Eckerölinjen!

Jag har varit och åkt eckerölinjen idag, med min mamma, och mina systrar! Trevligttrevligt, och jätte god mat, känner att magen håller på att spricka nu nästan haha.. Bjuder även på några bilder så det blir lite roligare!

Be the best version of you

Den här dagen har varit jätte seg faktiskt! Inte gjort mycket alls! Tog nyss en lååång dusch, och tänkte lägga mig ner i skönaste sängen och kolla på någon film! Ska även försöka somna tidigt idag, eftersom jag ska upp super tidigt imorgon! Tänker inte säga varför, det får ni veta imorgon hihihi;)

Önskelista!

Min mamma vela nyss att jag skulle skriva en önskelista till julafton! Så då gjorde jag ju såklart det hihi!
Börjar längta till julafton nu, och fick även lite julkänsla idag när det hade snöat! Det ända som är bra med vintern är ju såklart julafton! Det är så himla mysigt med allt julpynt, , julmusik, julmat, kalle anka och allt julgodis och såklart julklappar!

Jag ser det snöar!

Usch då, kul att man vaknar upp och ser det här! Blä på vintern. I want summer!


Peter pan!

Myser ensam till bästa filmen peter pan! Längesen man såg den!


Vanlig söndag.

Även fast det är lov nu, så tänker jag som vanligt på söndagar bara slappa hela dagen! Just nu ligger jag i sängen och kollar på "Sex and the city 2", och den verkar faktiskt ganska bra (har inte kollat på den förut). Senare ska jag hem till mamma och då tänkte jag ha lite "spadag" med ansiktsmask och sånt. Standard!

Everything is funnier when..

 

Det är så himla sant! Haha alltså bilden. 
Hela dagen har jag myst med hjärtat mitt, bästa starten på lovet! Nu ligger jag i sängen och är hur trött som helst redan haha, så med det här inlägget säger jag nu godnatt! 

godmorgon

Sorry glömde visst bort att jag hade en blogg igår! Men jag har iallafall åkt hem till pappa i kungsgården, och Axel kom hit igårkväll och sov här med. Nu ligger han bredvid och spelar spel på min mobil, så då tänkte jag att jag kunde blogga lite! hehe. Nu är det höstlov också, det är super skönt tycker jag!

'Best way to not get your heart broken is pretend you dont have one'

Ligger och myser lite i sängen med min kära lilla katt! Fotomodell är han också sötingen! Ska slå på nån film nu tror jag, godnatt! ♥

Studiebesök i valbo

Idag var vi på studiebesök med klassen i valbo. Först på coop och sen på BR leksaker, så då stod dom bara och pratade om företaget och så. Sen fick vi någon uppgift att göra en SWOT-analys på olika butiker.. Sen gick vi runt i affärer och kollade lite bara, och åt på IKEA, köttbullar och potatis och brunsås MHM! 

Bandy!

Idag slutade vi kl tre, men jag och Maria är lite speciella, för vi stannade kvar i typ två timmar till haha. Sen gick vi till donken och åt mat. För att sen ta bussen till bandyn med Lisa, Emma och Anna. Självklart så vann ju saik!
Kom hem för en stund sen, och har bara hunnit duscha! Nu tänkte jag sova, godnatt!
Ibland måste man bjuda på "snygga" bilder på sig själv!

Helt själv i klassrummet är ju jätte roligt

Nu sitter jag i skolan (börjar om typ en timme) så är såklart själv här. Idag ska vi få höra på någon föreläsning, och sen jobba med våran uppgift som ska vara klar till på fredag, och sen på eftermiddagen ska tvåorna på handel redovisa något för oss! 
'
Eftersom alla var så tråkiga och ingen svarade på mitt förra inlägg, (Om halloween) .även fast det var ganska många som hade varit in på bloggen. så tänker jag nog köpa det billigaste, och det var den där röda hårsprayen! 

Har inge roliga bilder på datorn, så därför det blir webcam bilder ganska ofta! Som idag. Tröttaste bilden haha, men kolla mitt fina skal som jag lånar av min lillasyster hihi, musse pigg och mimmi! 

Vad ska jag köpa?

Hej alla! Tänkte fråga er en sak! På halloween tänkte jag vara typ djävulen eller vad man ska säga haha. Först tänkte jag bara köpa sånna där djävulshorn. Men sen så hittade jag en röd peruk med horn på! Som kostar 149kr. Så då tänkte jag att det skulle bli lite roligare med en sån, men sen hittade jag även röd hårspray som bara kostade 49. Sååå vad tycker ni är mest värt att köpa?? Peruk eller  hårspray+djävulshorn? 
Så här ser de ut, TACKSAM FÖR SVAR!:)
Hårspray Color

Skit måndag!

Hej, här sitter jag i skolan helt ensam när det är mer än en timme kvar tills man börjar! Den här veckan har vi resursvecka. Så idag kommer vi hålla på ända till kl fem, och jag håller redan på att somna, hur ska det här gå haha? Är lite sadface idag.

Jag har nyss...

Jag har nyss tagit en jätte skön dusch, och sitter här och känner mig ren och fräsh! Håller på att göra någon idrottsuppgift nu, som ska vara inskickad innan 12 inatt. Fattar inte mycket av den haha, blä på idrott! Ska även försöka somna tidigt idag, eftersom jag måste åka till skolan tidigt imorgon, 1 och en halv timme tidigare innan vi börjar!

Stör mig på

Något jag störmig enormt på är folk som laddar ner appar med popläraste tagsen till instagram. Sen taggar sönder sina bilder typ så man får skit mycket likes, och sen tar bort taggarna? Tycker det är så himla pinsamt, är det för att det ska se ut som att ni "populära" eller något eller? Förstår faktiskt inte hur ni orkar det, haha...
http://www.mindjumpers.com/blog/wp-content/uploads/2012/08/instagram-logo.jpg

We´ll coming back.

 

Fråga olle dokumentären

Hela morgonen har jag legat och kollat på gamla avsnitt från "Fråga olle dokumentären". Haha, så jävla sjukt är det. Hur kan folk tända på att bli sparkad på pungen osv haha? Konstigt enligt mig!
Jag är helt nyduschad, och ska strax klä på mig! Sen kommer Elin hit och ska spendera dagen och kvällen med henne! Det var ett tag sen fakiskt så det ska bli kul.

I don´t need someone who sees the good in me, I need someone who sees the bad and still wants me

Haha, idag somnade jag efter skolan, eller ja, klockan var typ halv 5. Så vaknade jag typ halv 8! Hihi, det var jätte skönt faktiskt, kommer bli jobbigt att vara vaken hela natten nu bara! Men det skiter man väl i! Nu blir det att kika på lite film med min kära lillasyster, mysigt! Vi tänkte kolla på Hamilton!
http://jockeblomberg.se/wp-content/uploads/2012/06/l-nk0fwcv-ved8apej-n_186950792.png

Helg snart!

Heej. Jag sitter i klassrummet nu och har precis skrivit klart provet i företagsekonomi, så jag hoppas att det här gick bra nu! Idag är det även FREDAG, frågan är bara vad man ska göra idag?????

I am who I am, stop comparing me to the others.

Hade engelska prov idag och det ända jag kan säga är att det gick skit. Bajs engelska. Har även två prov imorgon, och dom ska gå bra därför ska jag sitta och plugga hela kvällen!
Idag efter skolan kom även pappa och hämtade mig och Emilia. För vi skulle kolla på huset som dom nyligen köpte i kungsgården! Jätte fint , med swimmingpool och allting! Hoppas jag får måla om mitt rum själv bara hihi;)
'
Här har vi skolfotot också, shit omg fattar inte hur jag kan visa den. Hatar skolfoton på mig jämt!!


RING MIG KANSKE

 
HAHAHAHAH skönaste killen, you have to look

'


HA12

Japp, nu kan man gå in och kolla på skolfoto! Tänker bara lägga ut den här, ni kommer aldrig få se bilderna som är bara på mig, usch!:( Men här har ni iallafall hela klassen HA12!
Åh, de här är en dålig dag, vill bara lägga mig ner och grina känner jag. Fast ändå måste jag plugga, eftersom man har engelskaprov imorgon, och på fredag har jag matte prov och företagsekonomi prov, LOVE LIFE. eller?


One mistake

Försöker läsa en engelsk bok.. För det första så tycker jag verkligen inte om att läsa böcker. Och för det andra så är engelska inte precis min starka sida.. = inte bra.


I just have to do it

HEJ bitches, nej skoja, såklart att ni inte är bitches, ni är ju bäst som läser min blogg! Hihi, idag hade jag bara två lektioner i skolan, det var mega skönt!
Åh, jag tänkte lägga mig och kolla på desperate nu, men vet ni vad jag kom på då... Att jag måste först träna till en redovisning som jag har imorgon, och sen måste jag läsa en engelsk jävla bok! Har knappt börjat, och den ska vara utläst till 3 november, KUL. Jag hatar engelska huhu.. Så det är väl bara att sätta igång nu då antar jag!

I love you not only for what you are but for what I am when I am with you

Med detta inlägg säger jag godnatt! Nu ska jag få sova länge, börjar inte förrän kl 12.40 imorgon. Lång sovmorgon, det behövdes verkligen!


Monday is not my friend

Usch vilket fult och tråkigt väder det var idag! Regn och alldeles grått ute! Jag var även tvungen att gå hem idag, så det var inte så himla roligt då! Plus att jag bärde på min tunga väska! Men jag ska väl inte klaga!
Har suttit och pluggat matte en liten stund nu, och tänkte fortsätta med det snart. Eftersom man har prov på fredag, och jag måste klara det, men det är klart att jag kommer göra det, så smart som man är;).

Love to my bed

Oh, coool jag är. Haha nej men här i min underbara säng kommer jag ligga kvar hela dagen och kvällen och natten. Liiite skönt, eller tänker resa mig om jag behöver mat, eller gå på toa, men annars tänker jag bara vara kvar här! Haha, nu vet ni det så ni kan gärna vara sociala på sms eller vad som helst, för jag kommer nog få lite tråkigt. Ska kolla på desperate nu iallafall, hej svejs.

Ted.

Var ju som sagt på bio igår med bästa axel! På filmen "Ted", och jag rekommenderar verkligen den, jätte bra! Sen efter bion så väntade vi på bussen som aldrig kom, så vi fick vänta i en halvtimme på nästa buss, var väl lite småjobbigt. Och sen fick vi även gå från busshållplatsen hem till mig, och det var iskallt haha.
Axel åkte hem nyligen. Så nu tänkte jag ta en lång dusch, och bara ta det lugnt hela dagen. Kanske även plugga. (Som vanliga söndagar hehe)


Lovely saturday

Om någon timme åker jag till Gävle för att gå på bio med Axel! Mysigt! Vi ska kolla på "Ted", Men ja, ha en bra lördag alla där ute! PUSS

Singstar!

Åh, jag äälskar att sjunga singstar, eller jag älskar att sjunga över huvudtaget! Fast det skulle ju vara en fördel om man kunde sjunga fint också...! ;)
Haha, sällan jag kommer med random saker, menmen! Nu vet ni det i alla fall!!

Lite nya saker osv!

Var bara en liten stund i kupolen. Men fick med mig två tröjor iallafall! Den blåa är från H&M för 199kr, och den andra är från New Yorker för 99kr. Sen efter åkte vi förbi burgerking (första gången jag åt där) Och det var gott, fast åt lite för mycket, mådde illa efter haha.. Ska duscha och fixa lite till ikväll, men ni får veta mera senare!:D

Påväg till...

Det vart att gå upp super tidigt idag! Och nu är man påväg till älskade kupolen för att shoppa massa kläder!


You belong with me

 

It´s friday, friday, gotta get down on friday!

Förlåt för att jag inte bloggade någonting igår. Men jag hade inte lust för jag mår inte så jätte bra för några saker, men det är inget jag orkar prata om. Men ska ändå blogga så gott jag kan! Idag gick skoldagen faktiskt bra, har jobbat matte och sånt jätte mycket! Och sen på idrotten skulle vi ha bollsporter. Jag hatar det, är så jävla bollrädd haha. Fast eftersom man har bästa idrottsläraren så behövde man inte vara med och fick gå ut och gå istället!
Idag är det även Fredag!! Frågan är bara vad man ska göra idag?? Hmmmm

Bästa som finns nästan!

Måste bara säga att det finns nog ingenting som är skönare än att ta en kokvaaaarm dusch när man fryser! Bästa som finns!

Stars can't shine without darkness

Oj, sorry, glömde helt bort att jag hade en blogg! Har gått i skolan idag (såklart). Hade även utvecklingsamtal också direkt på morgonen! Och det gick faktiskt bra. Hon sa att jag låg bra till i alla ämnen! Så det äger. Haha. Nu måste jag verkligen springa ner på toa och kissa känner jag, hhaha. Sen ska jag kolla på desperate, och nu är jag på sesong 7, och sen är det bara en sesong kvar! När jag har kollat på den kommer jag få ett normalt liv igen!! hihi.

Dag 6 - Bild/bilder på dig och dina vänner.

 
Jaja, där hade ni lite iallafall!

Time to plugga

Såhär kommer min dag att se ut , plugga plugga plugga.


Dag 5 - En nytagen bild på dig

Vacker som man är. Föresten aaah, ser ni ansiktet i högra hörnet, wtf!!! :O

Dag 4 - Hur är din drömpojkvän

Hihi ;)

Fuck mondays

Idag är det måndag. Och jag verkligen hatar måndagar, som många flera också gör haha. Men jag sov knappt något inatt, somnade runt halv ett, sen vaknade jag 03.30 och var vaken i typ en timme, och sen gick jag upp halv 7. Så kan ju säga att jag var trött i skolan! Efter skolan gjorde jag inte så mycket speciellt, men nu på kvällen så följde jag med mamma och Micke en liten sväng till Järbo. För dom vela dit och kolla på björnen som går omkring där. Men inte såg vi någon björn eller, men vita damen såg vi, hon är ju nästan läskigare haha!

Bingolotto!!

Kvällen vart spenderad med mina systrar framför bingolotto! Hehe, tycker att det är så himla spännande. Var skit nära på att vinna flera gånger, (som jag är varje gång). Men vinner ju inte :(. Men nästa gång jag spelar det , så kommer jag vinna något stort, det är jag heeelt säker på!!

No auto-tune

 
Allltså va?? Sjunger hon verkligen såhär dåligt? Det låter ju tillochmed värre än när jag sjunger! Och då är det verkligen illa!

Mila Kunis

Mila kunis är så otroligt fin! Ge mig hennes utseende!
 

'


Kvällen räddad

Min kväll vart precis räddad, tackvare världens bästa mamma som åker och köper vindruvor och massa grejer till mig, skit gott!!


Boring saturday

Det här är seriöst sämsta lördagen jag varit med om.. Axel åkte hem runt tre, och sen dess har jag inte gjort nånting knappt! Medans nästan alla är ute och festar och håller på nu/ikväll, så ska jag sitta i min ensamhet och kolla på "Harry Potter och hemlighetens kammare".. Om den kan bli klar nångång, och sen kanske sova eller något , tröttaste lördagen!!!


Skit roligt

Hej på er! Jag har lite tråkigt , för axel ligger fortfarande och sover den tröttisen. Haha, också är jag hungrig. Nu vakna han ! Så nu ska jag inte skriva nå mera! Fast nu tror jag att han är på väg att somna igen.... Jaja hejdå:D


Today is a good day

Haha happpy

Napoleon mys

Nyligen kom jag hem från Napoleon. Var där med mina favorit tjejer! Som jag hade saknat så himla mycket! Var så roligt att få prata lite med dom igen. Och även jätte god mat, jag tog grekiskt fat, mums!
Nu tänkte jag fördriva tiden med att kolla på lite desperate avsnitt, tills min sötnos Axel kommer!
s.

Äntligen älskade fredag!!

Tänkte berätta lite om min dag än så länge. Skolan var helt okej på förmiddagen, men sen näst sista lektionen hade jag matte, och då var jag jätte trött. Så min hjärna vela inte sammarbeta med mig haha:( Men det var faktiskt roligt sen på idrotten, för vi köre boxercise (vet inte hur det stavas) haha.
(Här får  ni lite vaaackra bilder från mattelektionen)
 

Inge godis för mig!

Vet ni? Jag är jätte duktig! För jag håller på att tävlar med min storasyster Sarah! Vi har bestämt att inte äta godis, och om någon av oss gör det så kommer den få ett straff! Så nu måste jag verkligen skärpa mig! (Har sagt super många gånger att jag ska sluta äta godis, men håller det aldrig!!) Men nu jävlar! ;)

About my day.

Skoldagen var väl helt okej, lite seg bara även fast jag slutade halv 2. Har även varit till valbo idag en jättesnabbis med Sarah, Mathias & Emilia. Men fick tyvärr inte med något hem den här gången! Sen har jag städat mitt rum idag också. Och nyss tagit en låååång dusch, det var super skönt!


Smått och gott!

Var till stan en snabbis med Sarah & Emilia. Fick med lite småsaker bara, en BB cream och en mineral puder! Tänkte ju köpa en ansiktsmask också, men det glömde man ju såklart! Föresten, är det någon som har använt BB cream, och tycker att den är bra eller dålig??
Nu ska jag kolla på världens bästa serie, desperate housewifes! Och sen efter jag kollat några avsnitt ska jag sova! Hööööörs.

Onsdag.

Hej! Denna skoldag har varit väldigt seg faktiskt. Har även tagit skolfoto, och jag känner på mig att jag såg ut som bajs. Men meeeen. Här får ni lite snygga fjortisbilder


Bajsdag

Det här har varit tröttaste skoldagen. Har varit så trött så jag skrattat åt allting typ haha. Har även redovisat nå skit också. Fast det var bara för några stycken. Och jag är så dålig och inte kan uttala stradegi..haha. Men just nu ligger jag i sängen helt slut! Och det värsta är att jag måste plugga, väldigt jobbigt.. Fast jag skiter i att göra det nu, ska dra ut och träffa NelliePellie!
 

Benjamin Granath! Singel och sökande!

Hej. Det här är min klasskamrat, och han heter Benjamin. Som ni ser så är han ju lite forever alone. (Och han är noob också så ni vet). Han tycker om varma sommarkvällar på parkbänkar framför havet!- Just nu söker han en pojkvän.Så om det är nån kille där ute som är intresserad av honom, så hör av er!!

(Gick inte att få en bättre bild, men där har ni han i alla fall!)

Åh han är så söt!

 
 

Tråkigt med skola

Hej, jag sitter i klassrummet och har tråkigt, och vi har rast. Om en stund börjar vi och då har vi information och kommunication. Och jag känner på mig att jag kommer få huvudvärk, för jag är hur trött som helst, och vi ska hålla på med Word, som jag hatar!! Men slutar iallafall tidigt idag, tio i två. Så det ska bli super skönt. Men har ingen aning om vad som händer idag...!