Väntar på mat

Sitter i skolan och har just nu lunch, men kan inte gå och äta eftersom alla mina kompisar är borta haha. Måste vänta tills maria kommer tillbaka till skolan så vi kan gå och äta, läääängtar. Min mage skriker efter mat. Om en timme har jag matteprov, huhu det längtar jag lite mindre till! Sen har jag bara idrott, då ska vi gå ut och gå.. I DE HÄR VÄDRET? Kommer bli en snögubbe, hoppas vi inte behöver gå. Sen är det heeeeelg, och ska umgås med bästa pojken idag. Oj vilket rörigt inlägg de här blev, som de brukar hihi, puss hejdå. Bjuder på en läskig bild när jag var en djävul, japp.

Thank you for making me laugh

Inatt var det vekligen omöjligt att sova. Eftersom dom säger att när man inte kan sova så är det för att man är vaken i någon annans dröm, den jäveln som drömde om mig intt, gör inte de igen för de var jobbigt.. haha. Som tur var så hade vi bara två lektioner idag,och slutade innan 12. Den här torsdagen tänkte jag spendera med massa plugg eftersom man har matte prov imorgon plus snabbstädning i rummet, och sen ta ett långt varmt bad med ansiktsmask och hårinpackning osv!

Tävlar

Jag är med och tävlar på min storasysters blogg, de tycker jag att du också ska! Här är länken till inlägget:http://girlyciousdiet.wordpress.com/2012/11/28/tavling-lchf-vardagskokbok/#respond

Ny navelpiercing!

Är så himla glad! Har äntligen lyckats tagit ut min navelpiercing och satt dit en ny! Tog hål i mars, så det var alltså 8 månader sen. Har inte vågat tagit ut den, men sen när jag vela de för några veckor sen så gick det inte. Läste nånstans att man kunde använda en låsringstång. Så då gjorde jag det nyss, och de funkade! Så om de är nån där ute som inte får bort den använd en sån, hihi. Ganska suddig bild men jaja!
 

Såhär kommer min dag se ut

Idag är jag ju som sagt ledig, var hur skönt som helst att få sova lite längre! Har jag bestämt lite saker som jag ska göra idag! Först ska jag försöka få bort min navelpiercing med en tång, (eftersom den sitter så himla hårt!) så önska mig lycka till. Sen ska jag baka en blåbärspaj som kommer bli super god. Senare kommer pojkvännen hit och ska hjälpa mig med matten och ska tvinga han att smaka på min paj också! Han säger att blåbärspaj är äckligt när han inte ens har smakat det? haha nu ska han få se!!

LEDIG LEDIG!

Vela bara göra en hälsning att jag är ledig imorgon! Och jag hoppas att ni alla kommer ha det jätte roligt i skolan medans jag ligger i min sköna säng och sover!! Kommer bli jävligt skönt.

Diss på tisdagar

Usch vad jag hatar tisdagar! Börjar med att vi har svenska i en timme, och sen har vi 2 timmars hål, det suger ju! Fast på håltimmen så satt jag Maria, Lisa och Emma inne i vilorummet och hade mysigt hahha, och åt godis och pratade. Sen hade vi 2 jobbiga lektioner som vi har nå grupparbete och blev så himla trött. Nu är jag äntligen hemma.
Men ja jätte fina. haha

Portkod 1321

Älskaar serien "portkod 1321", det är så himla bra! Dem som inte har kollat på de, ni borde göra det tycker jag! Imorgon kommer även 2 nya avsnitt, längtar!! Synd bara att de är dom sista avsnitten, bara att hoppas på att det kommer flera sesonger.
 

Saknar er mina fina vänner!


Summer!

Åh, när jag kollar på bilder från i somras så vill jag bara ha sommar nu! Varmt och skönt, och äta grillat så jävla gott! Vara ute sent utan att behöva frysa! Längtar till nästa sommar!

Måndag, idag igen!

Det har varit en super skön måndag! Började 08.20 och slutade 10.45! Stannade kvar en liten stund i skolan och kollade på portkod 1321 med Lisa, Maria och Benjamin. Nu sitter jag här hemma och har nyss pluggat lite matte och ätit pepparkakor och oboy! Idag tror jag att jag ska träna lite, om jag orkar haha.
Söta måndags-bilder på mig och kissen.

Lika som bär

Hahaha, det är bra att man var så smal när man va bebis!

Igår + idag

Bloggade inte något igår, för att jag hade inte något tid till det, sorry! Vaknade jätte tidigt och åkte iväg till falun för klippning, och det vart bra, fast det känns kort haha.. Sen till kupolen och handlade klart alla julklappar på bara en och en halvtimme! Sen kom jag hem typ halv sju, och då kom Axel hit och vi badade bubbelpool och bara myste! Så sov han kvar här. Han åkte hem nyss och nu ska jag bara ligga inne hela dagen och kolla på serier hade jag tänkt!
 

Ibland får man faktiskt vara onyttig!

Åt denna goda mat idag, hihi. Nu tänkte jag sätta mig och kolla på lite serier innan läggdags, skön fredag!

Tips på en serie

Tänkte tipsa om en serie som heter "The walking dead" för dom som inte har sett den! Jag har faktiskt bara kollat på första avsnittet av sesong ett, men tycker att den verkar bra, och det är många andra som säger att den är bra! Om ni inte vill ladda ner så kan ni kolla på "swefilmer.com" för där finns alla avsnitt tror jag.
Den handlar om en polischef och några fler människor som försöker klara sig i en värld som blivit övertagen av zombies!

Upp tidigt imorgon och...

Vet ni vad? Idag är det FREDAG! Hur skönt är inte det då? Jättejätte skönt tycker jag, dom senaste skoldagarna har varit så sega och tråkiga, men nu så är det helg äntligen! Idag skulle jag egentligen ha umgåts med mina saknade vänner, Emma, Zara osv, men jag ångrade mig, eftersom jag ska upp tidigt imorgon!Och vill vara pigg så då måste jag sova länge! Jag ska åka till Falun imorgon med mina systrar. Klippa håret, och sen shoppa massa julklappar och kanske köpa något till mig själv också vi får se! Jag tycker att det är så roligt att ge bort julklappar! Fast det är svårt att hitta saker som man kan köpa, men det ska nog gå bra.
 

Tidningar!

Jag har fått en hel påse full med Solo och Vecko revyn, utav Sarah. Så tänkte sätta mig och läsa lite! Läser seriöst aldrig, haha inte böcker eller tidningar!

Trött dag

När jag skulle gå upp ifrån sängen imorse, så var det verkligen jätte jobbigt! Jobbigare än vanligt. Sängen kändes så varm och skön och var super trött, så var jag tvungen att gå upp och åka till skolan jobbigtjobbigt, men sånt är livet! Har varit trött exakt hela dagen, och det gick så fruktansvärt sakta, när kl bara var 12 kändes det som att den var typ halv 4. Men i alla fall efter skolan så åkte jag hem till Sarah och dansade Zumba med henne, haha jag är värdelös på att dansa säger jag bara! Men det var roligt!

Idag är det onsdag

Hej på er alla! Haha, jag är jätte bra på att komma på rubriker "idag är det onsdag" haha. Jag har nyss kommit hem och tryckt i mig mackor. Ska precis börja städa mitt rum ser ut som helvetet brakat loss. Om ett tag kommer även min pojkvän hit som jag saknar så mycket! Så måste sätta igång och städa nu, hörs! Och såhär ser jag ut idag!
 

Beställt jacka

Igår så beställde jag förresten en jacka från Ellos. Den som är på bilden, fast en hel svart! (Fanns ingen bättre bild. den är även snyggare i verkligheten än på bilden) Min storasyster hade beställt en sån, så då testade jag den hemma hos henne, och tyckte att den var jätte snygg! Så då beställde jag också, eftersom jag behöver en jacka, plus att den var super billig! Ordinarie pris var 599:-, och nu kostar den bara 179:-!

Life goes on, so don't waste your time worrying about your mistakes

Idag har skoldagen varit precis som vanligt. Förutom att jag, Lisa, Maria och Emma hyrde en sal och kollade på skräckfilm där när vi hade 2timmars håltimme haha. Efter skolan så stressade jag och Anna ner till stan för att köpa en present!

Freak

 

Í need your love

Har varit ganska trött idag i skolan eftersom det inte gick bra att sova inatt! Men orkade i alla fall ta en ganska lång promenad efter skolan med Sarah! Det var jätte skönt att få röra lite på sig.Nu ska jag sätta mig ner och läsa ut min engelska bok, har dock glömt bort hälften av vad som hänt i den haha.
HAHAHAHA kolla på min katt, ser lite tjock ut hihi söthjärtat

Yesterday

 

Chill-söndag som varje söndag!

Idag vaknade jag upp bredvid Anna, vi gick upp och åt magnum glassar till frukost haha. Sen åkte hon hem. Resten av dagen vart spenderad med Sarah framför 2 skräckfilmer, jätte äckliga haha. Kommer tyvärr inte ihåg vad dom hette. Nu ska jag sätta mig framför pluggandet eftersom man har prov imorgon och har inte ens kollat på det än!

Nyårsklänning

Sitter och kollar lite på klänningar till nyår. Hittade många som var snygga, men om jag ska köpa så blir det nog något med spets, för det är så himla snyggt!

Räddad lördag!

Förlåt för det förra inlägget. Råkade visst göra många oroliga, och det var verkligen inte meningen! Förlåt! Var bara så himla trött på allting, och jag skulle verkligen inte kunna göra något dumt som vissa trodde också!! Så förlåt igen för det.
'
Igår var jag ju som sagt jätte deprimerad och hade bestämt att ligga inne hela dagen. men som tur som jag hade så kom Anna hem hit till mig! Vi tänkte först bara ha lite myskväll hemma hos mig med glass och kolla på barnfilmer! Men det slutade med att vi följde med några på fest! Först fick vi skjuts till kungsgården, och det var jätte tråkigt där! Så jag, Anna, Jonathan, Robin, Nathalie och Alva drog till sandviken på fest istället. Där var det jätte roligt, med trevligt folk! Fast det spårade tillslut. Så då drog vi till donken och käkade, sen hem och sov! Så dagen vart väldigt lyckad ändå!

skiter i allt

Det här är en sån där dag jag bara inte orkar, och bara vill sjunka genom marken och inte vara här. Jag ska stänga av mobilen och allting nu, så ni vet om ni kanske försöker få tag på mig. Hörs kanske imorogn eller något, hejdå.

Du måste ge mig mer.

Var ju på bio igår och kollade på breaking dawn part 2, och den var hur bra som helst! Höll nästan på att börja grina ibland, hahah. Tänk att det där är sista filmen också, älskar ju dom filmerna! Önska att dom kunde göra typ hundra till hihi. Just nu sitter jag bara här och lyssnar på Micheal Jackson, han är bäst! Får väl se vad som händer resten av dagen.

Today is my favorite day

Hej på er! Just nu är jag glad för det är fredaaag, och jag slapp sista lektionen, idrott! Så behövde inte åka hem halv 4 som jag brukar denna dag! Den här fredagen blir förmodligen spenderad med Sarah och kanske Elin. Vi ska gå på bio och se Breaking dawn part 2, jippi, så som jag har längtat att få se den!

Tuesday

Det ända vi gjorde idag i skolan var att kolla på en film på svenskan och engelskan! Jätte skönt, så fick vi sluta efter det, redan vid kl 11. Hihi, känner att vi har väldigt slappa dagar ibland! Jag drog i alla fall hem till Sarah, och vi kollade klart på final destination filmerna, fyran och femman, så jävla bra filmer! Kom precis hem, för idag är det som varje torsdag städdag här hemma, så ska ta och storstäda mitt rum nu med högsta volym på högtalarna!

Ledig dag.

Har ju som sagt varit ledig idag! Det har varit riktigt skönt, men har varit lite rastlös också eftersom jag inte gjort så mycket, mest legat i sängen och kollat på tv! Behövde verkligen sova ut också, men tyvärr så vaknade jag redan vid 10 och kunde inte somna om! Ska gå och duscha snart och sen ska jag fortsätta kolla på filmen "Jag saknar dig", så himla sorglig men bra film.

Bebiskatter

Åh, kollade på gamla bilder på mina kattungar när dom bara var några veckor! Guuud vad söta jag dör! Såklart dom är söta nu också, men där var dom sååå smååå! Kolla, ser så oskyldiga ut haha. Mina små sötbebisar.
 

Shine bright like a diamond

Det här är verkligen inte min dag. Har varit så himla trött hela dagen, även fast jag hade lite sovmorgon. Har inte orkat jobba någonting nästan idag. Så det var tur att vi fick slippa sista lektionen, jäkligt skönt att man även är ledig hela dagen imorgon!! Då blir det att sova ut kan jag säga! Men vad ska man göra resten av dagen då?:)

that´s what I´m afraid of not being good enough


Måndag

Har knappt sovigt något inatt, så har varit jätte trött i skolan, med huvudvärk usch jobbigt är det. Slutade i alla fall tidigt som tur var och då gick jag hem till min syster Sarah. Vi kollade på Final destination 2 och 3. Ganska gamla filmer, men dom var super bra, så ni som inte har sett dom än, kolla på dom!! Sen åkte vi och hämtade kläder hemma hos någon som hon känner, 4 stycken ikea kartonger fulla med kläder, som vi fick! Hittade några snygga tröjor! Kan tyvärr inte visa bild på dom för att jag har slängt dom i tvätten innan jag kan använda dom.
'
Jag kom hem nyligen och har bara hunnit äta och duscha. Nu blir det att mysa med mig själv till The vampire diaries tror jag! Sen sova!

Nyttiga jag!

Mamma skulle åka och köpa donken mat, så medans resten av familjen är onyttiga så sitter jag här och äter sallad! Herregud vad händer med mig? haha. När jag har ätit upp den här ska jag lägga mig i sängen, och kolla på the vampire diaries tills det är dags att sova!

Grattis pappa på farsdag!!


Sometimes, too much happiness can be frightening, because you know it’s going to end.

Har bestämt mig för att börjar blogga nu igen! Har haft bloggpaus i några dagar nu och det räcker! Dom dagar som jag inte har bloggat har jag gått i skolan såklart, varit en väldigt chillvecka kan jag säga! Varit på studiebesök i gävle+ käk med mina babes och kollade lite i affärer, varit ledig en dag, och sjuk en dag, och slutat tidigare osv! Jätte skönt. Har även hunnit umgås med min pojkvän också, annars har jag inte gjort så mycket mera!
 

BLOGGPAUS

Alltså min blogg är verkligenverkligen inte bra just nu haha:(. Känner att jag behöver ta en liten paus ifrån den!, och sedan kommer jag komma tillbaka när jag känner för det och då lovar jag att det blir bättre! Men medans så kan ni ju som sagt följa mig på Twitter och instagram där jag heter "linneatoivanen" på båda! Så hörs vi när vi hörs!

Twitter

Nu är det så att jag har Twitter och jag vill ha följare, så snäälla följ mig så följer jag tillbaka hihih


Breaking dawn part2

Åh, jag vill jätte gärna kolla på "breaking dawn part 2" som går på bio 14 november. Det är inte länge kvar det eller! vill se nununu!
 

Barnfilmer is the shit!

Jag ligger i sängen och myser lite med mig själv och kollar på gamla barnfilmer som jag såg när jag var liten! Kollade t.ex. nyss på Monsters Inc, älskar den! Nu blir det att kolla på "Bäst i sverige". Sen kommer mamma med sibylla mat till mig, mums! Skön söndag och avslut för höstlovet! Så taggar jag "jätte mycket" till skolan imorgon!

Lördag

Den här kvällen vart spenderad med min bästa kille som åkte nyss. Vi kollade på taken 1 och taken 2! Själv så tycker jag faktiskt att ettan är bättre! Nu ska jag iallafall kolla på någon film som heter "cyberbully" som handlar om mobbning, sen bilr det sängen för mig! Hoppas alla har en bra lördag, hejdå!

Yesterday.

Bilder från gårdagens halloweenfirande. Ser ut som mitt hår är rosa på bilderna haha, men det var faktiskt rött! Bjuder på alla fula bilder!
 

Halloween !

Nu är jag redo för kvällen! Nu väntas bara Anna, Emma & Nathalie som ska komma hit, sen far vi vidare hehe!

I love it

Nyss städat mitt rum, på en fredag! Ojoj. Det behövdes, och nu känns det jätte skönt att ha det gjort!
Ikväll blir det fest, ska ju vara en djävul, kommer bilder senare! PUSS
 

Jag ska börja på...

Vet ni vad jag ska börja på? Nej såklart ni inte vet hihi;) Men jag ska börja på poledance! Med min storasyster. Fatta, kommer kunna göra skit coola saker, och det är jätte bra träning också!! Längtaaar!

Bättre bloggning snart!

Verkligen förlååååååååååt för att jag bloggat så dåligt dom här dagarna, men jag har ju faktiskt höstlov! Lovar att jag kommer blogga bättre sen igen när lovet är slut. Igår kväll kom iaf Axel hem till mig och det var underbart som vanligt! Och sov över, han åkte vid halv fem idag. Då fick jag skynda mig att fixa mig snabbt, för att sedan åka ner till stan med Anna, Maria, Lisa & Elin! Gick runt lite och kollade på dom som åkte skidor osv. Kom hem nyyligen och nu ska jag ligga hemma och slappa hela kvällen och tagga till imorgon (halloween fest)!