<3


Haha älskar dig mitt mongo!♥

Vad ska man göra idag?

Hade en helt okej skoldag. Börja med att vi skulle sälja klart sakerna till idag. Och räkna ihop vilken grupp som vann. Och sjäälvklart så var det min grupp som vann, för att vi är bäst!! Men vi donerade våra pengar till klasskassan, för att vi skulle ändå bara få typ 22 kr var haha. Aja, sen hade vi matte tröök. Och sen idrott men han stog bara och pratade så vi fick sluta tidigare! 
Kom hem för ett tag sen. Har inga som helst planer för idag, och det är FREDAG??? Fast det är ändå fulaste vädret, så blir nog myskväll med mig själv! kul..
 


Japp man är ju skit söt

Pengar!

Haha mamma och hennes kille hade sparat tior och femmor ett tag nu. Var över 4000 kr, vill också ha:((

9D kommer alltid vara den bästa klassen!

Jag hade helt glömt bort att jag hade köpt bilden på spexfottot! Men nu har jag äntligen köpt ram och satt upp den.Min gamla underbara klass!! 9D.
 



Städastädastäda

Slutade redan ungefär vid 12 idag. Så när jag kom hem har jag hållt på fram till nu med att städa och rensa min garderob. Vart precis klar. Det var jätte jobbigt haha...



Torsdag

Hejhej. Sitter i skolan just nu. Och har precis skrivit en rapport om det vi har jobbat med. Väntar på att min lärare ska komma så hon kan få läsa , men hon kommer ju aldrig haha.. Annars gör jag inte så mycket mera, jo sitter och är hungrig, "ovanligt". 
 

When I get sad I stop being sad and be awesome instead

Idag slutade jag jätte tidigt. Typ runt 12-1 nångång. Men jag lära sitta i skolan och vänta på att Anna skulle sluta. Som tur var så hade jag Elin att umgås lite med medans. Men sen när Anna äntligen hade slutat så tog vi bussen hem till hon. Sen bakade vi kladdkaka! Sen tog vi en liten promenad och hamnade på nå gräs och vi la oss där och pratade och sånt! Hhihi. 
'
Ikväll SKA jag somna tidigt. Annars blir jag så himla trööött. Som jag varit hela dagen.. För igår somnade jag typ halv ett.. Fast det var för att jag skrev med världens bästa så det gjorde inget! Men som sagt så måste jag sova tidigt annars orkar jag inte haha... 



Sitting in the schoool

Sitter i skolan och har nyss gått runt och sålt bakelser med johan och erik haha. Men vi orkade inge mer så vi ställde in den i personalrummet! Men just nu sitter jag och kollar när Maria, Emma och Sara säljer godis hihi. Och juste idag fick vi våra datorer också! Som jag sitter vid nu hihi busigt. Och jag är hungrig , och det är äcklig mat i skolan :( 



Filmkvällll

Ungefär vid fem tiden så åkte jag på filmkväll hemma hos min storasyster, med min storebror och lillasyster. Vi kollade på två skräckfilmer, och åt även jätte god mat! Kollade på "the ring" för första gången haha! ..Jag skulle egentligen ha lagt mig tidigt idag hade jag bestämt. Men kom hem nyligen, och ska nog sova om en stund!



Chokladbolls säljning!

Idag så tog jag en promenad till skolan. Alla sa att det var jätte kallt ute, men så kallt var det inte?haha. Aja, sen i skolan vart vi indelade i grupper. För vi skulle gå runt och sälja chokladbollar. Så vi i min grupp (johan, erik och jeanette) gick runt i skolan och frågade massa lärare bara. Fick bara några sålda. Så vi fick ta hem några och sälja till föreldrar haha. Ja men det var nästan den ända vi har gjort idag! 
 

Fresh

Efter senaste inlägget , så har jag gjort lite saker. Först tränade jag lite, gjorde situps, tränade rumpan och sånt, hihi duktig jag är. Sen åkte jag och mamma hem till min morbror, för hans tjej fyllde år. Sen har jag nyss duschat bara , och haft ansiktsmask. Så nu känner man sig lite fräshare! 

Måndag.

Idag så har vi börjat gå efter schemat i skolan! Jag hade bara två lektioner. Sen käkade jag på donken med Emma & Elin. Sen åkte jag till tandläkaren. Och efter det så följde jag med mamma in till valbo en snabbis. Kom hem för ett tag sen. 
'
Idag har jag faktiskt inte en aning om vad jag ska göra! :OHaha ganska gammal bild!
 

Söta och fula bilder!

Hittade lite gamla haha!
Min kusin Elin och jag!
Jag och lillasyster Emilia!
Jag och Emilia haha. 
HAHAHAHA. Jag, Nellie, Ida och Emilia!
HAHAHAHAHAAA, Nellie , Emilia och jag, (ser ut som en killexD) 
Jag hehe!

Rekomenderar inte...

Jag Emilia och Sarah kollade på två skräckfilmer. Som hette "zwart water" och "the cabin in the woods". Båda filmerna var jätte konstiga. Haha.  Det är inte nå filmer som jag veerkligen rekomenderar, men dom var helt okej att kolla på ändå! 
Just nu så är jag ganska trött! Så snart ska jag sova och upp tidigt till skolan imorgon! Fast jag behöver bara gå typ en halv dag, eftersom jag ska till tandläkaren. Så det ska bli rätt skönt! 
Tog bara någon läskig bild , ser ut som jag bryter av fingrarna på mig själv haha :O

Filmmys

Idag ska jag ha filmkväll med mina systrar, med skräckfilmer!! Och lite gotta! Fast just nu åskar det ute, så vi lär vänta ett tag! (Gammal bild) 

Borta bra, men hemma bäst!

Kom hem från crusingen alldeles nyss. Var helt okej, åt även på max också, mums! Är trööött , så nu ska jag sova, nattinatti!

Cruising

Ska strax åka på cruising med min familj , puss!

Dryga katter...

Idag hade jag tänkt att sova ut halva dagen ungefär. Men det gick inte speciellt bra kan man säga.. Eftersom mina katter SOM VANLIGT ska komma och väcka mig!! Idag kom dom  09.30. Och det var inte kul. Dom är så dryga, det är tur för dom att dom är så himla söta! ..;)

,

Det ända som gör mig glad just nu är mina katter. Som vill mysa med mig! 

Ändrade planer.

Blir att stanna hemma ikväll istället. För jag är så himla trött! Fattar inte varför. Har varit det nästan varje dag den här veckan efter skolan!  Så istället ska jag spendera min kväll framför datorn och ha "jätte" kul och sen sooooova och sova och sova! 
Det här är jag och min outfit idag! 
 

That's me in the corner, that's me in the spotlight

Idag på skolan fick vi först sitta i klassrummet och skriva i något häfte, och våran lärare stog och pratade osv. Sen fick vi lunch. Och sen skulle vi till biblioteket och kolla lite, och fick lånekort. Sen hade vi rast typ nån timme tills vi skulle knäppa kort till våra paserkort som vi ska få om några veckor. 
'
Jag har nyss ätit lite mellanmål. Och nu ska jag bara sitta här och vänta tills ikväll. För då ska jag hem till Elin g och umgås med tjejerna! Var ett tagsen nu!
Ungefär ett årsen!

Slödag

Känner mig slö idag , så nu ska jag kolla på film och äta glass!


Min skoldag +lite mer

Idag i skolan skulle vi egentligen ha spelat brännboll mot tvåorna och treorna. Men det var så fult väder ute, så vi slapp göra det! Istället satt vi i klassrummet och körde typ namn lekar med tvåorna, helt okej. Sen visade även tvåorna oss runt lite i skolan. Sen fick vi sluta efter det! Typ 10.45, hur skönt som helst! Så jag gick hem, och har nyss ätit lite lunch. 
'
Idag är det torsdag, och det betyder att det är "städdag" hemma hos mig.. Och mitt rum behöver veerkligen städas! Ligger kläder och skräp och massa saker öööverallt. 

2 dagen på bessemer!

Andra dagen på bessmer, den var helt okej. Vi fick skriva namnskyltar , och sånt.  Sen ha presentation av oss själva, vart nervös innan, men det var faktiskt inte så farligt. Slutade kl 2. Så kom hem för en stund sen. Men nu tänkte jag gå ner och ta en macka en något, hungrig tjej hej!
Inge hårig alls, nej!

Frukost

Lagar lite frukost , sen åka till skolan!


My natural curls..

Ja, idag plattade jag mitt hår,men när det regnar ute så kan det gå som det går! Huhu... Det är jobbigt att ha lockigt hår!
 

-

 
Någon hund som jag och Anna gick ut och gick med, kommer dock inte ihåg vad han hette.. hehe.

Schema!

Vi fick vårat schema idag också. Ser helt okej ut faktiskt, eller iallafall tisdagar! ;)

Lite nytt till skolstarten kan va bra!


After da school

Efter skolan idag så drog jag och Anna och åt lunch på American, tacopizza, så jävla gott! Sen gick vi ut och gick med hennes grannes hund, jätte söt! Och sen ner på stan en sväng,och sen kom mamma och hämtade mig!

Min första skoldag!

Ja, då var första skoldagen avklarad då! Vi fick först mötas i hörsalen, sen gå till vårat klassrum. Vårat klassrum låg jätte bra till, nära ingången, och nära till matsalen! Det ända vi har fått göra idag är att lyssna när våra lärare stog och pratade, och vi fick en maassa papper, och ha rast!. Men vi fick sluta typ 11.40 , så det var skönt! En helt okej skoldag.

Redo

Nu är jag redo för första skoldagen. Och jag är jäätte nervös! Kommer nog gå bra, men just nu så känns det inge bra!

Stor text!

Ja jag är medveten om att texten är stooor just nu, men ska få hjälp utav Erik om ett tag. Så håll ut ett tag till hehe skoja ;)
 

Sista dagen på sommarlovet.

Denna dag har jag spenderat med Axel! Vi chillade mest hehe, och spelade tony hawk, och jag äger han på det bara så ni vet!!. Sen när han gick hem, så åkte jag till världens bästa morfar och firade han, för han fyller år idag. 
Snart ska jag hoppa in i duschen sen ska jag komma i tid i säng idag. Men det kommer nog inte bli så svårt eftersom jag knappt sovit något och är skit trött just nu! Och imorgon gå upp och åka iväg till skolan.. Börjar bli lite nervös nu ja..! 
Nån random bild på mig och fina Elin! 

Today it's a good day!

Nu har jag kommit hem ifrån stugan! Eller jag kom hem för några timmar sen. Har tagit en lååång skön dusch nyss. Och satt på mig shorts och allt, sen märkte jag att det började spöregna ute... Men aja det gör inget, för idag kommer Axel hit och sover kvar! Mysigt!
Bild från förut. 

HAHAHA

 
Hahaha, han är så jävla grym!

Kräftoor

Har nyss ätit kräftor så jag håller på att spricka! Och nu kollar jag på tv och äter godiis med Emilia och Rasmus!


Tv-tittande

Idag var det Inge fint väder ute, så jag har bara legat och kollat på tv hela dagen som jag gör just nu också.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3364626/images/2012/pic_502fb84f9606ee2790003091.jpg" class="image">


Tv-tittande

Idag var det Inge fint väder ute, så jag har bara legat och kollat på tv hela dagen som jag gör just nu också.


What i have done today

Idag har jag haft picknick med Emilia och nelly. Har även solat en del så hoppas man fått lite färg! Har också ätit god mat, grillat mums!!
Nu ligger jag i soffan och glor på tv bara, ska nog sova om en stund tror jag.


Summer feeling

Suttit ute i solen och badat fötterna , skit skönt!


Stugan i tre dagar!

Om nån timme så kommer pappa och hämtar mig och Emilia. Så ska vi till stugan och vara där till söndag. Får se om jag orkar ta med mig datorn ,annars mobilbloggar jag lite istället! Ni får ha en trevlig torsdag allihopa! Så hörs vi sen, hejdå! 
Hahahaha

Hur söta är dom inte då??


Blivit bärplockare!

Idag vaknade jag tidigt, ungefär vid 10, kände mig duktig! Fast det var jobbigt skulle ha kunnat legat kvar i flera timmar! Aja, hann med att göra lite saker iallafall. Först var jag ute och solade lite. Sen gick jag och min syster ut i skogen och plockade en maaassa blåbär, var ute i typ två timmar! 

<3


Vända tillbaka dygnet!

Ikväll tänkte jag börja att vända tillbaka dygnet lite (hur det nu kommer gå). Är inte trött alls nu, men tänker nog ändå försöka sova om en stund. Och har ställt alarm på kl 10. Eftersom det är skola om exakt en vecka nu. Vill inte vara heelt död då haha. Men ja då vet ni det iallafall, godnatt!

Ful design.

Min blogg är skit ful just nu. Tänkte göra om designen, men det gick inge bra, så jag sket i det och valde en färdig design. Den är jätte tråkig. Men får ha den en stund nu, tills jag orkar göra om den, eller så kanske någon snäll person vill hjälpa mig? ? ? 

Yesterday & Today.

Igår: Jag var som sagt med Anna hela kvällen. Först åkte vi till dollar, sen donken en snabbis, sen till solariumet för hon vela sola. Sen hem till hon och kollade på "Män som hatar kvinnor" och åt en massa gotta. Sen mitt i natten gick vi ut och gick runt lite i sandviken och sjöng/skrek hehe. Sen hem till hon igen och somnade typ fyra. 
'
Idag: Vaknade seeent, typ vid ett. Käkade frukost och kollade på film. Sen cyklade jag hem, och det var skit jobbigt, haha sämsta kondisen. Så hoppade direkt in i duschen. Nu ska jag gå och klä på mig! 

No girl believes she's beautiful, until a guy comes along and makes her feel like she is.

Idag vaknade jag utav att katterna var inne i mitt rum och höll på att springa runt och låta hur mycket som helst. och attakerade min säng..  haha skit jobbigt var det.. Men sen somnade jag om tillslut igen. Senare ska jag åka hem till Anna och sova över där! Mysigt! 

Mys

Glass bär och kärleksfilmer så ser min kväll ut!


Sova sova och sova.

Åh, idag sov jag till klockan 15.00! Usch hatar att sova bort halva dagarna. Fast måste ju erkänna att det var rätt så skönt också! Har sjukt tråkigt just nu , och har ingen aning om vad jag ska göra idag, känns onödigt att jag klev upp från sängen kunde lika gärna sovit bort hela dagen istället!

Me love music.

 
 

A dream is a wish your heart makes.

Igår kom axel hit, vi spelade Buzz, och tony hawk och så. Och sov kvar här! Sen idag har vi bara legat och dragit oss i sängen hela dagen, haha och kollat på film. Han åkte hem vid åtta. Nu ska jag bara ligga och slappa hela kvällen. 

It can only get better

Den här dagen har jag inte gjort så mycket. Mest bara städat mitt rum, och dansat lite med emilia haha, och har nyss plattat mammas hår så det är spikrakt! Hehe. För dom ska snart åka iväg på crusing. 
Så om en stund ska jag gå och laga lite käk till mig själv, och senare kommer Axel hit! 
Jag och min syster Emilia!

Me love food!

Står här och håller på att laga mat! Är hur hungrig som helst! Tur att man är bäst på att laga mat då ;).


All around the world.

 
Den här spelas om och om igen!

Tipsar! haha.

Igår märkte jag att mina hörlurar låg i ett par jeans som hade blivit tvättade! Trodde att dom skulle vara sönder. Också testade jag dom nyss, och dom var faktiskt mycket bättre än vad dom var innan! Haha, dåligt grymt. Så om ni vill att era hörlurar ska funka bättre, tvätta dom i tvättmaskin! :D

Bessemerskolan.

Jag räknade precis ut att det bara är 12 dagar kvar tills skolan börjar. GUD vad det här sommarlovet har gått fort, har knappt hunnit göra nånting. Och det har varit sämsta sommarlovet också, regn nästan hela tiden.. Aja det har ju iallafall varit skönt att få sovit ut lite!
Jag ska ju som sagt börja på handelsprogrammet på Bessemerskolan. Och faktiskt så längtar jag liite, det ska bli skönt att börja gymnasium, och det ska bli roligt att lära känna nya personer. Också kommer man inte sova bort halva dagarna nå mer, så det kommer också bli skönt. Men jag  kommer nog vara väääldigt nervös första dagen, eftersom jag har ingen aning om vart man ska mötas nånstans. Plus att jag har sämsta lokalsinnet i världen så jag kommer nog gå vilse där! Haha. Nej men det kommer nog gå bra hoppas jag! 

Spadag & filmtips.

Idag tänkte jag bara vara hemma och ha nån slags spadag. Med ansiktsmask, hårinpackning, raka benen, smörja in mig, kanske fotbad. Låter skönt! Och sen resten av dagen kolla på några kärleksfilmer! Dom är så mysiga. Föresten så kollade jag och Emilia på "The lost valentine" igår, och den var så sorglig, men jätte bra! Den rekomenderar jag!  Vet ni någon bra kärleksfilm? 

Jag hatar regn!!

Jag har inte bloggat idag för jag har haft fullt upp hela tiden. Tidigare idag så skulle mamma och micke måla lite saker, så då hjälpte jag till och målade ett bord. Tycker att det är roligt att måla haha. Sen efter det så skulle jag och Emilia GÅ hem till min syster, och hämta min cykel. Och när vi hade gått en bit började det SPÖREGNA, var inte kul, vi vart helt dyngblöta. Stannade kvar hos henne en stund och kollade på tv. Vi tänkte vänta tills det skulle sluta regna, men det gjorde det aldrig, så då fick vi skjuts istället! 
'
Nu sitter jag inne i mitt varma sköna rum (första gången det är bra att jag har ett varmt rum" haha, och har mjukiskläder på mig. Ska nog slå på nån kärleksfilm tror jag, och ligga och mysa med mig själv! 

Lilla Lennart!!


New in!!

Nyss kommit hem från gävle med Anna! Ja fick ju med mig lite hem också! Gjort av med en del pengar! Men det är de lätt värt. Äääälskar nya kläder. 


Shoppa shoppa shoppa.

Igår kväll så kom Elin hit, och vi kollade på några filmer och skrattade jätte mycket. Emilia var med oss en liten stund också. Elin sov kvar här också men nu har hon åkt hem. 
Idag ska jag åka till gävle med Annispannis och handla lite kläder! eller mycket kanske;). Men nu måste jag gå och klä på mig och göra mig klar så vi kommer iväg nångång! PUSShej. 

Läskigt att tälta!

Tältade igår med Erik, Marcus och Elin. Och det var skit läskigt, haha hatar att tälta, vet inte varför jag gör det haha? Men hade roligt ändå så det var ju bra. Vi var även på donken också och på stan, haha. När vi skulle tillbaka var  det kolsvart, inga jävla lampor hah, skit läskigt. Kom hem för ett tag sen är hur trött som helst nu. 
Idag ska jag kanske vara med min fina vän Elin!
 

Deprimerad

Åh, det här är en såndär dag när jag känner mig bara allmänt deprimerad.Allt känns så meningslöst. Känner mig bara äcklig och ful och allt , orkar intteee. Och jag hatar att vara ensam.. Tur att jag iallfall KANSKE ska tälta med några ikväll!

Yesterday.

 

2011

 
 

2010

 
 

Grundskolan.

Tänk att jag har gått ut grundskolan! Har inte riktigt förstått det än! Det har gått så himla fort alltihop!
6-års.
Ettan.
(Hittade inte kortet när jag gick i tvåan) 
Trean. 
Fyran. 
Femman. 
(Bilden från sexan var för ful för att läggas upp haha)
Sjuan. 
Åttan. 
Nian. 
Nian. 
 
 

Lol

Jag har precis kollat på filmen "Lol". Tycker att den var hur bra som helst! Så den är lätt värd att kolla på.  Den hanldar om en tjej som heter Lola. Hon bor hemma med hennes mamma. Och det tar slut mellan hon och hennes pojkvän, men sen blir hon tillsammans med hans bästavän istället. Också händer det massa saker. Hon skriver också dagbok , och tillslut hittar hennes mamma den och läser saker som hon verkligen inte visste om henne. Osv. 

Trööött

Igår satt jag ute och pratade med familjen och släktingar och så hela kvällen och natten kan man säga. Det var ju fest för att min låtsas pappa fyllt år som jag redan skrivit!
Jag vaknade för en halvtimme sen, är fortfarande lite trött, men orkar inte somna om igen, vill ju inte sova bort HELA dagen. Nu ska jag gå och äta något iallafall så får vi se vad som händer senare idag.
 

Im better than yaa

Igår kväll ungefär runt nio ,så kom axel till mig igen. Vi kollade på film och så, också sov han kvar! Fast nu har han åkt hem, för nån timme sen.  Ikväll ska jag bara vara hemma, för att min låtsaspappa har fyllt år, så då kommer det vara fest här. Skulle egentligen ha åkt på fest i årsunda men det gick ju inte:/. 

Tråkigt att laga mat till bara sig själv


Köttbullemacka!

Hej på er! Axel åkte hem för ett tag sen. Jag har nyss  duschat och grejat lite. Och just nu sitter jag här och äter köttbullemackor helt ensam huhu:( Fast det är gött:D 

Nothing really matter.

Idag har jag städat mitt rum PLUS min lillasysters rum, bara för att jag är så snäll! haha. Håller på att fixa mig lite just nu. Och om ett tag tror jag, så kommer Axel hit, och sover kvar här! Fast nuu ska jag gå och kolla om det behövs fyllas på med mat åt katterna, eller om jag måste ränsa bajslådan, usch vad äckligt :(.
 

Love to make love to you babyy

Kom hem för en stund sen från Ivet. Hade det mysigt med mina flickor. Vi åt god mat, spelade kubb, körde sanning eller konsekvens haha, och pratade en massa. Just nu sitter jag i sängen, och ska nog hämta något att äta, om jag orkar. Haha fast köket är rummet bredvid hehehe. Godnatt.