Bingolotto kväll

Kvällen vart spenderad med Sarah, Emilia och Elin, framför Bingolotto! Vann tyvärr ingenting den här gången heller, men var nära att vinna typ tre gånger!! Sen efter det så åkte vi hem till Elin en snabbis och kollade på deras gulliga hund!
Kom hem nyligen, och ska sova nu snart, är trööött, och det är ju som sagt skola imorgon. Så nu säger jag godnatt!


Dag 3 - 10 sanningar om dig själv

 
1. Jag erkänner att jag kan vara jäkligt lat ibland, haha. Brukar te.x. säga åt min lillasyster att hämta saker åt mig ganska ofta.. hihihi. 
2. När jag är ensam i mitt rum så brukar jag sjunga, och ibland dansa också haha, tur att ingen ser eller hör. 
3. Jag älskar att träna, men jag är oftast för lat för att göra det, hehe.. Men när jag väl gör det så känner jag mig jätte duktig!
4. Jag verkligen älskar att få komplimanger!
5. Jag älskar parfymer, har massa olika hemma, lovee it. 
6. Jag tycker att det är roligt att dryga med människor som är sura hihi;). 
7. Ibland brukar jag kolla på filmer som jag kollade på när jag var liten, för dom äger.
8. När jag har tråkigt brukar jag alltid gå till kylskåpet det första jag gör. 
9. Det bästa som finns på morgonen är att ligga och kolla på filmer heela morgonen, eller att vakna upp bredvid bästa! 
10. Och nu den sista! Det här tog väääldigt lång tid, så nu är jag glad att jag äntligen är klar! 

Dagens skönaste


Sunday.

Hej! Jag har precis kommit hem till mamma igen! Och idag är det söndag, så det betyder slappdag. Så jag tänker slappa idag, kolla på någon bra film och äta godis. Och senare ikväll tänker jag ta en lång dusch, eller kanske bada?? och ha ansiktsmask och hårinpackning och allt, hur skönt kommer inte det bli då! 

When you can't sleep


Dag 2 - Bilder på dig för 1 år sedan

Några bilder för lite mera än ett årsen!


Älskade lördag!

Kollar på Harry Potter just nu, så jävla bäst!


Baby you light up my world

Hej! Idag var skoldagen faktiskt rätt så jobbig haha. Speciellt mattelektionen, jag och Emma satt och dampade för vi var så jävla trötta haha. Men fick iallafall sluta tidigare, och det var skönt! 
Idag ska jag åka hem till min pappa. Och jag ska inte ta med min dator, men ska ändå försöka blogga så mycket som möjligt från mobilen! Så ni blir inte av med mig hehe! Men nu ska jag gå och göra situps och upphopp, och sen hoppa in i duschen, och sen packa och sen åka! Ha det bra så hörs vi kanske senare eller imorgon igen! 

Dag 1 - Berätta om dig själv + bild

Ja jag heter ju som sagt Linnea Toivanen, men i det här faller så tror jag redan att ni vet det! Jag är 16 år och fyllde det den 22 april, så jag är alltså 96:a. Jag bor i sandviken, på en liten gata som heter Stigen, mitt i skogen!
Jag har tre syskon, storasyster Sarah, storebror Mathias & lillasyster Emilia.Har tre katter också som heter Snövit, lennart & gertrud! Mina föräldrar heter Ann-kristin och Timo, fast dom är skilda. Jag är mest hemma hos mamma. Men vissa helger är jag hemma hos pappa också, som nu för tillfället bor i sommarstugan. Jag har även en pojkvän också som är världens bästa!
Jag går på bessemerskolan på handels programmet, och jag trivs faktiskt bra där! 
Det jag brukar göra om dagarna är fakiskt ingenting speciellt. Umgås med vänner, familj osv, eller pluggar, eller sitter vid datorn, och lite andra grejer också då och då! 
Jag tycker väldigt mycket om mat, hahah, ja jag är "tjock"! Älskar tacos, grillat, mammas egna köttbullar hihi osv. Älskar också att kolla på filmer! Speciellt komedier, kärleksfilmer och skräckfilmer!
Jag hatar höga höjder, är nog det värsta som finns det, usch! Hatar även små kryp typ skalbaggar och sånt! Och jag hatar när folk ljuger. och när man förväntat sig något också blir det inte av hatar jag också. 
Jag är en person som oftast är glad, men jag kan väldigt enkelt irritera mig på saker, haha. Eller jag har väl vissa dagar jag har typ damp och stör mig på allt, och vissa dagar jag är glad hela tiden! Så ni får vara berädd på allt! Hihi, men jag är iallafall suuuper snäll!Nu vet jag faktiskt inte vad jag kan skriva mera? Men jag hoppas att det här räckte iallafall, så får ni väl kommentera om det är något ni undrar över! ;) PEACE.

Lista.

Jag ska börjar med den här, så har jag någonting att skriva om. Börjar imorgon!

Dag 1 - Berätta om dig själv + bild
Dag 2 - Bilder på dig för 1 år sedan
Dag 3 - 10 sanningar om dig själv
Dag 4 - Hur är din drömpojkvän/flickvän 
Dag 5 - En nytagen bild på dig
Dag 6 - Bild/bilder på dig och din bästavän/bästavänner
Dag 7 - En bild på ditt rum som det ser ut just nu

Dag 8 - Valfria fotografier & berätta om dem
Dag 9 - Din outfit idag
Dag 10 - Hur du skulle vilja se ut
Dag 11 - Något speciellt du kan göra eller en talang
Dag 12 - Framtidsplaner
Dag 13 - Vad tycker du om din klass?
Dag 14 - Ditt drömjobb
Dag 15 - En bild på din mobil
Dag 16 - Din favorit affär
Dag 17 - Berätta om ditt liv
Dag 18 - Din klädstil + bild på din garderob 
Dag 19 - Bild på det du köpte senast
Dag 20 - Det du ogillar
Dag 21 - Din profilbild på facebook
Dag 22 - Berätta om ditt utseende
Dag 23 - Berätta med text och bilder om din familj
Dag 24 - Gamla bilder på dig
Dag 25 - Något du måste göra innan du dör
Dag 26 - Något du är rädd för och varför
Dag 27 - Hit vill jag resa
Dag 28 - Din bästa resa
Dag 29 - Dina intressen
Dag 30 - Det du brukar göra på dagarna


Hatar mardrömmar!!

Haha, åh inatt drömde jag världens läskigaste dröm! Den började med att jag satt i gräset med några stycken i en ring haha. Också gick det förbi en jätte läskig kille, som kollade rakt fram och gick med bestämda steg, och höll i en kökskniv rakt ut. Också stirrade jag på honom hela tiden när han gick där. Och sen när han hade kommit långt bort så sa jag till nån bredvid mig (kommer inte ihåg vem) typ "såg du vad läskig den där killen såg ut". Och då helt plötsligt kollade han bakåt rakt i mina ögon. Och ja ba ååh nej. Också vände han och började gå mot mig istället! Med kniven riktad mot mig! Det var skit läskigt, och han var värsta mördaren! Och då började han jaga oss, och sen dödade vi han tror jag.  Och efter det så skulle vi typ gå nånstans, och då kom det typ två gubbar som hade svarta kläder och började springa mot oss (dom skulle döda oss för att vi hade dödat den där killen) . Och då var det bara jag, min lillasyster och någon till, också fick dom tag på dom två och dödade dom. Också vart jag helt ensam................
Skit läskig dröm! Trodde verkligen att det var påriktigt också, men det var skönt att det inte var det hehe! Hatar verkligen mardrömmar!
 
 

Torsdag.

Idag är det torsdag, och det betyder som vanligt att jag har städdag här hemma. Så nu tänkte jag börja städa, låter inte lockande.. Men måste man så måste man. Sen så har jag inte en aning om vad jag ska göra. 
Kände mig extra fin idag alltså ,hiehe!
 

Feeling good.

Hej på er! Nu sitter jag i skolan och har engelska. Helt okej, för jag är klar med allt arbete! Efter det här har jag svenska, skulle egentligen redovisa våran produkt som vi har hittat på då, men lisa är inte här , så då kan vi inte!Sen har jag lunch, och efter det ska vi ut och gå 6km, för att samla in pengar till nånting. Ganska skön dag!
hehe konstig bild hej

Instagram!

Följ mig på instagram allihop, så är ni jete guliga. Där heter jag ju iallafall linneatoivanen !


Boring.

Idag var väl skolan helt okej. Nu sitter jag hemma och har lite tråkigt. Och ska nog inte göra nånting speciellt idag. Nu kommer lite fula bilder. 

All I do is win, no matter what.

Nu har man kommit hem från högbo! Hade ju som sagt friluftsdag där idag med min klass. Först fick vi gå tipsrunda till svartviksstugan, som var 3,5 km. När vi kom dit var vi indelade i grupper och fick göra olika aktiviteter. Först fick våran grupp koka spagetti, och sen skulle man lyckas knyta en spagetti så fort som möjligt. Sen fick vi knäppa massa bilder på oss som skulle visa regler, eller vad man ska säga. Sen fick vi laga kolbollar, faktiskt ganska gott! Och sen skulle vi hämta pinnar och sånt från skogen och elda det så att en tråd skulle gå av, och vi ägde hheh. Sen fick vi gå tillbaka dom där 3,5 km igen! Men det var faktiskt en helt okej dag! 
Nu ska jag gå och göra nånting roligare medans jag väntar tills Axel har slutat, för då ska jag träffa han hiih! 
 

Åker till högbo för friluftsdag..!

orkar inte haha.. 

I like when you smile

Den här skoldagen var iinte kul, på slutet vart jag bara trött och sur. Men sen åkte jag hem en snabbis, sen åkte jag hem till Anna, och umgicks med henne. Och sen Elin.L som jag inte hade träffat på år kändes det som!! Så det var roligt att träffa henne också. Vi kollade på film och åt toast! 

Mattematik. -

Sitter i skolan och har matte, fast just nu har vi en liten rast, Så sitter och dricker varm choklad muuums! 
Idag efter skolan så tror jag att jag ska träffa min saknade Elin!!

Bingolotto kväll

Den här kvällen spenderades hemma hos min storasyster med henne och lillasyster, framför Bingolotto! Vann tyvärr ingenting , men det är ändå roligt och mysigt att spela. Åt även en massa gurka, paprika, chips och dipp!!


Admiral P- Kallenavn

 

.

Kvällen har jag spenderat med världens bästa! Men han sov tyvärr inte över. Menmen. Jag ska nog lägga mig och sova strax tror jag, vart sjukt trött. Så godnatt!

läskiigt

Så himla läskigt igår när vi var och hämtade min storebror i stockholm! Först när vi var påväg dit så var det värsta bilkön, och sen ser vi att en jävla älg hade blivit påkörd, mitt i bostadsområdet? Sen påvägen hem åkte vi förbi ett hus som brann! usch vad hemskt!
 

Singapore!

Vi åkte ju som sagt och hämtade Mathias igår! Han hade även med sig lite presenter till oss! Och jag fick en tröja där det står "I love singapore" haha. Och ett jätte fint halsband! 


Äntligen fredag!

Idag var skolan rätt så tråkig haha. Men sen efter skolan gick jag och Emma till stan och fikade lite, och det var gott hehe! Sen åkte jag hem och pluggade lite matte! Eftersom på lektionen idag orkade jag inte göra nånting typ, så gjorde klart det nu!
Och igår var det torsdag, egentligen skulle jag ha städat mitt rum då. Men jag var inte hemma på hela dagen så måste tyvärr göra det idag. Ska ändå inte göra något speciellt idag, förutom ikväll! För då ska vi åka ända till Stockholm Arlanda , och hämta min storebror som varit i Singapore i två veckor!


Subway

Vet ni en sak? Att idag åt jag på subway för första gången i mitt liv! Hehe. Så för er som inte heller hunnit äta det än så kan jag säga att det är gott! :D


Vart två blåa tröjor idag!

Skit suddiga bilder, men det orkar jag inte bry mig om nu! För snart ska jag sova nattii!

We are the gangstas!


Valbo

Hej. Idag slutar jag 13.50, men jag måste sitta kvar i skolan till halv fyra och vänta på Anna. För då slutar hon och då ska vi åka till valbo och shoppa! Ni får se bilder ikväll !

MYCKET BILDER!

Varit ute och knäppt en massa bilder med Emilia idag! Så nu bjuder jag på dom här!
//L

Såhär fin känner jag mig idag

Bajs

Tjoooo /Emma

Just nu sitter jag i skolan. Fick stressa som vanligt, eftersom min lillasyster börjar tidigare än mig, och då får hon damp på mig om jag inte är klar i tid. Haha. Så nu var man här en halvtimme innan man börjar.. Menmen. Om ett tag så har jag företagsekonomi, låter inte så lockande just nu, för jag är välidgt trött... 


Ni får inte se mitt ansikte idag. 

Nobody´s perfect, but you are, to me.

Skoldagen idag var faktiskt väldligt jobbig. Orkade knappt jobba nånting, för jag var så himla trött. Men när jag har nyss varit ute och gått i 50 minuter med mamma, micke, sarah och emilia, hela högen haha. Så kanske är lite piggare nu! Och juste igår gjorde jag och Emilia typ 100 situps, och idag ska vi göra 50 st eller mera! Riktigt duktiga hihi. 
 

Fotat Emilia.

Varit ute och knäppt kort med Emilia nyss. Dock så har jag inte en så bra kamera, och det var ganska mörkt ute, men det skiter man väl i! 





//L

true haha.

 

Monday.

Nu har man slutat då! Eller kom hem för ett tag sen, och har ätit lite hemmagjord pizza! Och nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem och då ska vi ut och gå hade vi tänkt! Får se vad resten av dagen har att bjuda på!


& ursäkta för alla webcam bilder hela tiden! Men det går inte att ladda in bilder från mobilen, vet inte varför! Men måste försöka fixa det hehe. 
 

Kort dag!!

Hejhej! Sitter i skolan nu och har matte. Fast jag ligger några tal före där man ska ligga, så jag sitter och chillar lite hehe. Det kommer vara en lugn dag idag, kommer bara ha en lektion till efter matten, och då har vi branchkunskap. Sen slutar jag, huuuur skönt? Kanske ska jobba lite nu, så inte Ingemar blir arg;DD 



nån läskig bild

Bästa filmen.



Åh, igår kollade jag på världens bästa film, Titanic! Finns seriöst ingen bättre. Och låg och grät gjorde jag också,haha. Jag brukar oftast inte grina till filmer. Men om jag  verkligen lever mig in i filmer så gör jag det ibland haha..Fast titanic går ju inte att kolla på utan att grina!! 

Söndag

Har kommit hem nu ifrån pappa! Så nu kan jag börja blogga lite bättre igen! 
Ska berätta en tråkig sak först, och det är att jag börjar bli förkyld, gud vad jobbigt! Och en bra sak att jag snart ska kolla på desperate och äta mina vinigum! Och glass sen också! Mumsigt. Så ser min söndagskväll ut! 



Trött tröttare tröttast

Det har varit en jobbig natt inatt. Vaknade typ vid 03.00 sen låg jag vaken i typ två timmar.. Och vaknade ganska tidigt idag, så jag är trött idag kan jag säga! Orkar inte göra något, så ligger och kollar på något dansprogram nu med pappa och Emilia.


Oh my god, It´s friday!

Det här har varit en helt okej skoldag! Hade först två lektioner. Sen gick jag och Emma till stan och tog ut pengar sen åt vi på donken hehe.. Fast dock så fick vi stressa i oss maten eftersom vi hade matte efter. Men när vi kom till skolan så märkte vi att den lektionen tydligen var inställd! Och hade ingen idrott heller för den delen! Så vi slutade typ 12, och egenltigen skulle vi ha slutat halv 4, så det var riktigt skönt! Och nu är det även freeedag!! Jag ska hem till pappa idag, så jag ska nog packa snart! 



Natular hair.

Idag tänkte jag köra på mitt locka och naturliga hår! Själv så hatar jag att ha lockigt hår, känner mig finare i platt hår. Plattar håret varje dag, och det sliter skit mycket!! Men vad tycker ni att jag passar bäst i, lockigt eller platt? (dåliga bilder dock) 

lockigt

platt? 
 
 

Passerkort

Juste, vi fick våra passerkort igår! Kan ju inte säga att jag vart super nöjd med den, men den får duga! Ska ju ha den i tre år, så kommer säkert undra sen hur fan jag såg ut hahah..
Emma och jag;)


Torsdag

Idag är man ju som sagt ledig då! Jag tänkte sova länge idag, men vaknade flera gånger jätte tidigt, men sen gick jag tillslut upp halv 10. Jag ska städa mitt rum lite och sen ta en låång dusch! För senare idag när Axel har slutat och sånt kommer han hit! Så måste verkligen städa mitt rum nu, ser seriöst ut som en bombnedslag här inne!!



Today is a pluggday.

Kom hem från skolan för ett tag sen, har hunnit äta macka och yoghurt nyss med. Och nu sitter jag i vardagsrummet och när jag har gjort klart det här inlägget ska jag plugga. Vi fick ju vara lediga imorgon, och då fick vi lite läxor, men hellre det! Så man får sova länge! (Tills katterna kommer och väcker mig) 




Vill hem och sova

Sitter i skolan nu, men jag börjar om 10 minuter.. Och då har jag företagsekonomi.. Vill bara hem och sova!! Tur att man är ledig imorgon iallafall, längtaar! Ska njuuuta då, och sova länge!!! Hejdå vi hörs sen!



Whatever they do

Har nyss hjälpt min lillasyster att plugga om massmedia, snäll jag är! Och nu sitter jag och har lite tråkigt. Ska gå och borsta tänderna nu och sen sova om ett tag! Puss


Cupcakes bakande!

Idag efter skolan så drog jag och Anna hem till henne och bakade cupcakes, super goda! Kolla bara på bilden här nere vad gott det ser ut;). Haha, sen efter gick vi ut och gick i typ en timme, det var skönt efter alla dom där cupcakes! 


 

hej damp hej

Dampar i klassrummet! Och om en kvart börjar vi igen .... 



!

Den här veckan ska jag inte göra någonting alls speciellt, så om någon vill hitta på något efter skolan nån dag, HÖR AV ER!    Braaaaaaaa nu säger vi så. 


 

My day.

Idag slutade jag skolan redan 20 i 2! Det var super skönt. Och då tog jag en promenad till min gamla skola, söderskolan! Och väntade på att Nellie skulle sluta. Sen åkte vi hem till mig och åt macka, sen tog hennes moppe till björksätra, för hon skulle lämna en sak hos nathalie, Sen hem igen! 
Nu tänkte jag slå på något desperate avsnitt, och sen sova efter det tror jag! grymt trött! 



Söndag= slappa

Hela morgonen och dagen har jag legat och kollat på filmer. Tycker att det kan vara jätte skönt ibland! Ska fortsätta att göra det heela dagen och kvällen också tänkte jag. Och mamma kommer även hem med donken mat senare, haha "sällan". Men det är ju gott! Och har även min lilla  gertrud här som just nu har somnat i mitt knä, hon är så söt! 



Be with you.

Sitter här och har nyss fixat mig lite snabbt sådär. Och om ett tag (tror jag) så kommer axel hiit! Vet inte riktigt vad vi ska göra, men det får vi se. Men nu ska jag gå ner och leka lite med mina söta katter medans jag väntar på han, ha en bra lördag allihop! 


 

Loveu

Haha, vilken snäll kusin jag har, men jag älskar dig ändå!


Äckliga fredag

Fyfan, det här har verkligen inte varit min dag! Har varit trött hela dagen, och har haft typ världens tråkigaste fredag haha.. Så det ska bli skönt att sova, ska nog göra det snart så jag slipper denna dåliga dag! 



skolaaan.....

Sitter och äter lite choklad boll och festis , och snart börjar min lektion, huhu. Jätte lång skoldag idag också till halv 4....



If only you know.

Just nu sitter jag nyduschad och fräsh i min säng. Är hur trött som helst som jag har varit hela dagen! Så jag tänker slå av datorn om ett tag, och försöka att sova ut så jag slipper vara så trött hela tiden! Hur drygt som helst. Också måste vi börja skolan så tiiidigt, jag vill ju sooova på morgonen! Men aja, såånt är livet! GODNATT



Jobbiga torsdag!

Det här har varit en jobbig skoldag. Fyfan, fick damp för att jag inte fattade nånting när vi skulle göra nå jävla tabeller, och designa dom! Och nu är jag trött och har huvudvärk, ROLIGT. Ska städa mitt rum lite snabbt, sen har jag bestämt att jag ska sova! 

Dåliga retards i bakrunden HAHAAHAHHA

School

Idag fick vi sluta tidigare, då vart jag glad! Så jag gick hem till min syster Sarah, och vi gick ut och gick och mötte min andra syster Emilia haha. Sen har jag inte gjort så mycket, har städat lite. Ska lägga mig tidigt idag, så jag blir piggare i skolan! 



Någon som har sett min katt???????????


min katt Gertrud borta! Mamma släppte ut henne och dom andra katterna också runt 12 idag, och sen när vi kom hem vid 5, var alla katter där förutom hon. Och hon har inte kommit tillbaka på hela dagen. Och vi har gått runt och letat efter henne också. Så någon som har sett denna katt? :( Vit med lite svarta fläckar och svart svans. 

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHA

 HAHAHAHHA MÅSTE VARA DEN ROLIGASTE OCH ÄCKLIGASTE VIDEON HAHAHHAHAHAHHAHA.

Retard film!

 
 
I skolan idag, haha jävla Emma filmade nån retard film orkar inte hahaha. 

dampppp

Sitter i skolan och dampar. Tänkte göra ett videoinlägg, men ingen vela vara med, så då sket det sig haha! Om en halvtimme börjar vii och slutar halv 4 TRÅKIIIIIT.
 

Turn up the music

Den här skoldagen har varit super jobbig, för jag har jobbat jätte mycket haha. Men slutade iaf vid 2, så det var skönt! Då gick jag hem till min syster Sarah och kollade på två filmer med henne, "det brinner" och "fragile"! Mysigt! Kom hem för en stund sen. Om en stund tänkte jag träna lite med Emilia, göra situps och lite sånt! 



Måste sluta med all utemat haha!..

Jag skrev i tidigare inlägg att jag skulle träna idag, och ta en power walk, men det vart ingenting... Haha tappade lusten helt, och det är tråkigt att gå själv haha.. OCH plus att mamma köpte donken mat idag, så känner mig dåligt tjock haha... Så DÄRFÖR tänkte jag ta och promenera till skolan och hem varje dag den här veckan, plus ta en promenad med Sarah efter skolan imorgon! Så det ska bli skönt!
 Just nu sitter jag i sängen och är dööö mätt, och ska väl försöka sova om en stund! 



Power walk!

Funderar på om jag ska hoppa in  i duschen och sen ta en power walk! Har ändå inget annat att göra idag. Ni kan gärna höra av er om ni vill följa med hih! 



Nelly.com

För er som inte visste så är det jätte mycket rea på Nelly nu, men man behöver en kod ;). Har själv beställt den här nyss, vad tycker ni? 



Love my life

Igår var Axel här. Vi kollade på några filmer och bara låg och myste! Fast sen åkte han hem på kvällen.. 
Idag är det söndag, och jag tänkte träna lite, och sen bara ta det lungt! 




Today is going yo be awesome!

Haha klockan är bara 10.25 just nu, och jag har redan hunnit ätit frukost, tagit en lång dusch, rakat benen, och haft ansiktsmask! Skönt nu har jag hela dagen framför mig! Och ikväll kommer finaste killen hit , hihi älskar mitt liv just nu!