LINNÉA ÄR DUKTIG

Idag har jag varit duktig tycker jag och kommer vara- Imorse åkte jag till skolan och gjorde nationella prov, det gick väl sådär- Tog en promenad hem eftersom vi slutade tidigt och mötte mamma på vägen och tog sällskap- När jag väl kom hem så har jag suttit och pluggat matte- Om någon timme ska jag åka iväg till Gävle för poledance träning som vanligt varje vecka! SKÖNT!

You´re the apple to my pie


LÖRDAG

Kommer ha fullt upp hela dagen idag. För att min familj och släkt firar mig som fyller 17år på måndag. Så kommer äta massa godsaker, få presenter och umgås med familj och släkt! Har även hoppat studsmatta idag med min lillkusin, lillasyster och Axel, haha det va längesen!

Ikväll ska jag äta grillat också, sen ska jag iväg på bio med Axel, så som sagt har jag fullt upp hela dagen och kvällen! Älskar mitt liv just nu, när solen lyser och allting också!
 

Friday I´m in love

Har haft en liten paus ifrån bloggen som ni kanske har märkt, då jag verkligen behövde det, så det har varit ganska skönt. Dem senaste dagarna har jag inte gjort något speciellt, gått i skolan, umgåts med min pojkvän, ätit på monroes med pappa och syster.
 
Denna fredag tänkte jag spendera med Axel. Någon gång när han kommer, det vet man aldrig med den segisen! Måste komma på något roligt som vi kan göra, så är det kanske någon som har förslag på vad man kan göra en fredag som denna??

This is the part of me

Hela dagen igår låg jag i sängen och kollade på andra avenyn. Tycker att det var så himla bra, så ska fortstätta med att göra det idag. Det känns som att jag har lov fortfarande haha.. Inte varit i skolan på typ 2 veckor! Jag hatar verkligen att vara sjuk, men tur att jag är bättre nu iallafall! 

Mops

Tänk att ha en liten mops hemma som springer runt! Gud vad gulligt, vill ha en!!

 

Andra avenyn

Ända sen imorse när jag vaknade har jag legat och kollat på serien Andra Avenyn. Har aldrig kollat på det innan i mitt liv, och förstår inte varför, det var ju hur bra som helst! Jag älskar svenska filmer osv, så jag borde ju ha kollat på detta tidigare! Om det kanske är någon mer där ute som inte heller har kollat på det innan, så kan jag tipsa er om att se det! Finns att kolla på alla avsnitt på Swefilmer.com!

Halsfluss

Jag har inte riktigt orkat blogga något eftersom jag har varit sjuk. Jag var till sjukhuset igår och fick reda på att jag har halsfluss, inte roligt alls. Så ska äta pencellin nu i 10 dagar, men känner redan att halsen börjar bli bättre än igår (då jag knappt kunde äta så drack t.ex. bantingspulver)! Ska vara hemma från skolan resten utav veckan också eftersom jag fortfarande smittas.

Känner att jag kommer vara väldigt stressad sen i skolan eftersom jag verkligen hatar att ligga efter. Blev stressad förut när jag hade varit borta i EN dag, och nu är det en hel vecka! Längtar tills jag blir frisk iallafall, för det är såå uttråkande att bara ligga hemma själv.

Sick

Idag blev jag hemma ifrån skolan eftersom jag inte mår så bra. Har sjukt ont i halsen, och fryser lite då och då. Kan knappt äta något, och lever typ på te och halstabletter, är jätte hungrig.. Vill bli frisk så ska vila hela dagen och fortsätta äta och dricka detta.


Sämsta dagen

Det här är en sådan dag som jag bara vill lägga mig under täcke och bara grina grina och grina. Allt har varit så dåligt och tråkigt idag. Känner mig värdelös och ensam. Förlåt att jag är så negativ, men IBLAND får man faktiskt vara det. DÅLIGA DAG FÖRSVINN.

Yesterday night

Var på fest igår hos fina Maria! Jag hade roligt, förutom att jag mådde illa nästan hela kvällen:/ Men tack för kvällen alla inblandade! ♥

Needles and pins

 
Jag verkligen älskar den här låten! Den är så bra och tänker på sommaren när jag hör den!

Poledance

Första bilden är jag, och andra är min syster Sarah.

Dagens träning

Nyss varit och tränat poledance, det gick väl ganska bra! Blev lite irriterad på våran tränare bara för hon krånglade så mycket hehe, men annars gick de väl bra. Kommer lite bilder snart som vi knäppte! Efteråt så åkte vi och köpte mat från Subway, gud så gott det var!

TUESDAY

Hela dagen fram till nu har jag först sovit, och sen har jag storstädat mitt rum! Har plockat undan, dammtorkat, dammsugit och torkat golvet! Kom på att jag ska fixa lite i min garderob också innan jag åker och tränar! Ska bli så skönt att träna bort all påskmat och påskgodis ikväll! Älskar dagar som jag har träning!

PMS

Har nu kommit hem efter att ha varit hemma hos Axel. Kommer bli så otroligt ensamt att sova själv inatt efter att ha sovit flera dagar med honom! Fast tycker synd om honom också för att jag har haft världens PMS humör. Blivit irriterad för massa små saker, t.ex. när han sov så snarkade han jätte högt så jag kunde inte sova, höll på att börja grina för jag var så sur haha..och hållt på att väcka honom och så hihi.. Synd om honom som fått stått ut med mig!!

love life

Det har varit en skön dag med min pojkvän! Tidigare var vi ute på sjön och lekte lite med hans hund i det fina vädret och hade det mysigt. Just nu är han och tränar, så jag passar på att blogga lite nu när jag har tid! När han kommer hem så ska vi äta glass och kolla på film! 
 

kläder

GUD, det var hur längesedan som helst jag var till valbo och shoppade kläder! Kommer inte ens ihåg när jag köpte kläder till mig själv senast. Fast det har ju resulterat till något bra, jag har mycket mera pengar på kontot än vad jag brukar ha! Det betyder att jag kanske har pengar till sommaren också, så jag kan göra roliga saker, wiho! Har ju faktiskt ganska mycket kläder redan, men något nytt är ju alltid roligt!

lov = bloggningen är dålig

Alltså gud vad min blogg verkligen suger! Plus att det är lov nu så då är jag så dålig på att blogga (skyller på det). Men har faktiskt umgåtts med Axel hela dagen, och han skulle nog tycka jag var tråkig om jag skulle blogga hehe. Jag har nyss tagit en lååång och skön dusch, har rakat benen också det var ett tag sedan! Brukar inte raka dem så mycket på vintern, men nu fick jag lust för det!
 
Nu ikväll ska jag först vänta på att vi ska äta mat. Senare ikväll ska jag åka till Axel, så ja bloggningen kommer ej vara bra FÖRLÅT. Blir bättre sen det lovar jag men ska göra mitt bästa!