PÅSKÄGG

Jag fick ett jätte gulligt påskägg utav min mamma! I den så var det lite godis, en trisslott, tuggummin, ansiktsmasker! Gulligaste mamman har jag!

cute animals on our garden


Dem senaste dagarna som jag ej har bloggat

I TORSDAGS tränade jag först, sten hårt! Haha, det var super jobbigt den här gången, men det var såklart jätte roligt! Sedan på kvällen åkte jag på filmkväll med härliga personer hemma hos Marcus med honom, Axel, Anna, Emma, Elin och Gustav! Det var jätte mysigt, och det var jätte längesedan jag hade träffat Marcus så det var roligt att få se honom också! Sedan sov jag hemma hos Axel!

I FREDAGS vaknade jag hemma hos Axel, och umgicks med honom hela dagen. På kvällen åt jag påskmiddag med hans familj och hans mormor och morfar! Sov kvar där igen.

I LÖRDAGS åkte jag hem rätt så tidigt, för att sedan äta påskmiddag med min familj och släkt!

Before train


PÅSKLOV

TORSDAG OCH LOV NU! Gått i skolan i bara några timmar, och är nu hemma och taggar till denna eftermiddag och kväll, och till hela lovet såklart! Men ska först träna klockan 5,WIHO, sedan på filmkväll hemma hos marcus med härliga människor, sedan sova med min älskling. PERFEKT början av lovet.
 

Inspo weheartit

Gjorde ett collage lite snabbt!

Klickat hem

Igår beställde jag hem ett mobilfodral och ett skal till min Iphone! Trodde först inte att det fanns några fodral till Iphone 3gs, men hittade ett!! Glad är jag och billigt var det också, kommer inte ihåg exakt hur mycket de kostade! Inte mycket över 100 i alla fall!

Så stolt över mig själv

Idag gjorde jag en sak som jag är väldigt stolt över mig själv att jag gjorde. Personligen hatar jag VERKLIGEN att stå framför en klass och ha en presentation, det är något som jag har väldigt svårt för. Brukar jämt göra i smågrupper och sådant, för att jag inte vågar, blir jämt nervös och börjar skaka osv.

Så idag skulle vi redovisa våra praoplatser inför klassen, och man fick VÄLJA själv om man vela stå inför hela klassen, eller om man vela göra för en liten grupp bara. Ungefär en kvart innan så bestämde jag mig spontant att göra det inför hela klassen. Så jag gjorde det bara, tvingade upp mig! Är stolt över mig själv nu i alla fall, och jag tror att man bara växer mera som person genom att göra saker som man inte vågar egentligen.

Goodie bag

Ni vet förut när jag berättade att jag hade vunnit en goodiebag på en en tävling på UF-mässan? Nu har jag fått min goodiebag! Det var lite dåliga bilder, men detta var i: massa godis, en kopp, en leppsyl, sun lotion och after sun, ljus, och cappuccino, tror det var allt, lite småsaker sådär, men jag är nöjd!

MÅNDAG

Sitter i mitt klassrum själv och lyssnar på super bra musik, vill bara dansa typ hehe, men skulle bli lite pinsamt om någon såg mig då. Ska väntaa här ett tag till, tills min pojkvän slutar. Då ska vi hem till honom och göra någonting, äta hoppas jag håller på att hungra ihjäl hehe, och sedan sova där, mysimys. Har knappt sovit något inatt, så jag somnar nog tidigt ikväll, då blir han glad, jag som jämt håller han vaken länge haha... HEJDÅ
 
Åhh, lyssnade på den här låten tidigare. Den är så sorglig. (Det är min storasysters pojkvän som sjunger:))

SATURDAY AND SUNDAY

Dessa bilder förklarar vad jag har gjort igår, och idag. I lördags alltså igår, så låg jag mest och kollade på filmer, med Cameron Diaz, bästa skådespelaren! Och idag, söndag, så kom jag hem till mamma. Har målat naglarna (som jag inte är duktig på haha), stretchat, och legat framför tv:n med vindruvor, helt okej!

lugn helg

Det här blir en lugn helg. Igår gjorde jag inget speciellt, åkte hem till pappa i kungsgården gjorde jag iallafall och ska bo här i helgen. Kan inte ta mig någonstans heller nu ,för jag har inge pengar hehe fattig är jag. Kan inte träffa min älskling heller för han har dm i helgen, saknar honom jättemycket, inte sett han på några dagar nu!!

Stress

Det var väldigt stressigt igår! Efter mässan åkte jag och tränade poledance dirrekt, utan att äta något! Gjorde mitt bästa, men hade inte ätit på flera timmar så det gick inte så bra den sista timmen! I början hade vi cirkelträning och då körde jag på iallafall, efter det så trodde jag att jag skulle dö. Så efter träningen åkte jag och Sarah och åt på torggrillen, var sjuukt gott! Duschade, och somnade nästan dirrekt när jag kom hem.

Gårdagen på UF-mässan

Hej! Igår gick jag som sagt inte i skolan, för att vi åkte på UF-mässan med klassen, i bollnäs. Det var jätte jobbigt att åka buss dit, som tog 1,5h, och tillbaka. När vi väl var där så var det inte speciellt roligt heller. Plus att vi hade en uppgift att gå runt och fråga 5 företag lite frågor också.. Men det var väl bättre än att gå i skolan iallafall! Vann ju även på en tävling som jag var med i, så det var roligt!!

UF-mässan

Fick detta sms efter vi varit på UF-mässan idag. Lite glad hihi, brukar aldrig vinna på sånna här tävlingar. Jag bloggar imorgon och berättar mera då! Godnatt!


Stretching pass

Hej! Har kommit hem från stretchingen nu, som höll på i en timme. Det var super skönt som vanligt, eller mest efteråt. Höll på att somna för jag blev så himla trött när jag låg där haha. Så man är ju avslappnad nu, ska sova ut länge inatt, eftersom jag har sovmorgon imorgon, finns ju inget bättre. Är nöjd nu iallafall efter ett skönt stretchpass! GODNATT!
Tumblr_mjipzr4ucc1rfe8pmo1_500_large

Mina nya poledance shorts

Tänkte visa mina nya "shorts" som jag dansar poledance i! Köpte dem på studion för typ 270 eller något. Det ser mera ut som trosor än shorts haha, men dem är sjukt sköna, och man får en fin rumpa i dem hihi. Har faktiskt bara hunnit använda dem en gång, invigde dem igår på träningen!

train

Idag hade ju jag tänkt att varit jätte duktig! Nu undrar ni säkert varför de? Och det ska jag ta och berätta för er hehe. För det första gymmade jag på idrotten, jätte skönt! Sedan ikväll skulle jag egentligen åkt till gävle och ha fys i en timme, och stretscha en timme. Så blev fysen inställd.. Jag som var så taggad på att träna. Ska stretscha ikväll ändå iallafall, det känns så himla skönt efteråt, snart blir jag jätte vig hihi.

tuesday

Den här dagen har väl inte varit sådär jätte bra för min del. Har känt mig bara allmänt ful, plus att det har snöat ute också. Vill ju ha värme, sommar och sol nu! Har hänt två jätttebra saker idag iallafall. Det första var att jag vaknade upp bredvid älskling, alltid lika mysigt, men vela ju såklart ligga kvar hela morgonen men det gick ej! Och det andra var att jag ha tränat poledance, super härligt!

SMILE, BECAUSE YOU CAN


Tipsar

Jag tänkte göra ett inlägg om vad man kan göra när man mår dåligt! Alla människor har väl dåliga dagar ibland? När man bara vill ligga inne och deppa ihop. Jag tycker att man kan försöka göra något åt det istället! Här under har ni lite tips.

För det första så ska man ju verkligen inte stänga in sig själv i ett rum helt ensam, då blir man ju ännu mera deprimerad. Istället umgås med någon som du tycker om, tillexempel kompisar, familj, pojkvän/flickvän, vem som helst!

Annars om man är helt ensam, så ska man inte heller sitta och lyssna på "deppmusik". Sätt på musik som gör dig glad istället, så ska du se att det blir mycket bättre! Jag själv personligen brukar ibland lyssna på låten "Always look on the bright side of life", för den får mig på bättre tankar! Eller kan man slå på någon film som gör dig glad, det kan vara en disneyfilm t.ex!

Så, gör alltså saker som du älskar, som gör dig glad. T.ex. gå ut och spring, eller ta en långpromenad så man får rensa tankarna lite. Man kan träna någon sport som man älskar, äta god mat, dansa, spela spel, rita, kolla på filmer, osv. Det beror helt på sig själv vad man tycker om, som gör en gladare och positivare.
Så alla ni där ute som mår lite dåligt, uppochhoppa och gör saker som DU älskar!!

MÅNDAG

Jag har inte bloggat för att i lördags mådde jag inge bra alls. Jag mådde illa och massa saker, så den dagen vill jag bara glömma! Sedan på söndagen åkte jag till Axel och var med han hela dagen, men hem sen. Idag har jag gått i skolan och nu är jag hemma hos Axel igen. Han är på körskolan nu så därför har jag tid att blogga lite! Ska sova kvar här sen också, myys, fast det kommer såklart vara jobbigt att gå upp till skolan imorgon uscha!

Tack för kvällen!

Hade en väldigt rolig kväll igår när jag var på Johannas 18-årsfest! Sjöng hur mycket som helst och var glad! Tack för kvällen alla ni som var där!

friday

FREDAG. SÅ jävla skönt med helg. Jag har nyss fixat mig för lite festligheter! Ska först hem till min fiiiina vän Anna, sedan vidare på 18-årsfest, kulkul!! Men nu måste jag äta hihi.

In school


TORSDAG

Detta har jag gjort på min lediga dag: Vaknat tidigt, ätit, kollat på tv, pluggat till matteprov. Det ända roliga var att jag tränade nu på kvällen, annars har dagen varit lugn. Är så himla taggad på att träna nästan hela tiden, skulle varit så roligt om jag hade en polestång i mitt rum så jag kunde träna hemma också!!

Lyxfrulle och desperate housewifes


hunnit med en del idag!

Det här har varit en ganska bra dag faktiskt, (förutom att jag har känt mig lite småful idag haha, men sådana dagar har man ibland också!) En skön skoldag då vi bara hade 2 lektioner, och den ena var idrott då jag och Lisa gick och gymmade. Efter skolan åkte jag och käkade med pappa, storebror, storasyster och lillasyster, för att fira pappa i efterskott! Nu på kvällen har jag varit i gävle och stretchat hela kroppen, jätte skönt tycker jag! Så har hunnit med en del idag, underbart!

PRETTY LITTLE LIARS

Om ni någongång har lite tråkigt, så har jag ett tips på vad ni kan göra. Sätt er ner, och kolla på serien Pretty little liars! Den är så himla bra och spännande, svårt att slita sig ifrån den! Rekomenderas verkligen!
Den handlar om fyra tjejer som förs samman av deras vän, som är lite speciell av sig som heter Alison. Dem har det bra, men en kväll så bara försvinner Alison. Då tappar alla kontakten med varandra helt. Tills ett år senare, då dem hittar Alisons kropp nedgrävd. Då börjar tjejerna hitta tillbaka till varandra igen. Och dem får konstiga och mystiska sms utav någon som kallar sig för "A", som hotar att berätta deras mörka hemligheter. Dem försöker lista ut vem det är, och det händer så himla mycket saker!

Promenad

Tog en promenad hem idag från skolan. Hur jag nu vågade det vet jag inte, eftersom dem inte fått in den där äckliga våldtäcksmannen än! Det gick bra iallfall, och det var jätte skönt att röra lite på sig, med sommarmusik i öronen, och bara känner hur våren närmar sig! Livet är bra!
Precis när jag skrivit klart det här, så kollar jag ut genom fönstret och ser det snöar!! MEN FY!

Stolt över mig själv!

Förra veckan när jag tränade poledance, så klarade jag inte av att hänga uppochned på stången. Så då blev jag så himla arg på mig själv, och var väldigt nära på att börja böla, (haha ja jag vet jag är ful.)
Så jag och Sarah bestämde oss för att träna hemma hos henne idag. Då klarade jag det, på första försöket också! Är så grymt glad, och stolt över mig själv! (Även fast jag trodde att jag skulle ramla ner och slå ihjäl mig!)

I don´t stop when I'm tired, I stop when I'm done

Sitter inne i mitt klassrum nu helt ensam medans resten utav klassen har åkt hem. Ska sitta här i en timme och vänta på att min syster slutar, sedan ska vi åka hem till henne och träna lite poledance! Behövs verkligen, eftersom jag blev så sur förra veckan när jag inte klarade av att hänga uppochned. MEN nu ska jag klara det!

LÖRDAG OCH SÖNDAG

Igår umgicks jag med Axel. Åkte en sväng till aga med honom och min storebror, alltid lika gott där. Sedan låg vi och myste i soffan framför melodifestivalen med gurka morötter och dipp!
Hela den här dagen har gått ut på att Vi bara kollat på PLL och film, som söndagar ska vara!


Sockerkakabak!


spa night

IDAG ÄR DET FREDAG KOMPISAR. Man blir alltid på så bra humör så fort det blir helg, härligaste känslan. Själv har jag inte så mycket planer för den här kvällen. Ska nog ha en liten spakväll med min lillasyster, med bastu, ansiktsmask och sådant! Ska bli mysigt och skönt. Ha en bra fredag allihopa!

TORSDAG

Precis ordnat lite fruktsallad till mig själv, hur gott som helst är det. Ikväll ska jag träna, och även dansa poledance i HÖGKLACKAT! Kan ni förstå det, jag kan inte ens GÅ i högklackat. Så vi får se hur det går!


Time for stretch!


DEEP STRETCH

Är hur trött och slut som helst efter den här dagen. Ansträngde mig på idrotten också (typ första gången), så det blev en raggardusch efteråt, eftersom man inte hade handduk med sig! Alltså med massa deo och parfym bara, hahaha usch vad äcklig jag är!
'
Ska snart värma på lite mat till mig själv, för att sedan åka till gävle med syster min. Vi ska åka och gå på DEEP STRETCH, (alltså där som vi brukar dansa poledance). Ska bli skönt att få stretcha hela kroppen i en hel timme!

Valbo köpcentrum

Var som sagt till valbo idag med min äckliga klass, (hehe tycker ej om den så mycket.) Där fick vi gå runt i butiker och kolla hur vi blev bemötta, och skriva ner massa saker. Det var ganska tråkigt men skönt att slippa gå i skolan och ha långa lektioner! Åt även på ikea med Emma, Lisa och Felicia, gottigott. (Det hade varit godare med köttbullar, men dom har ju slutat med dom, huhu ledsna jag)

Rolig jag är

Jag är verkligen dum i huvudet haha.. Jag ska till valbo med klassen idag, så då börjar jag alltså kl 12. Men istället sov jag hemma hos Axel och gick upp jätte tidigt eftersom han började klockan 8, haha. Om jag hade sovit hemma skulle jag fortfarande ha sovit nu, haha men vad gör man inte för att få umgås med bästa! Fick skjuts hem nu iallafall, men tror inte att jag ska sova, för då kommer jag somna lättare ikväll!

GODMORGON

 Idag är det söndag, sista dagen på lovet. Så det betyder att det kanske blir bättre bloggning! Sitter här och är stressad och sur. För att jag ska skicka in beställningar från newbody som vi säljer med klassen tills imorgon senast, och jag hittar inte inloggningen, bra bra... Plus att jag måste packa, och äta, och allting åh vad jobbigt. Tur att jag ska hem till Axel sen då blir det bättre!



GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN BÄSTA PAPPA!

♥♥♥♥♥♥♥♥

Blondie

 

olsen twins

Älskar verkligen deras hår, så himla fint!

I hope you die!

FREDAG. Idag gick jag upp ganska tidigt eftersom jag tycker det är så skönt, än att sova bort halva dagen. Det är bara jobbigt på något sätt. Medans nästan alla andra i min ålder verkligen inte håller med mig haha. Håller väl kanske på att bli gammal!
Dagens fråga lyder såhär: vad ska man göra idag? Har inga som helst planer för dagen.. Tråkigt. När det är så fint väder ute också. Skulle vilja ut och gå, men det vågar man inte nu när den där äckel gubben förmodligen är ute där någonstans. Helt sjukt att man ska behöva vara rädd för att vara ute själv, så ska det absolut inte vara...
560139_337814336339394_56631067_n_large