Me today.

Haha, ignongera mitt ansikte :)
Haha, ja. Idag blir det nog att följa med mamma och dom på cruising i sala. Så jag har laddat in jätte mycket musik på mobilen nu som jag kan sitta och lyssna på. Och har precis fixat mig lite snabbt också. 
Vad ska alla ni andra göra idag då? :) 


Dansa, pausa!


Take me as I am, or watch me as I go.

Har precis bastat med Emilia, hade även på ansiktsmask, och hårinpakning, och har smörjt in hela kroppen typ, så nu känner man sig alldeles ren och fräsh! och de är ju alltid lika skönt, heh. Nu ska jag lägga mig och slöa i sängen till nån bra film! mongo bilder vare ja


.

Haha, jätte normal film, vi skulle snurra runt i en minut och sen springa runt ett träd, och försöka att inte ramla, haha, fast ja, det gick ju som det gick, haha! Det är jag, Ivet, Elin t, Elin l och Emma. också är det nellie som filmar, var berädd på att hon kommer stå och skrika ganska mycket haha ;)


Tack för igår tjejer!

Väldigt fina bilder ifrån igår! haha.

'

Vet ni vad som hände imorse då? Jo det ska jag berätta för dom som inte vet hihi! Jag, Nellie, Elin, Elin, Ivet & Emma vi låg i mitt rum och hade typ precis vaknat. Så ropar mamma och säger att våran katt snövit har fött kattungar två stycken! Så då sprang vi ner! Och dom var jätte små och gulliga! Sen kom det ut två till!. Så hela morgonen gick ut på att sitta och kolla och gosa lite med dom! Skit söta! 

Tack tack tack!

Tack igen tjejer för alla fina saker jag fick av er, är super nöjd!!

Thank you for today!

Har haft en rolig kväll med tjejerna! Ätit en massa mat och chips osv, fått jätte fina presenter är jätte nöjd, ni får bild på det imorgon! Just nu ligger alla och är skit trötta, hah. Ska sova eller något nu godnatt See you tomorrow!


Kalas!

Blir det kalas idag då! ;)


there is always a reason to smile.

Igår kväll så åkte jag och Emilia hem till Sarah och spelade mario party! med hon och hennes kille mathias. Det var jätte mysigt, åt även en massa gotta också (jag som skulle sluta med sånt, haha aja,man lever bara en gång!). Vi körde fyra gånger, och ja jag vann alla gånger, bara att alla kollade bort precis då! ;)
Vi kom hem typ runt 12-1.
Idag vaknade jag rätt så tidigt! Men det är för att jag ska hinna göra rätt så mycket idag, baka tårta, hjälpa mamma att laga mat, duscha, fixa mig, komma på massa tävligar, sen kommer tjejerna hit ikväll! wohoo!

Chill-dag!

Varit en riktigt chill dag idag! Först började jag klockan halv 10 för vi skulle ha nationella i engelska , skriva en uppsats, tror att det gick bra! Sen gick vi bara tipspromenad , åt hamburgare sen fick vi sluta , åkte hem typ vid 12.
'
Idag/ikväll så ska kanske jag Emilia och matte åka hem till Sarah och spela spel och så. Annars vet jag inte riktigt vad som händer! Nu ska jag äta , puss!
Och min gulliga tjockis katt! Hoppas ungarna kommer snart :D


that awkward moment when...

Så himla sant!! Tycker att det är såå irreterande när folk gör så!

True love is friendship set on fire.

Idag så har jag gått i skolan.  Har även gjort muntliga nationella i matte, och det gick bra! Fick 4 G och 2 VG, är nöjd! Och det är jätte skönt att ha det gjort nu! 
Sen efter skolan så åkte jag och solade solarium med mamma, skit skönt! Sen har min kusin Johannes och hans mamma och min morfar varit här och firat mig, eftersom jag fyllt år! Fick nagellack, nagelfil, ögonskugga,hårsnoddar och ett kort! :) 
Om nån timme ska jag sova, så jag får sova ut lite, har även sovmorgon till halv 10 imorgon, fyyyfan va skönt! 
Haha, klockrent kort jag fick av dom då.

so so what i'm still a rockstar, I got my rock moves

Har inte gjort mycket idag, solat lite, suttit vid datorn bara haha, rolig dag. Därför jag inte har bloggat något, för jag har inte haft något att skriva om. Och tänkte att jag lär väll göra det nu så det inte blir så tomt! ska sova nu pussen! 

Svalkar vinden


Solat solarium för första gången i mitt liv!

Idag har jag: först gick jag i skolan.  hade nationella muntliga i engelska, men gick väll inte så jätte bra tror jag.. , ååh är så dålig på engelska! Sen när jag kommit hem och så , så åkte jag och mamma och solade solarium. Var faktiskt första gången jag gjorde det! Ska försöka sola så mycket som möjligt nu, hatar att vara så blek! Var ju skit fint väder idag, så passade även på att sola lite så också. 
Nu ska jag gå och läsa lite! haha, godnatt! 

Redigera bilder.

Gud vad enkelt det är att redigera bilder egentligen! Okej, inte för att jag är speciellt bra på det! Men ändå, det är jävligt enkelt. Undra hur många det är som redigerar sina bilder. För ibland när man ser vissa personer på bild, så ser dom mycket annurlunda ut i verkligheten än på bild, så då måste dom väll ha redigerat? Tänk hur många som redigerar så dom te.x ser smalare ut, finare och slätare hy, och en massa andra saker! Jag brukar inte redigera mina bilder så mycket, (gjorde det förut) och gjorde det nu bara för att testa. Vart lite skilnad iallafall! Gjorde så att jag ser brunare ut, ljusare hår, lite smalare ansikte, osv.  Har andvänt mig utav http://picmonkey.com för dom som undrar!

always look on the bright side of life!


Älskar gamla bilder!

Haha. Jag sitter just nu vid mammas dator, och där har jag en massa gamla bilder! Och det är ju alltid lika roligt att kolla på gamla bilder! Så tänkte ha en stor bildbomb med en massa olika bilder! Here we go!
(Bilder både från 7an och 6an)




















































Nej nu får det räcka! Har jätte många fler bilder, men tyckte att det fick räcka nu hah.



Hejdå alla godsaker.

Fyfan, måste sluta äta såhär mycket godsaker och skit som jag äter hela tiden! För några veckor sen så slutade jag ju med att äta så mycket godis och sånt. Och det gick ju faktiskt ganska bra! Men nu för ett tag sen så började jag äta igen, och det känns så mycket bättre när man äter mindre sånt där.. Så ska försöka minska ner med sånt igen! Så önska mig lycka till nu!

I saw he today, I saw his face, It was a face I loved.

Fått lite presenter idag då! Av mamma fick jag en jätte god parfym och pengar! Av morfar fick jag pengar! Tidigare fick jag även pengar av pappa också! Och fick ju navelpiercing av Sarah tidigare också! Är nööjd! Och sen senare i veckan kommer lite fler släktingar hit och firar mig. Och på lördag har jag bjudit hit tjejerna! hihi.
Åh har knappt sovit något inatt, så är skit trött, ska nog sova snart. är även proppmätt efter alla cheeseburgare och allt fika jag ätit idag hah..

16 years old today!


Yesterday

Igår cyklade jag och mötte Albin ungefär vid halv 8. Vi åkte vidare hem till han, och låg där och kollade på film hela kvällen. Drog hem vid halv 11 typ. Sen när jag kom hem så satt jag i köket med mamma, morfar, också en massa andra och satt och prata lite och så med dom. Somnade typ vid 3-4, så jag förstår inte riktigt varför jag är vaken nu? haha. äsch vafan, lika bra att försöka somna om igen, ha de bra! Puss! 

Bullbak.

Idag har jag bakat en massa bullar med mamma! Dom vart skit goda, nu vart ni allt avundsjuka vaa? ;) 
Ikväll ska jag umgås med saknade Albin! Men nu ska jag gå och äta bullar!! hejdå ;)


Godnatt mina sötnosar.

Har varit en ganska seg fredag. Har varit/är hemma själv med Emilia. Vi har inte gjort så mycket. Och vi vart trötta så tänkte sova typ nu. Så att det fortare blir imorgon, längtar!
Men nu är det sovdax för mig, godnatt!


someone, somewhere, will love me, for me.


Orka vara snygg när man kan vara ful? ;)

Jag och min kära lillasyster Emilia. Man lär väll bjuda lite på sig själv ibland iallafall?

Hur snygga bilder som helst.

HAHAHA emma är så jävla snygg!

you got that one thing,

Meeeeeeen vad jobbigt, skrev nyss värsta långa texten om vad jag gjort idag så vart det nå fel så att allting bara försvann.. Jaja, bara att skriva om då!
Idag har jag gjort nationella prov i engelska, läsförståelse och hörförståelse. Gick väll lite sådär, men hörförståelsen var iallafall enklast tycker jag. När vi hade gjort klart det så hade vi en skit lång håltimme, så då passade jag Anna och Zara på att ta en promenad. Sen hade vi två joobbiga lektioner kvar, var jätte trött och hade ont i huvudet = går inte att jobba. Sen när vi äntligen slutade så lära jag städa mitt rum, var jobbigt men är skönt nu när det är gjort, såg ju ut som ett bombnedslag innan. Sen dansade jag dansmatta med emilia,och gjorde även en massa knäböj. Var jätte skönt att få röra lite på sig! Och  hoppas jag får lite träningsvärk imorgon, känner mig så duktig då ;)
Nu ska jag nog slå på filmen "The hunger games". PÖSS
Kolla vad fin anna är då!

Har inte bloggat för att..

Jag har inte bloggat för att mitt internet fungerar inte på mitt rum, ingen aning om varför :s , men nu sitter jag iallafall vid mammas dator. Idag har jag varit med Elin och vi har knäppt lite bilder, sen bakade vi paj.
Om någon stund ska jag gå och sova så jag kan sova ut tills imorgon när jag har nationella prov i engelska, så ni kan ju gärna önska mig lycka till! Men nu ska jag gå och äta något, pussssen

Haha jag i sjuan på skolavslutningen.

Depp-dag

Det här har verkligen inte varit min dag, har bara varit allmänt sur, trött, irriterad på allt nästan. Och plus att jag har mens också, och det suger apa. haha.. Har ingen lust att göra något heller, tror jag ska ner och hämta något gott att äta och sen spela sims2 hehehe. PYSS.
Sådär känner jag för den här dagen.

Gamla låtar är det bästa som finns.











Älskar dig vännen!


Haha jag är så duktig...

Haha åhh jag är så duktig, råkade återställa min iphone så nu kommer väll typ alla appar och allt vara borta, orkaaa :(
'Det här har varit en skit seg dag, har varit så himla trött, eftersom jag knappt sovit något, somnade runt kl 04.00 igår , det är ju härligt..! Sen efter skolan åkte jag och Zara hem till henne och åt, sen drog vi till zenit och hängde där med emma, erik, och ja alla andra. Kom hem för ett tag sen, ska sova snart så jag inte är uppe hela natten igen!
haha, Erik värsta modellen ju

heja brynäs.

sitter och kollar på hockeyn med emilia, efteraom man inte får välja kanal..... jaja hoppas att brynäs vinner  iaf!
ska gå och lägga mig om nån timme så jag orkar ta mig upp till skolan imorgon. åh va jobbigt det här lovet har gått skit snabbt, känns som att det började igår. aja ska fortsätta att kolla nu hejdå!

Grattis Sarah!

Idag fyller min fina storasyster Sarah 23 år , grattis!!


Svartviksstugan

Idag har jag varit i svartviksstugan med pappa och Emilia och grillat korv! Var jätte mysigt, passade även på att sola lite på samma gång. Var ju fin väder idag heh.
Nu är jag hemma hos mamma iaf. Sitter och väntar på att mamma och dom ska komma hem med mat från Max . Sen ska vi också äta paj som jag och Emilia bakade. Haha åh jag kommer bli fet snart , har ätit jätte mycket onyttigt det här lovet.. Men efter lovet alltså imorgon ska jag sluta med allt sånt där har jag bestämt!!


Dåligt tjock


Dåligt tjock

.


Waking up from a great dream , and trying to fall back asleep so you can continue the dream.

Har inte bloggat något för att jag har inte haft något speciellt att skriva om. Sitter här och har tråkigt, funderar på om jag ska gå ut och ta en promenad istället eller nå.  Men nu vet ni iallafall att jag lever osv, hejdå.

Filmmys!

Frukt och skit fula bilder haha :D

Mätt i magen

Idag har jag ätit en massa smörgåstårta och godsaker hur mycket som helst när vi var hemma hos Sarah och firade henne. Fast gott var det!  och vart skit mätt! 




Fredag den trettonde.

Juste kom på att det är ju fredag den 13onde idag! Har inte haft otur någonting idag! Eller ja inte än iallafall. Så vi hoppas väll på att min kväll blir fortsatt tur! haha, har ni haft otur någonting idag då? ;) 
Ska nog kolla på någon fredag den 13onde film idag med emilia och rasmus! 

Nicki Minaj är så otroligt grym!



Hennes låtar och hennes sångröst tycker jag är gryym. Men tycker inte att hon är så fin, hon ser alldeles för överdriven ut! Hon skulle säkert vara finare utan allt det där sminket!

Party like a rockstar, look like a movie star

Idag gick jag upp ganska så tidigt! Har nyss dushat och packat lite, och om en stund så kommer pappa och hämtar upp oss, och sen ska vi åka hem till Sarah och fira henne, som fyller år om två dagar, så grattis i förskott sarah! 
Och i helgen blir det att sova hemma hos pappsen! Så nu ska jag fortsätta packa, pusss!

Work like you don't need money, love like you never been hurt, and dance like no one's watching

Fyfan vad mycket jag och Nellie har rört på oss idag! Haha, Först gick vi ändå från stigen till stan, gick runt lite där, sen vid halv fyra hämtade hennes pappa oss så skulle vi hem och äta något, sen cyklade vi till stan igen, och mötte Emil och gick runt lite överallt. Sen vid typ 8 så cyklade vi hem igen. 
Nu ska jag bara sitta och slappa framför datorn skönt!


So many boys in here, where do I begin?

Hello! Sitter hemma hos Nellie i hennes vardagsrum och dunkar musik hah, medans hon är och duschar. Sen ska vi träffa Emil.w, och kanske Marcus hb!
Inatt så sov Nellie hos mig, vi vaknade gansak tidigt, så har hunnit duschat, städat mitt rum, ätit, blabla. Nu var Nellie klar hejdå!!

Leonardo Dicaprio

Om man ska försöka hitta någon som är snyggare än han, så får man leta lääänge!

Fjfkfldldödl

Haha vadfan hände med det senaste inlägget? Vart skit stor text ju wtf :o aja
Idag hade jag tänkt vakna tidigt, men hur gick det då .. Vaknade istället kl 2, duktig tjej.
Nu sitter jag och äter frukost, sen får vi se vad dagen bjuder på idag då! Pöss


american pie & chokladbollar nu!

Min lillasyster var jätte snäll mot mig nyss för hon bakade chokladbollar till mig! Skit gött. Snart ska vi slå på american pie och äta chokladbollarna puss. 


If I was your girlfriend I will never let you go.

Jag har bajstråkigt. Så nu tänkte jag ta och spela lite sims2, kuuung de! hah. Men ni andra får väll ha det så roligt! Så kan ni ju jätte super gärna vara sociala med mig på sms tycker jag! här har ni numret: 072-5222969, SMSA NU!
:D 

that awkward moment when someone compliments you and you cant find anything to complement them om

Elin har precis dragit, så nu sitter jag här helt ensam och lyssnar på deppmusik. haha ne jag skämta bara är glad. 
Vet inte vad jag ska göra idag, skulle egentligen varit med Nellie men hon mådde illa så jag får ta och hitta på något annat. Men frågan är ju, vad ska man göra?? 

what I gotta do to show these girls that I own them

Den här dagen ska spenderas med min kära vän Elin! Har inte en aning om vad vi ska göra, men vi hittar nog på något roligt! Nu ska jag städa mitt rum lite snabbt för det ser ut som ett bomdnedslag här inne.. PUSS

Holden Nowell så snyyyygg


Call me maybe


Sjukt bra låt, och sjuuuuuuukt snygg kille med i musikvideon!!

Spy kids

Kollade nyss på "spy kids 1". Haha åh gud vad jag älskade dom filmerna när jag var liten! Dom e bezt. 
Nu sitter jag i sängen och äter tortilla chips och ska nog slå på nån till film. hörs! 

Du är inte trasig du behöver inte fixas.

Den här dagen  har gått ut på att ligga i sängen och kollat filmer, och det tänker jag fortsätta med också! 
Känner mig värsta lat, men jaja man måste få bara ligga inne och slappa ibland också! Kyss. 

Rubrik

Igår så var jag bara hemma och åt påskmat med familjen och släkten. Och umgåtts med dom.


Yesterday

Tack för kvällen igår tjejer! 

Oh I swear to you, I be there for you.

Har haft en jätte trevlig kväll med tjejerna! Kom hem för ett tag sen. Kommer kanske lite bilder imorgon från idag! Jag skriver mer imorgon för  nu tänkte jag krypa ner i sängen och sova lite, godnatt!

Taggar tills ikväll jag.

Taggar tills ikväll! Ska hem till Anna och fira henne med alla tjejerna! Och vet ni vad vi ska klä ut oss till? ;) Nej tänker inte säga så får ni nog se någon bild sen på oss! :D 
Har precis duschat, och om några timmar ska jag hem till zara och fixa oss. Nej nu ska jag gå och bestämma kläder till ikväll, puss!

ful bild, men hittade ingen annan och blir ju så trökigt utan bilder.1

you was always on my mind

Idag har väll inte hänt så mycket speciellt. Förutom att det är lov nu fyfan va skönt!! 
Har sminkat en massa påskkärringar har jag gjort haha, gulliga dom är. Sen har jag ätit en massa paj haha magen spricker ju snart! Fått ett påskägg har jag också! Får se vad som händer resten av kvällen kanske kolla film eller nåå.




.

Usch det är så hemskt när unga människor dör... :( vila i frid.

9D älskar er!

Vi fick våra skoltröjor idag, och självklart så satte ju typ alla på sig dom. Bästa klassen! Gud så jag kommer sakna er sen efter nian :(

I know you want me

Usch vad mycket jag har ätit idag, känner att magen står åt alla håll! Men vafan man lever bara en gång ;P 
Ska ta och plugga lite till provet jag har imorgon ínnan jag går och lägger mig i min efterlängtade säng. puss. 

Sockerkaka

Har bakat sockerkaka med vaniljfyllning med emilia! Den såg jävligt ful och missbildad ut haha men den var iaf god det som är huvudsaken ;)


I want summer now

Jag är jätte trött. Så jag ska faktiskt gå och lägga mig i sängen nu och spela spel på telefon en stund sen sova hoho. 
Och jag är så avundsjuk på min storasyster som åker till Malta imorgon med hennes kille, huhu jag vill också åka utomlands och bli brun! :(  och speciellt just nu när det börjar bli så fult väder ute igen... 
Jaja, godnatt mina fina! 
mer

Plugga och äta kycklingspett

Var till Ica maxi med Sarah nyss och fick med mig det här hem av henne! Så nu blir det att plugga lite och äta!
Och juste hade provmiddag idag i skolan med emma, och det gick jätte bra, fick antigen vg+ eller mvg på det!!


Lifes what you make it so lets make it good

Ikväll när jag kommer hem till mamma ska jag plugga en massa, sen ska jag också träna att göra provmiddag som jag har imorgon men emma!


all the things she said

Orkade inte blogga igår, förlåt men så är det! hehe. Igår åkte jag pappa & Emilia och hälsade på hos kusinerna i åshammar. Sen på hem vägen köpte vi pizza mums, sen på kvällen åkte vi och hälsade på en snabbis hos tess.
Idag har jag bara legat här i soffan sköönt. Är hemma själv just nu också och dunkar musik. 


'Gilla så skriver jag något om dig på bloggen......'


Wille Hansén: Jag känner inte dig, men du är nog snäll. 
Markus karlsson: Du är rolig och snäll, och ser bra ut! 
Sebastian Hemsén Karabay: Du är schysst och rolig, och snäll såklart!
Nicki Frid: Jätte söt och snäll! 
Emilia Toivanen: Oftast så är du super dryg, men söt är du också! 
Sebastian Larsson: Rolig, ser bra ut, och nog snäll hoppas jag! 
Marwan Khedair: du är säkert snäll!
Sebbe Snar: Har faktiskt ingen aning om vem du är, men söt. 
Sarbast Mohammedzadeh: Skit snäll och rolig du! 
Lisa Lidén: Söt och snäll du! 
Sandra Lindberg: Fin! 
Max Larsson: Hur snäll som helst och söt! 
Saman Kilani: Liten och älskar kebab tror jag! 
Felicia Ågren: Söt och säkert så är du snäll.
Emil Hellebjörk: Umgicks mycket med dig förut, men du ser bra ut och är snäll! 
Sarah Toivanen: Bästa storasyster och fiin! 
Jimi Norgren: Du är jätte liten haha, och rolig!
Nellie Frid: Du är min lilla älskling pusss.
Sara Albeer: Jätte söt!
Elin Toivanen: Du är bäst du! 
Zara Tjärnström: Min fiiiinaste fruu! 
Joaquin Cardenas: Snäll och rolig! 
Linus Lövgren: Säkert snäll hoppas ja!
Marcus Takula: Snygg!
Nathalie Bystöm: Snäll och skit snygg du! 
Felix ågren: Ser bra ut, och är nogsnäll! 
Ivet Shami: Snyggaste och vill ha ditt hår! 
Linnea Jonsson: Finfin!
Elin Grahn: Fin och vill ha ditt hår med! 
Tom Persson: Du är snygg! 
Emma Mattsson: Säkert snäll. 
'
Så tror inte att jag har glömt någon nu, men säg till i såfall!