Paus från bloggandet..

Jag har inte bloggat något på några dagar nu, för att jag känner att jag behöver ha en paus ett tag. Dock vet jag inte hur länge, men kanske över sommarlovet, om jag inte känner för att börja blogga tidigare, eller senare. Vi får se helt enkelt. Ha det så himla bra allihopa så länge, så syns vi snart igen!
 

Tips om topsar!

Jag har ett väldigt viktigt tips till er som gör ren era öron med topsar ofta! Jag är (var) beroende av att göra det, gjorde ren dom varannan dag, ibland varje dag. Det är absolut inte bra alls! Så om någon mer är beroende av det, försök att bara SLUTA! 
 
Jag har alltså fått hörselgångsinflammation p.g.a att jag gör ren dom hela tiden. Det är sjukt jävla jobbigt! Gör ont och svider. Kan knappt sova någonting, lever på att äta alvedon och Ipren. Och örat blir helt varigt och äckligt. Tänker aldrig mera använda en tops iaf, finns andra sätt att göra ren öronen. Dem säger ju att man inte ska stoppa i något i örat som är vassare än armbågen. Usch nu har jag iaf lärt mig något! 

Bra och dåligt

Hej allihopa! Har haft sommarlov nu i 2 dagar, och kan säga att mitt sommarlov började både bra och dåligt. Det dåliga är att jag har haft sjukt ont i örat nu i flera dagar, fick reda på att det är hörselgångsinflammation, (plus haft lite feber). Så har tyvärr inte orkat göra nånting i stort sätt. Det bra är iaf att jag fick börja sommarlovet med att umgås med min pojke. Gud tycker synd om honom, som har fått tagit hand om en sjuk och gnällig Linnéa i flera dagar, och nätter.. 
 
Annars är det väl bra, med sommalov och allt. Dock har jag inte fått några sommarlovskänslor än, känns som att jag ska tillbaka till skolan på måndag ungefär. Kanske börjar fatta att jag har sommarlov om några veckor! 
 

SOMMAR

Nu kan man nästan säga att jag har fått sommarlov! Jag har inga lektioner imorgon, och på torsdagen är skolavslutningen (som är frivillig att gå på). Tänkte först inte gå på den, men har ändrat mig nu. Eftersom det inte är sommarlov förän man tar första steget ut från kyrkan, då känns det som sommarlov! Det är liksom då sommarlovet verkligen börjar. Kan dock inte förstå att jag redan har gått ut ettan? Att det var ett helt årsen jag gick ut nian? Helt sjukt vad tiden går fort.

Huvudstaden

Hela den här dagen och kvällen har spenderats i huvudstaden med min kära klass plus handels tvåorna. Först var vi  i kistagalleria och gjorde swotanalyser och mystery shopping. Efter det på gröna lund i ungefär 4 timmar, då man för det mesta fick stå och köa. Roligt var det ändå, även fast man inte hann åka så jättemycket. 
Jag och Melissa gick runt och försökte vinna choklad, men gick ej bra. Vi fick två överraskningar istället, godis och en liten nalle hihi. 
 

Pattern inspo


9 månader

Igår hade jag och min pojkvän hållit ihop i hela 9 månader. 9 månader? Tiden går så otroligt snabbt, men ändå är det verkligen inte tillräckligt länge. Jag behöver flera miljoner timmar, dagar och år med honom. Det blir aldrig tillräckligt. 
Han är min bästavän och pojkvän på samma gång. Det är så skönt att alltid kunna vara sig själv med honom, och att vi båda är så fula när vi är med varandra haha. Kan inte tänka mig själv med någon annan person än honom. Även fast han kan vara jävligt jobbig ibland, och vara den mest irriterande personen i världen. Så är han också den personen som kan få mig på så bra humör, och få mig att må så jäkla bra. Världens finaste. 

Helgen

I helgen så hände lite saker, så jag pappa och Emilia vela åka iväg och vi hamnade hemma hos mina kusiner i åshammar, hela helgen. Träffar dem alldeles för sällan så det var roligt att få umgås lite med dem. Nu är jag tillbaka i alla fall!
Det här la min lilla kusin Malin ut på instagram, hur gullig är hon då. 
 

Springa

Ni kan ju gissa varför jag ej har bloggat (har varit hos min pojkvän).. Igår var vi hem till hans kusiner, som var jätte söta, och fikade och så. Sen på kvällen var vi ute och sprang 2,5km utan att stanna. För mig är det mycket då jag aldrig, verkligen aldrig brukar springa. Så är väldigt nöjd, och ska försöka springa iaf 1-2 gånger i veckan. Hela sommaren. Behöver ett lycka till!
http://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/865797/images/2012/run_196494372.jpg

Sista poledance träning

Har precis haft min sista poledance träning! (Kanske börja senare igen om man har pengar för det). Det var en väldigt jobbig träning, och hoppas på mycket träningsvärk imorgon. Vi gick igenom alla tricks som vi lärt oss på hela nivå 3. Eller lärt och lärt, kan inte alla tricks ens. Men roligt var det i alla fall. 

A day off

På denna lediga dag gick jag upp i tid, och tog en långpromenad med min syster på cirkus 1 mil. Det var skönt och uppfriskande, men blev väldigt varmt med tjocktröja och långbyxor. När jag kom hem började jag direkt göra squats, framåtfall och lite andra övningar. Och sist en iskall dusch!

Training

Känner att den kommande veckan kommer bli en riktig träningsvecka för mig. Imorgon är jag ledig från skolan, så tänkte ta en promenad och sedan göra träningsövningar hemma. På tisdag har jag poledance träning. På onsdag och torsdag ska jag ut och springa (min pojkvän som tvingar med mig). Så på fredag, lördag och söndag kan jag vila utan att känna mig lat!

Långklänning

Jag har märkt att det börjat bli lite inne att ha på sig långklänning. Jag tycker att det är hur fint som helst. Eller beror ju på såklart, finns skit fula långklänningar också. Men har sett många som haft jättefina på sig. Personligen skulle jag nog inte sätta på mig en, eftersom jag inte trivs så bra i klänning, det är inte jag liksom. 

Livet är så himla bra

Just nu är mitt liv så himla bra, och allt ser så ljust ut. Haft min pojkvän här hela helgen för mig själv. Fick precis veta att jag bara går i skolan 2 dagar den här veckan.  Det är sommarlov om 11 dagar. Har 5 riktiga skoldagar kvar. Ska till gröna lund med klassen om 8 dagar. Solen skiner. Och jag ska snart få hamburgare. Måste bara älska livet. 

Weekend

Har ej uppdaterat pga att jag har tyvärr glömt bort det. Är ensam hemma i huset hela helgen med min pojkvän. Igår hade vi världens myskväll med film och massa gotta, och spelade kort. Imorse fick han lyxig frukost på sängen av mig hihi. (Tror att han tycker jag är tråkig som sitter och bloggar, men ska försöka blogga lite bättre sen resten av helgen.) PUSS.