Fullt upp

Är trött nu helt och hållet efter den här dagen, har haft fullt upp i stort sett hela dagen. Åkte till skolan och hade inividuella val, alltså engelska. Hade håltimme. Sedan matte, som jag precis har valt till, matte 2B (får se hur detta går!). Åkte buss till valbo till Coop och hade praktik i 2 timmar. Åkte buss. Cyklade hem. När jag kom hem pluggade jag även lite matte också eftersom jag ligger efter. NU tänker jag ligga i sängen resten av kvällen, läsa och kolla på serier. GODNATT.

todays workout

Jag är sjukt nöjd över dagens träning. Jag tvingade ut min lillesyster och lät henne cykla bredvid mig medans jag sprang. Jag kom 4,7km på ungefär 30 minuter. Var alldeles död efteråt, men känns så himla skönt nu, och såå värt det. Plus att jag gjorde 60 squats också innan den iskalla duschen. Känner att min drömkropp närmar sig sakta men säkert! 

Wrecking Ball

Miley Cyrus nya låt är så sjukt bra, och musikvideon också, så snygg är hon! 

Hade lite roligt med kameran

 
 
 
 

ettårsdagen

Igår var en väldigt speciell dag för mig och min pojkvän Axel. Vi firade nämligen våran ettårsdag! Kan inte ens förstå att det har varit jag och han i ett helt år. Har gått så sjukt fort, men ett sånt underbart år. 
Vi firade genom att åka till ett mysigt ställe ungefär vid högbo (minns dock inte vad det heter), jättemysigt var det iallafall. Vi satt där på några stenar vid vattnet och hade picknick, med en grillad kyckling, kex, kakor, melon, mango, godis osv. Huuur mysigt som helst. På kvällen åkte vi hem till mig och bubblade, med massa tända ljus och det var också mysigt och väldigt romantiskt! Jag älskar min Axel så mycket! 
 
 

Blir så lack!

Var alltså en tjej som skrev såhär idag på twitter.. Min fråga är ju då VARFÖR BRYR HON SIG? Varför kan hon och dem andra som höll med henne, bara låta tjejen ha på sig det? Vad spelar det för roll, helt seriöst? Förstår inte varför så många människor ska hålla på att kommentera andras utseénden och klädsel. Hur svårt är det egentligen att bara sköta sitt eget, och acceptera hur andra vill se ut. 
Visst, det är klart att man inte behöver tycka om hur andra ser ut, (och som hon skrev att det bara var deras åsikter), ja man får ha egna åsikter, men vissa åsikter måste man hålla tyst för sig själv. Dem skrev även att hon inte borde ha på sig dem skorna för att hon inte kunde gå i dom. JAHA, och? Hon kan ju inte lära sig att gå i dom om hon inte tränar att gå i dom? Det värsta var att dem inte fattar heller att det är mobbning att skriva sånt där, dem sa att det var deras åsikter, NEJ DET ÄR MOBBNING, SÅ HÅLL KÄFTEN. 
 

Roar

Är helt fast för den här låten. Musikvideon var inte så bra, men låten är i alla fall jättebra, dock gillar jag mest refrängen. 

Bad day

Idag är en sån här dag som jag bara vill sjunka genom marken. En sån här dag när allt känns så värdelöst och bara jobbigt och tråkigt. När man bara vill släppa precis allt och springa härifrån, långtlångt ifrån allting. Känner bara, vad gör jag här? Varför finns jag? Varför föddes jag, och vad ska just jag göra för nytta i världen? Varför föddes jag när jag ändå kommer dö? Varför varför varför. Har så många frågor, förstår inte meningen med att leva?? Varför? 
 
 

Första

Jag har nu börjat praktisera på Coop i valbo den här veckan. (Kommer ha praktik 2 dagar i veckan, hela terminen.) Så jag har gått mina första två dagar nu, har fått packat upp massa olika varor, bärt ganska tunga saker (så kommer bli biff nu också), och jag trivs än sålänge iallafall. Det dåliga är bara att man blir heelt slut efter man slutat, efter att ha gått runt hela dagen plus bärt tunga saker. Men det bästa är att man får ta fika gratis i fikarummet, frukter, mackor, kaffe/choklad!