Mot Stockholm!

Just nu så sitter jag på bussen påväg mot Stockholm! Är väll framme typ snart tror jag, skriver mera senare!


Give me some music!

Idag så slutade jag skolan klockan ett, det var skit skönt! (Var även den sista skoldagen den här veckan!) Sen så snäll som jag är så följde jag med Anna till dollar store, för att hon skulle köpa nitar! Sen kom mamma och hämtade mig, och sen har jag inte hunnit göra så mycket annat!
Imorgon ska jag åka till stockholm med alla niorna, så ska sitta på en buss först i 2 timmar, så skulle precis börja ladda in en massa musik i mobilen! Tycker att ni kan komma med förslag på låtar! Skulle  vara jätte snällt så har jag något att lyssna på! KYSS.
såg lite läskig ut men men

It's a good day to have a good day.

Varit ute och knäppt lite bilder med Emilia i finvädret. (fast det var ju ganska kallt ute ändå).

-

Skoldagen har varit helt okej, har haft massa håltimmar och slutade tidigare dessutom.
Nyss varit och handlat mat med mamma, och just nu sitter jag och käkar prickikorvmackor och bananyoghurt! Och skulle precis börja plugga, KUL. Så vi hörs väll när vi hörs då!

random bild bara

Fyfan.


Fyfan, kolla på den här filmen, man får se hur lindsay lohan ser ut från när hon var liten till nu, hon ser ut som en gammal kärring fast hon bara är 25 år!!

take me on, take on me

Känner mig inge duktig alls idag, har typ inte rört på mig nånting, plus att jag har ätit en massa tortilla chips, plus att jag har inte pluggat något alls idag nästan. härligt liv, blir att råplugga imorgon då.

va söt du är du är underbar skulle göra vad som helst för att få lära känna dig.

Det här har varit en helt okej dag faktiskt! Måndagar brukar ju jämt vara så jobbiga. Men det var för att vi hade bara tre lektioner sen resten av dagen så var vi på göransson arena. Var ganska många skolor där. Var massa saker man kunde kolla på och så, och en trollkarl typ hah. Gick mest runt med marcus, joseph, mert, axel osv.. Men det var helt okej! Nu måste jag plugga, men skulle hellre gå ut och sätta mig i solen!

lilla Gertrud! <3

Har inte bloggat för att..

Hej förlåt för att jag inte har bloggat något den här helgen, men jag har faktiskt en anledning också! Har varit i lönnvattnet i min låtsas mammas sommarstuga. Kom dit i fredags och kom hem för nån timme sen. Tänkte bara berätta lite fort vad som har hänt osv. Vi har åkt båt en massa och, spelat kort, spelat sanning eller konka haha, ätit grillat, dom andra har badat (jag har inte gjort det eftersom min navelpiersing inte har läkt än), har solat (så nu ser man ut som en tomat i ansiktet..), spelat kubb, och massa annat.
Ska sova snart känner mig helt slut, borde egentligen plugga, men orkar inte nu..
Bara för att jag inte bloggat på några dagar, så bjuder jag på några bilder från helgen!







Love me when I least deserve it becouse that is when I really need it.

Kom hem för ett tag sen, har varit ute och gått med Nellie, vi tog en sväng förbi Coop, och vipps så fick vi med oss massa kakor och dricka så hade vi picknick. Haha, vi som skulle vara så nyttiga.. det gick ju bra..
Och även när jag skulle öppna trocaderon så var den visst skakad, så fick dricka över hela mig haha.. fyfan va kladdigt det var, och nellie satt bara där och skrattade.... Haha.

'
Tänkte plugga hela dagen idag, och det gick ju SKIT bra, har inte ens börjat plugga än, så får väll göra det nu då. Hade även glömt två läxor som jag har tills imorgon, ooorkar inte. Kan ju säga att det var riktigt längesen jag var såhär skoltrött, känner bara att jag orkar inge mer! Trodde att det skulle bli lugnt efter nationella var klart, men inte fan vart de det. Tur att det bara är 7 skoldagar kvar...


Hey I just met you, and this is crazy!

Den här dagen har bestått av att gå i skolan och sluta super tidigt, klockan ett. Jag och Anna drog då hem till henne och soolade, det var skit skönt, så jag hoppas att man blivit lite (mycket) brun nu då!! Sen när jag kom hem typ vid 4 tiden så tvättade jag och Sarah hennes och mammas bil, duktiga vi är!
Har precis ätit en massa mat, så ska om ungefär en timme dra ut med Nellie och spring/gå! så duktig som man är! ;)

ååångest.

Idag har jag varit jätte duktig! Först på idrotten så gjorde vi nå konditonstest, att man skulle gå upp och ner på en bänk, var rätt så jobbigt. Sen efter skolan gick jag hem till min syster som bor i vallhov, var kvar där en stund, sen cyklade jag hem. Sen gick jag ut och sprang/gick i skogen med Nellie! Duktig jag!
'
Jag har åångest, för jag vet inte vilken linje jag vill gå! Det står mest mellan handel och omvårdnad, men det är så svårt att välja. Varför måste man välja sånt här nu för? :(

Önskar man var sådär liten så behövde man inte bry sig om något, haha. Sööt bild dessutom ahah ;)

You text him, he doesn't text back. He was obviously so excited that you texted him that he fainted.

Idag har jag solat solarium med Sarah, sen hem och lekt med kattungarna lite. Senare så drog jag ut i skogen med Nellie och sprang/gick lite. Ska försöka sova om ett tag faktiskt, vill sova ut! Så ska jag upp till skolan imorgon, känns ju inte såå kul då.

Njuter.

Ligger i soffan och kollar på tv och njuter av ledighet. Senare ska jag gå ut och gå med sarah till solarium!


Elvis presley

Idag har jag faktiskt i stort sett inte gjort nånting! Har legat hemma heela dagen. Har varit rätt så trött så kan ju säga att det har varit ganska skönt faktiskt. Imorgon så har jag studiedag , känns så himla skönt! Och det känns ju även bättre när man vet att alla andra skolor måste gå upp tidigt ;).
Nu ska jag kolla på filmen "Elvis" , som då handlar om elvis presley, har aldrig sett den filmen, så får väll se om den är bra eller dålig! Har ni sett den, och vad tycker ni om den isåfall? :)

Nothing really mathers.




Sjuukt "snygga" bilder på mig och Sarah från igår!





SMILE. why? Because you can.

Idag har jag varit på cruising nästan hela dagen och kvällen med mamma, micke, morbror mikael, ronja och emilia. Kom hem nyss. Så det är därför jag inte har hunnit bloggat något! Men nu vet ni varför iallafall! Nu ska jag gå och lägga mig, ses imorgon igen!


Smile to the world, and the world will smile back to you.

Idag på dagen så cyklade jag och Anna till våran gamla skola och satt oss där och hade picknick haha så jävla fula! Och satt där och pratade om massa saker osv. Sen cyklade jag vidare hem till min syster Sarah och åt grillat med resten av släckten, var jätte gott! Sen dansade vi och sjöng och en massa saker haha, och kom hem precis!
Nu ska jag sova! Godnatt,
S

Treat people as you would like to me treated, Karma's only a bitch if you are.

Hej! Tänkte bara göra ett snabbt inlägg nu. Kan berätta lite om igår. Kom hem till Ivet vid 5 tiden, och hjälpte henne att laga mat, sen kom resten av tjejerna, och vi käkade. Sen satt vi och pratade och körde sanning eller konsekvens haha. Sen kom även Sarbast, arkan och yohannes. Hade en trevlig och rolig kväll iallafall! Fast den slutade ju inte så jätte bra, menmen.
Nu måste jag gå och duscha, sen ska jag umgås med anna! Så vi hörs väl!

Dom säger att det bara är saker som man ser. Men jag vill veta, måste veta mycket mer

Hej på er! Har precis duschat. Snart måste jag städa mitt rum, har ingen lust alls att göra det egentligen men men måste man så måste man. Sen ikväll blir det att umgås med bästa tjejerna hemma hos Ivet!

Haha, va söt nellie är!

Gamla låtar, aqua!

Åh, älskar gamla låtar, lyssnade jämt på aqua när jag var liten!







Dirty dancing in the moonlight!

Idag har dagen varit lite som den brukar, har inte hänt något speciellt faktiskt. Gått i skolan bara. Tänkte göra en massa situps och knäböj och skit nu , tycker att det var ett tag sen! Sen ska jag vänta tills Sarah hör av sig så får vi se om vi kanske åker och solar idag! Men nu ska jag slå på skit hög musik och köra lite! HÖRS.

Ganska gammal, men skiter man väll i !

GRATTIS!

Grattis till min fina lillasyster!


Love yourself and be proud of everything that you do even mistakes mean you're TRYING.

Idag har jag gjort matte nationella och ja , det gick skit! Kändes det som iallafall , får väll se sen då. Aja, sen efter skolan så umgicks jag med Zara, Mert, Elin och Rasmus ett tag. Vi gjorde inte så mycket, gick runt lite överallt i sandviken bara haha.
Har nyss kollat på nån kort serie eller vad man ska säga, som jag hittade på Elins blogg! Det är nån sorts serie som är uppdelad i 6 delar. Den heter "Jag och johan". Den handlar om en kille som blir mobbad och börjar ta droger och massa skit! Den var jätte bra, bara att söka på youtube om ni vill se!

Dagens horoskop oxen.

Tur: Snabba affärer och spel lönar sig inte just nu. Annars har du turen med dig vad gäller pengar.
Hälsa: Din psykiska hälsa verkar kunna tåla det mesta idag. Ditt fysiska välbefinnande är desto skörare så ta väl hand om dig själv.
Ekonomi: Du har utgifter som släpar efter och det kan vara mycket besvärande. Du har vänner som gärna snyltar lite.
Arbete: Du bör inte dra dig för att ryta till på arbetet om du blir orättvist behandlad idag. Det är faktiskt du som har rätt.
Kärlek: Du kan tjäna på att ta mer aktiv kontakt om du vill inleda en ny romans. Ta första steget.
Relationer: Du tycks må bra när du får vara i centrum. Dina vänner uppskattar dig som en samlande person.

The most difficult phase of your life is not when no one understands you, its when you don't understand yourself.

Woho! Jag är glad! För att mina skor som jag ska ha på skolavslutningen har kommit nu! Dom skulle egentligen ha kommit typ den 10 juni stog det , men dom kom tydligen i förväg! Hihi, så nu behöver jag inte oroa mig nå mera!
'
Har inte hänt så mycket speciellt idag, gått i skolan, solat solarium med Sarah, sen hem. Den här dagen har gått jätte fort! Hoppas att tisdag och onsdag också går fort, så jag får vara ledig igen!!

Min fina och älskade klass som jag kommer sakna så mycket sen!

Damn sunday

Tråkigaste dagen på länge! Hatar söndagar! Haha, samma sak varje söndag, sitter inne framför datorn heeela dagen. Fyfan. Men en sak som är bra med den här dagen är att snart kommer mamma hem med donken mat! Gott!

'

Om ni undrar varför jag inte svarar på sms så är det för att det har blivit nå fel med mobilen, går inte att göra nånting med den! skit.

Awkward

Älskar serien "Awkward". För några dagar sen så kollade jag på wtv och då var det jätte många avsnitt på rad från sesong ett, och jag tyckte det var skit bra, så jag laddade ner hela sesong ett heeh. Så nu ska jag kolla på det!



kom inte på någon rubrik.

Åkte till cruisingen igår vid kl 6 tiden, med Emma, jonte , emil, och erik. Sen kom robin och henke , och en massa andra också. Vart roligare än vad jag hade trott iallafall! Jag och Emma kom hem till henne typ vid 12, och somnade 1 ungefär. Vi sov i hennes husvagn, och på kvällen så var det skit kallt! Så hon höjde värmen, så klockan 7 vaknade jag av att det var skit varmt, sen gick vi upp kl 10, och det var visst 27 grader där inne haha fyfan. Kom hem för ett tag sen, nu ska jag käka glass och njuta av sista lediga dagen, för imorgon är det skola..
Jonte vela att jag skulle lägga upp bilder på han och erik så att dom blir kända;D




Allting kan gå itu men mitt hjärta kan gå i tusen bitar!

Sitter i min säng och dunkar världens bästa låt haha, "jag vill vara din margareta". Vaknade typ nyss. Ska snart gå och duscha sen ska jag tagga inför cruising ikväll!

om sanningen ska fram, vill du ligga med mig dååå?

Jag är glad för det är freedag! Wihooo. Så jävla skönt, det här har varit en jobbig vecka!! På alla sätt som går. Aja, nu är det iallafall helg! Idag ska jag inte göra något speciellt, tänkte bara vara hemma och ta det lugnt typ, och imorgon blir det cruising med Emma , jonte och några till! NU lär jag gå på toa hejdå!

!


Love webcam bilder!

Knäppte massa bilder med min lillasyster och hennes kompisar nicki och aishat här om dan! ahha skit snygg.



















Skolavslutningskläder!



(det vart nå fel så bilderna vart skit små haha aja skit samma) Ska ha på mig det här på skolaavslutningen iallafall, om skorna hinner komma innan!! som jag hoppas. Vad tycker ni? Hiss eller diss? :)

I can do it like brother, do it like a dude.

Hehe, när jag städade mitt rum så märkte jag att jag faktiskt hade ganska mycket saker på mina två hyllor :o




It felt so good, it felt so right.

Idag så har jag gjort två prov i skolan! Matte nationella och ja det gick väll sådär. Och so prov och det gick också lite sådär haha. aja får se sen då. Efter skolan åkte jag och solade med Sarah! Nu ska jag slå på hööög musik och städa rummet! hej!

Drick den.


ja, Mange Makers nya låt var väll sådär, tycker att dom andra är bättre isåfall, haha!

Alla som gillar innan 21.00 skriver jag om på bloggen!!

Martin Brolin: Har faktiskt ingen aning om vem du är, men du är säkert snäll!
Jonte Karlsson: Du är min bästis!! , haha, och du är skit rolig och snäll med!
Elin Grahn: Du är jätte snäll, och älskar ditt hår!
Viktor Ruumensaari: Super söt!
Nathalie Byström: Snygg och jätte snäll, tycker att vi borde träffas nån dag snart!
Nicki Frid: Du är söt och snäll hehe!
Emilia Toivanen: Jävligt dryg ibland, men du är ju min lillasyster så det förstår man ju, men du är jätte söt också!
Julius Mårtensson: Du är liiiten, haha men söt är du också!
Jesper Bergström: Känner dig inte, men du ser bra ut!
Sina Khaghani: Du är nog snäll, var ju några årsen man träffade dig så.. :)
Matilda Skoog: Jätte fin tjej, och säkert snäll med!
Ronja Tunhult: Söt!
Jonas Lövgren: Du är.. kort :D hehe nej då, men du är snäll med!
Peter Persson: Känner typ inte så bra, men nog snäll! ;)
Zara Tjärnström: Min snygga fru , love you!
Linnea Jonsson: Du är jätte fin och snäll är du säkert med!
Sebastian Wåhlin: Kände väll bättre förut, men du är rolig, och snäll! , eller ja förut iallafall ;)
Elin Nord: Jätte fin!
Joaquin Cardenas: Skit snäll och rolig du!
Jacob Karlsson: Du är söt och skit rolig och snäll, tycker att vi ska träffas snart!
Anna Hurinsky: Min lilla gulleplutt duu!
Felicia Norman: Jag känner inte dig.
Eric Söderholm: Du är rolig , och ibland är du dryg haha.
Sarah Toivanen: Du är min fina storasyster som är bäst!
Nellie Frid: Du är min homiee! Och jag älskar diiig!
Tomas "Raggar kungen": Du är skit rolig, och snääll!
Mathilda Uimonen: Jätte fin tjej, och ja klart att vi kan lära känna varandra bätttre!
Ivet Shami: Du är min Pizza-kompis, hahah, looove you!
Max Larsson: Hur snäll som helst, och söt!
Marwan Khedair: Nog jätte snäll!
Emil Björk: Du är skit rolig, hehe, och snäll också.
Felicia Ågren: Söt och säkert snäll!
'
Så äntligen klar! Hoppas att ni blev nöjd med det jag skrev haha, hjedå!



Hate my life

Sitter här och rå pluggar! Och har gjort det sen typ halv 2. Har geografi prov och matte nationella imorgon..
'
Blää känner att det här är inte min dag!! För det första så är det bajsväder ute , jag har fett mycket att plugga på, och är jätte trött, och allt känns bara allmänt dåligt. Hjälp mig vill bara gå och lägga mig!


Dancing in the moonlight!

Kom hem nyss från den där dansen, var helt okej! Fast jag dansade inte så jätte mycket, haha. Bara i början typ, sen gick jag till hemmakväll med emma, anna, joseph, axel och marcus! Sen satt jag och spelade kort med dom. Sen var det sluutt. det gick faktiskt ganska snabbt haha. men nu ska jag nog gå och lägga mig, godnatttt!

One of the hardest parts of life is deciding whether to walk away or try harder.

Kom hem för ett tagsen. Har precis duschat. Vart helt plötsligt jätte trött :o , men tagga ändå till dans grejen i folketshus ikväll haha. Men frågan är bara vad jag ska ha på mig, haha, blabla, och nu måste jag plugga, så ja, hejdå vi hörs.....

Raggare!

Hade ju spexfotto idag, och har knäppt några bilder, men vart inte många alls. Kanske kommer mera senare som jag kan kopiera från Anna ;))






haha också Marcus på slutet, fast han var nörd ;)

pictures

Var ute och gick lite på stigen med nellie, och hon tog en massa bilder. Här kommer några av dom, som jag kopierat från hennes blogg!






Dansa , pausa!

Idag på skolan så hade vi någon dansgrej, Så det var söderskolan, också kom jernvallen och österfärnebo skolan dit med. Det var helt okej, trodde att det skulle vara mycket pinsammare och tråkigare. Fick dansa bugg, vals osv.
Och imorgon kväll så ska alla nior i komunen till folketshus och dansa! haha, får väll se om det går bra då. Och plus att vi har spexfotto imorgon, och vi ska vara raggare i min klass, och jag fick reda på det idag, och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig, så bäst att leta kläder nu , HEJ.
Ja ungefär såhär såg man ju ut förra gången vi var raggare då


Only a few people care, the rest are just curious-

Med den här låten (som har fastnat i mitt huvud) så säger jag godnatt! Och det är ditt fel Sarah att jag har fastnat på den haha!. :(

New in!

Här kommer bilder på det som jag fick utav pappa när vi var på kupolen, tack så mycket pappa!



jag klättrar klättrar upp, och du drar mig drar mig ner.

Hej! Nu är jag hemma igen. Tänkte berätta lite kort om helgen. I fredags så åkte vi till lönnvattnet då, och gjorde inte så mycket, kollade på tv och så bara. Sen på lördagen så åkte jag pappa & tess till kupolen och fick lite kläder av pappa! Kommer bilder sen. Sen så har vi inte gjort så mycket mera, jo ätit massa glass och grejer! men det har väll varit skönt att komma bort från sandviken ett tag!
Precis när jag kom hem så hoppade jag in i duschen, och det var det skönaste jag gjort på länge! Haha. Har haft hårinpackning och ansiktsmask och allt, guud vad skönt det var.

dåligt missbildat ansikte då ;D

Lönnvattnet- stuga

Idag ska jag åka till lönnvattnet med pappa, emilia och tess, vet inte om nå fler skulle med dit. Och jag vet inte om jag kommer ha internet heller, men det får vi se! Och det märker ni väll om jag bloggar eller inte! Annars gör jag väll mobilinlägg om jag orkar!Pusss ha de bra !

baby i tell ya my heart is freaking out when i held ya

Vart hemma idag också. Fast jag tänkte först åka till skolan, men mamma tyckte att jag skulle vara hemma idag med så jag inte blir sjukare, så ja då gick jag och la mig i min säng igen haha åh vad skönt det var. Sen sov jag till typ klockan halv två eller ett eller nått.
Nu ska jag gå och duscha sen ska jag kolla på film hela dagen hejs!

Justin bieber- Boyfriend


When nothing goes right.. go left.

Det har varit en otroligt tråkig dag idag. Har verkligen inte gjort nånting. Så nu längtar jag nästan till skolan! Orkar inte sitta hemma bara nå mera haha.. Så imorgon har jag bestämt mig att jag ska åka till skolan! Ska bli skönt att få komma hemifrån ett tag. Det ända jobbiga är ju att kliva upp från min underbara säng..
'
Nu ska jag ifall gå ner och hämta något gott, typ glass tror jag, fyy va gott! Men ni får ha en trevlig torsdagskväll allesammans! Så kanske vi hörs senare, eller imorgon! HEJ.

Hahaha, Truuee!

BILDBOMB

Bara för att jag är sjuk och har sjuuukt tråkigt haha, så här kommer en bildbomb med bara bilder från 2012! 
Hope you will like it hah ;)

Jag & Emilia haha.

Anna & Bea, haha söta.

Zariis.

Annispannis och emma kommer springades.

Jag & Zara haha.

Emilia & jag.

Jag och Elin hhih.

Sötemma hah.

Jag och anna!

Fredriiik.

Duwoniiis!

Jag & min söta kusin Ronja.

Ivet, Henke & Ywar hay!

Jag & bea!

Zaris och jag!

Sebbe haha.

Jag och Zara.

Jag och Nellie!

Elin och jag!

Elin & jag haha.

Fjortis-Emma & Nörd-Linnea

Bea & Elin!

Jag med Elins typ glasögon+näsa+mustash ;D

Zara och jag!

Eriiik.

Jag, albin, zara och liiite av emma hah.
Jag, emma, zara och elin!
Tada och ywar hay!
Elin och jag!
Ywar hay!

Jag och Nellie.
Zar och jag.
Sötaelin!
Jag, skit snygg jag vet;)
Nellie och jag haha!

It's hard to wait around for something that you know might never happen, but It's even harder to give up when you know its everything you want.

Nu så ska jag gå och lägga mig i min varma säng , och försöka bli frisk, så får vi se om jag åker till skolan imorgon eller inte! Godnatt!

Vad ska jag göra med mitt hår?

Jag får panik snart, för jag vet inte vad jag ska göra med mitt hår. Så ni kan gärna kommentera vad ni tycker att jag passar bäst i tack! :)
1. Så som jag har nu, brunt , plus att jag har en utväxt hah... 


2. eller svart hår, som jag hade förut. 

3. Eller göra ljusa/blonda slingor. 

Sååååå, vad tycker ni 1,2 eller 3? :)

The butterfly effect

Vart hemma idag från skolan, fast jag skulle hellre vilja åka dit istället för att bara ligga hemma, och nu när det är så fint väder ute också. Men är man sjuk så är man.. Nu ska jag kolla på "The butterfly effect" med mamma micke och emilia, världens bästa film! För dom som inte har sett den, kollla på den nuuuu! hih hejdå.

Sötare får man leta efter!

Guuud vad gullig hon/han är. Fast vi måste mata "den" själv, eftersom den inte riktigt fattar hur den ska göra :/. Så jag hoppas att den överlever eftersom den är typ en tredjedel så stor som dom andra :( ..och mamman puttar den utanför deras bo hela tiden, stackarn ..


Jag = har otur

Bara för att det var hur fint väder som helst idag, så är jag sjuk, har ju alltid sån tur jag! Haha... Så medans dom flesta idag säkert legat ute och solat, så har jag legat inne i min säng! Fyfan.. Men ska nog försöka gå till skolan imorgon ändå eftersom jag har nationella prov , kiiiill me please. Godnatt säger jag nu!


Bullfika

Sitter ute i solen såhär på morgonen med Emilia och har lite bullfika och chips haha. Och är förkyld som en åsna orkar inte :(


Valborg!

Nyss kommit hem från cruisingen i sala. Var väll helt okej, mycket folk var det iallafall! Åt precis donken mat också. Så är proppmätt. men nu ska jag gå och lägga mig med min dryga förkylning och hoppas att den är borta imorgon, godnatt och hoppas att ni har haft en toppen sista april!