄR HELG NU, och SNART LOV. Kan ni förstå hur SKÖNT det är?
Så den här dagen tänker jag ligga och vila hela dagen, och kanske kolla på serier! Måste bli lite friskare tills imorgon, eftersom jag har poledance uppvisning då! Shit är skit nervös! uschusch, ångrar mig lite att jag sa att jag skulle vara med.. Men vafan, lever ju bara en gång som sagt hehe.

valentines day

Hade världens mysigaste allahjärtansdag igår med min fina pojke! Åt super god mat, och fick även en jätte god parfym av honom, gullisen!!

glad allahjärtansdag!

Glad allahjärtansdag allihopa som läser! Har alla haft en bra dag? eller ska ha? Det ända jag har gjort är att plugga.. Men det blir bättre! För att om en stund ska jag äta på Napoleon med min fina pojkvän! och efter ska vi åka hem till mig och mysa hela kvällen! Så min kväll kommer förmodligen att bli bra!!

feel this moment!

Idag blev det ingen skola för mig, eftersom lektionerna blev inställda, och vi fick jobba hemma istället för att komma dit och gå på typ två lektioner! Så det var super bra. Nu håller jag på att taggar till lite med musik, för att idag ska jag dansa poledance! Och även i en timme extra! Kuuul!

new bag

Här är väskan som jag köpte idag, på Lindex för 300:-. Det blev väldigt dåliga bilder, då jag använde min iphone kamera bara, Jaja!!

Doktorn, skola, stan

Haft en väldigt skön dag, fick lite sovmorgon för att jag skulle till doktorn. Där jag bara vägde, mätte mig osv, och fick ta stick i fingret. Sen förbi donken och proppade i mig 1 och en halv cheesburgare på typ två minuter haha.. Sen till skolan och hade bara två lektioner kvar!

Efter skolan gick jag till stan med min syster Sarah. Vi fikade gofika, inge semlor här inte! Sen köpte jag allahjärtansdag present! (Som ni då tyvärr inte får se hihi) Köpte även en jättefin väska till mig själv, som jag verkligen behöver, ni får se bild om en stund!

Rökning!

En sak som jag tycker är så otroligt onödigt, det är att röka. Förstår inte varför folk börjar göra det faktiskt!! Det luktar äckligt, smakar äckligt, tycker jag. Det brukar oftast börja med att man "bara fest-röker", och sen går det över till att man röker när man är nykter, och poff så är man beroende!

Jag och Lisa kollade på en film idag där dom visade vanliga lungor hur dom ser ut, och hur dom ser ut när man röker.(den som är här nedanför)  USCH. Jag blev nästan rädd, det ser ju bara äckligt och läskigt ut! Vad onödigt att förstöra sig själv, och kanske få lungcancer, bara för att man blir beroende av cigaretter!!

Jag är så glad att jag är jag. För jag är så himla smart!! Jag är stolt över mig själv att jag inte håller på med sånna där dåliga saker, när folk runt omkring mig gör det. Men dom får göra som dom vill! Tur jag är smart:)


the light side of life

Det ända som är jobbigt med måndagar är att resa sig från sängen. Sen är det inte så jobbigt längre, eftersom jag går sån kort skoldag varje måndag och ganska chill lektioner, väldigt skönt! Man ska alltid försöka se det från den ljusa sidan, istället för att bara gnälla!
Sen tog jag en låång promenad och pulsade i snön till stensätra till min pojkvän. Det var faktiskt skönt att få gå lite!

Imorgon har jag sovmorgon också för att jag ska åka till doktorn, livet är bra nu!
 

sunday is good

Alla gnäller jämt på att söndagar är så tråkiga, sega och dåliga osv. Men det tycker inte jag! Jag tycker att dom är mysiga. För på söndagar då FÅR man ligga inne hela dagen och mysa. Så den här dagen har jag och Axel myst hela tiden, sett filmer osv, så skönt är det! 

Nu ligger jag här själv i min säng och ska ta fram boken som jag håller på att läsa. Har börjat tycka om att läsa, jag som hatade det innan! Sedan ska jag somna tidigt ikväll så jag orkar med skoldagen imorgon.

todays

Jag hade tråkigt och var lite rastlös så det resulterades med dessa bilder. Har ingen aning om vad jag ska göra hela dagen. Längtar tills pappa kommer hem så jag får mat! Måste komma på något att göra tills senare ikväll då Axel kommer hit och ska sova här. Bye

Lördagsföremiddag

Just nu ligger jag i soffan, och läser lite och samtidigt myser med fina Torsten! Även fast han kan vara väldigt elak och rivas så kan han ändå vara mysig och söt!


food in the hofors betong


friday baby

Idag är det fredag igen då. Kan börja med att säga att den har varit jobbig..  För att skoldagen har gått så otroligt sakta, kändes som 50 år minst. Plus att jag har haft ett matteprov, gick sådär.  AJA.

Sen har jag åkt hem till min pappa nu i kungsgården! Jag och pappa åkte till hofors och åt mat en sväng, och annars har vi bara kollat på tv. Behöver en lugn fredag. Så nu ligger jag i sängen med min onepiece och ska ta fram en bok som jag har börjat läsa! Alltså haha, vem är jag ens? Typ alla andra i min ålder är ute och festar nu, så ligger jag här och läser frivilligt hahaha. Blev nog något fel med mig:)

study

Här satt jag i ungefär 2 timmar och pluggade till ett matteprov som jag har imorgon. Känner att det inte alls kommer gå bra, kan ungefär hälften nu.. Jag slutade plugga pga av Nellie skrev och frågade om jag vela träffas. Också orkade inte hon gå hit, och jag orkar inte gå till henne heller, haha. Vi bor på samma gata men vi är så lata, (haha det rimmade). Så tror inte att det blev något! Jag som saknar henne, men latheten tar över!

details

Ingen bra idag, ska städa och plugga.

Kvällens poledance träning!

Åkte och tränade denna kväll, som vanligt på onsdagar! Så tänkte berätta lite om vad vi fick göra!

Uppvärming: Först joggade vi runt i salen några varv för att värma upp lite. Sedan gjorde vi massa knäböj tror jag det heter? När man står brett med benen och böjer sig neråt, och sen samma fast åt sidorna. Och sist gjorde vi magövningar, som plankan osv.

Stretching: Då satt vi med särade ben haha, och pressade länge. Tror faktiskt att det var de ända vi gjorde idag! Men det gör så himla ont, men ska som sagt bli vig, så det är bara att andas bort smärtan!

Idag lärde vi oss nästan bara ett tricks, eller vi avancerade det lite bara. Kommer dock inte ihåg vad alla tricks heter tyvärr.. Men man skulle ha den starkaste handen där nere, och andra handen lite längre upp på stången. Också skulle man dra upp sig så man är åt sidan, och dra upp rumpan, och dra ihop benen, så man har stången mellan magen och benen! Jag hoppas att ni förstod haha, är svårt att förklara.
När man lärt sig det så skulle man lägga till att glida ner i splitt efter!
Och sist men inte minst, så tränade vi till dansen. Som vi ska visa upp sen. Om jag vågar. Vet inte om jag vågar. hihi.

Det var iallafall roligt, och hoppas på en rejäl träningsverk imorgon!:)

Inspo

Jag vill så gärna bli vig! Stretchar bara 1-2 gånger i veckan. Så det ska jag försöka ändra på nu!

Frukost 07.02

Godmorgon bloggen! Sitter och äter en rejäl frukost just nu, så jag orkar med dagen. Efter skolan ska jag träffa axel för han ska hjälpa mig att plugga till ett matteprov! Som jag inte förstår mycket av. Men ha en bra tisdag allihopa!


Godmorgon

I lördags umgicks jag med Axel nästan hela dagen och kvällen. Dock åkte han hem på kvällen för att han skulle ha match tidigt på söndagen. Fast han kom till mig igen sen efter, så det var bra! Nu sitter jag i skolan, och har ingenting att göra. Så tänkte att jag kunde blogga lite! Börjar strax, och då ska vi skriva nå skit, om något som jag ej fattar:/ jaja.

fiesta

Var på fest igår, och det var faktiskt jätte roligt! Roligt folk osv. Fast efter 12 någon gång så kom polisen dit haha, så alla blev utslängda. Hade roligt ändå! Var många som var pinsamma också!! Skämdes över dom faktiskt haha.

Nu ligger jag i sängen som jag gjort hela dagen. Är helt slut i kroppen. Jag är myssugen också och vill ha min pojkvän här och mysa hela dagen framför filmer.:(

this girl is on fire

FREDAG. Äntligen är det underbara fredag som jag har längtat till så mycket. Jag har hållt på att fixa mig lite och så nu, och ska gå ner och duka bordet snart och äta god tacos med familjen! Sen om en timme ska jag åka hem till min fina vän Anna, och sedan vidare på lite festligheter