Dags att åka snart!

Har lite tråkigt så sitter och knäpper lite fula bilder heh. Men om typ en timme är det dags att åka! 
Fast nu ringde mamma och sa att jag skulle släppa ut katterna så dom får springa runt lite i huset, så ska göra det nu! HEHE trevligt att veta, roligt inlägg också! SES SENARE ELLER IMORGON.
 

Åka på kalas idag!

Hej! Jag har nyss tryckt i mig mackor, och ska snart gå och ta en iskall dusch. För att det är skit varmt i mitt rum, som vanligt. Sen ska jag bara vänta tills klockan blir ungefär sex, och då ska jag bege mig hem till födelsedagsbarnet Ivet! Och spendera kvällen där med henne och resten av tjejerna. Mys. Grattis i efterskott föresten Ivet! 

Today -

Kom hem för en stund sen. Har umgåts med Emma, Marcus, och Sarbast också på slutet. Vi har gått fram och tillbaka överallt känns det som haha. Men tillslut så hamnade vi hemma hos Marcus, och kollade på nån skräckfilm som var jätte konstig haha. 
Tror nog att jag ska gå och lägga mig snart är sjukt trött!, godnatt!
nån bild från förut bara
 

Till stan.

Hej på er! Jag har nyss tagit en dusch. Och ska snart klä på mig och fixa mig lite. Sen ska jag gå ner på stan en sväng med Emma och köpa lite grejer! Får se vad vi hittar på sen. Men nu ska jag leta på kläder hejdå!
Haha gammal bild!

Believe in yourself.


My night.

Hela den här kvällen tänker jag spendera med mig själv i min säng och kolla på massa desperate avsnitt. Känner att det var ett tag sen jag kollade på det nu! And I love it, so I have to look at it! hehe. Hoppas att alla har en bra kväll där ute!

Bilder från the wedding!

Flera bilder från bröllopet. Kopierat bilderna från Elin ! 
 

Home sweet home

Är hemma nu ,och har nyss duschat. Är HUR varmt som helst i mitt rum så skulle kunna ta en iskall dusch igen haha. Sitter bara i handduk nu , och orkar inte klä på mig för då kommer det bli vaarmare. 
Har inte en aning om vad jag ska göra idag, har ingenting planerat. Men känner mig faktiskt ganska slut så känns som att jag bara blir hemma, och sola kanske. 

Hem till midgård.

Jag och Emilia är helt slut sen igår. Nu har alla folk åkt hem och vi har tråkigt så vi ska lägga oss i sängen och glo på hem till midgård, haha älskar´t! Så jävla bäst. 
Också vill jag bjuda på en varsin bild på oss, vi vart super nöjda med bilderna, puss hope you like it! 
Vad tycker ni? fina vA? 
 

Bröllopet!

Igår gifte sig som sagt pappa och tess. Det var massa folk här och jag åt skit mycket god mat så det kändes som jag skulle spricka haha, gick tipsrunda, kollade på massa fulla som dansade haha, och sen dansade även jag, så det var roligt. Här kommer några bilder som jag knäppte med min mobil hihi, 

Pappa ska gifta sig.

Idag ska pappa och tess gifta sig! Så jag kommer inte ha tid att blogga eller sitta vid datorn nånting. Kommer komma typ 50 st hit eller mer, och det är mycket som måste fixas och så. Men ha en bra dag alla, så hörs vi säkert imorgon igen! HEJDÅ.
'
 

Still in stugan.

Jag är fortfarande i stugan. Idag har jag solat lite, och gått ut och gått med Emilia i skogen, Men det var läskigt!! hehe hatar skogar. Sen har det inte hänt så mycket mer. Ska sova nu , för imorgon måste jag gå upp tidigt och hjälpa pappa och dom att fixa lite saker så, godnatt!

Emilia suger.

Idag har jag inte gjort så mycket därför jag inte har bloggat. Det ända jag har gjort är typ att kolla på film och sånt. Kollade nyss på "Frozen" med Emilia. Och jag är skiiit hungrig , haha orkar inte skriva mera har inget intressant att skriva ändå, såååå cya. 

HAHAHAHAH!!

Så jävla klockren!!


i'm here without you baby

Godmorgon alla! Eller det var ett tag sen jag vaknade nu. Jag håller på att packa, eftersom om några timmar ska vi åka till stugan och vara kvar där i en vecka. Så min väska kommer bli proppfull med saker. Jag suger på att packa, tar jämt med för mycket haha.. Jag vet inte än om jag tar med datorn eller inte, men annars får jag mobilblogga! Ska försöka blogga så mycket som möjligt. Men nu måste jag nog fortsätta så jag hinner att duscha och allting innan också ,pusshej!
haha, nån random bild bara som mamma hade på sin på mobil på mig.. 

rubrik hej.

Heej jag har nyss duschat och fixat mig lite. Och sitter här och väntar på att Axel ska komma hit! Vi ska nog bara kolla på filmer och så! Så jag kommer nog inte blogga nå mera idag, sorry. Men vi ses imorgon, hejdå ha det bra allihopa! 

Teenager post, true!

 

Last thursday in stockholm!

 

Är ni med jao, in the club jao

Har nyss duschat, och sitter och funderar på vad jag ska göra idag. Antigen så skulle jag kanske göra något med Mert och Rasmus tror jag, eller ha en film-dag/kväll med mig själv? Får se hur jag gör.. Är ju ganska fint väder ute ser det ut som, men känner mig så sliten sen igår hah.  
'

Party and party and yeah.

Jag hade hur kul som helst igår på festen hemma hos Anna.  Haha dansade som fan, så nu har man liiiite träningsvärk. men är lika glad ändå! Tack till Anna, och alla andra människor som var där!! Känner mig hur sliten och äcklig som helst just nu. Så jag ska gå och ta en riktigt lång dusch, så får vi se vad som händer sen! Snott några bilder från Anna (som vanligt hihi)

Bästa kvällen igår, här kommer massa bilder på mig och Elin innan festen.

 

Ju mer du vågar desto starkare blir du.

Tjena! Jag tänkte sova jätte länge idag. Också blir man väckt typ klockan 10 på morgonen utav att kattungarna springer runt fram och tillbaka i rummet -.-. Haha, så då gick det inte att somna om. Jag har precis duschat. Så ska snart klä på mig och sen ska jag bara vänta tills min saknade kusin Elin kommer hit. Och sen ikväll blir det att dra ut på lite festligheter! 
Love you!♥

Grönalund.

Hej allihopa! Jag har nyss kommit hem ifrån stockholm. Har haft sjukt roligt på Grönalund. Har även åkt insane som jag trodde att jag aldrig skulle åka! Och mamma var så taskig som köpte biljetter till spökhuset till oss, utan att vi visste! Så då var vi tvugna att gå! Haha hatar spökhuset!! Är helt slut nu, så ska sova nu skiiit länge, godnatt!


Footloose

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på filmen "footloose". Och sen när den är slut så ska jag sova, taggar tills imorgon! När jag som sagt ska till stockholm, hej!

I'm the real biff!


You da one

Ska snart gå ner och äta någonting. Och sen ska jag gå och möta Erik och Anna, och kanske några fler. Så dagen ska spenderas med dom. Sen måste jag hem rätt tidigt, för att imorgon måste jag gå upp i tid och åka  till stockholm med familjen och gå på grönalund! 
orkar intre vara seriös

Duktig.

Jag och Nellie var så duktiga att gå ända bort till stan typ. Men vi vart så jävla hungriga så vi åt på donken, haha kände mig inte lika duktig då längre.. Så ska jag göra några situps nu bara så det känns bättre hehe! 

Stan.

Precis fixart mig lite snabbt. Snart kommer Nellie komma hit, och då tänkte vi dra ner till stan och göra något, vet inte riktigt vad, men ni kan ju höra av er om ni vill träffas eller något! HEJ.

Stan.

Precis fixart mig lite snabbt. Snart kommer Nellie komma hit, och då tänkte vi dra ner till stan och göra något, vet inte riktigt vad, men ni kan ju höra av er om ni vill träffas eller något! HEJ.

Mys.

Ska kolla på några desperate avsnitt med Emilia nu , plus lite microkola, gött!


Jag och nellie började kolla på....

Jag och Nellie började kolla på filmen "Festival", men då började det åska och blixtra så då lära jag dra ut kontakterna. Så då hade vi inget att göra, så vi satt och kollade på blixtrar och myste med katterna, hihi. Emilia frågade nyss om jag vela baka något med henne, så ska gå ner nu och göra det, mumss.
 

'

 
 

Save the world tonight.

 
Den här dagen ska spenderas med min fina vän Nellie. Har ingen aning om vad vi ska göra, men säkert nå skoj. Så nu ska jag gå och klä på mig och sånt,hörs. 

baby please don't go

Kom hem nyss efter filmkvällen med Anna, Elin.L och Elin.G. Det var mysigt! Kollade på "prinsessan & grodan", "Hannah montana" och "the last song" hihi. Är helt slut nu, sov knappt något igår natt, så nu ska jag gå och lägga mig i min tomma säng, godnatt! 

dubstep titanium

 

Fly like a woman.

Sitter här och dunkar musik.  Och "A" åkte hem för ett tag sen:(. Ska gå och klä på mig snart iallafall, och sen ikväll blir det att åka hem till Elin.G på filmkväll med tjejorna, myys! 

******

Är så otroligt äcklad och besviken på dig, trodde verkligen att jag visste det mesta om dig, men det gjorde jag absolut inte.. usch kommer bli svårt att försöka glömma det där. 

And when you smile, the whole world stops and stares for awhile.

Har nyss käkat världens godaste mat, grillat!! Så nu är jag proppmätt. Om en stund ska jag gå och möta "A" hihi. Men vi höörs imorgon tror jag väl ,puss! 
 

Real eyes.

Godmorgon! Eller jag vaknade faktiskt för en timme sen! Jag tänkte städa mitt rum snart, men jag vill dunka musik också , men kan inte göra det nu eftersom typ alla i huset sover fortfarande-.-. Men ikväll ska iallafall "A" sova hemma hos mig, haha. Så det kommer nog inte bli så bra uppdatering idag. 

freeesh

Nyss tagit en låång dusch, var super skönt. Så nu sitter jag här nyduschad och dunkar massa gamla dubstep låtar!Älskar dubstep!
Är även jätte hungrig så ska nog gå ner och kolla om maten är klar snart hehe. 

P-piller.

Bara för att min mamma är snäll så har hon åkt och köpt p-piller till mig redan fast bara för tre månader! 
 

Kommer bli mördad imorgon.

Idag har jag varit och solat med Sarah, plus att vi tog en kort promenix också. Har även fått mina högtalare idag, mycket bättre än mina gamla, så det är bra! Just nu sitter jag i min säng och har nyss duschat, jätte skönt, känner mig helt varm i hela kroppen!
'
Åh. Och här kommer en jobbig sak också. Jag måste gå till ungdomsmotagningen imorgon. Eftersom jag nyss märkte att jag tog mitt sista p-piller, trodde att jag skulle ha flera kartor kvar, men hade visst inte det. Och egentligen så ska man ringa till dom när man är på sista kartan, och jag har redat ätit den, så hörs kommer typ bli mördad imorgon.. ;D 
Haha gammal bild, men ungefär sådär känner jag nu. 
 

Follow your dreams.

Sov länge idag, vaknade för kanske bara en halvtimme sen. Hah, men det var skönt iallafall så jag ångrar det inte. Idag ska jag kanske gå och sola solarium med Sariis. Och ska även hem till henne sen och hämta nå högtalare som jag ska få av henne! Dom är jätte gamla , men tror nog att dom är bättre än mina högtalare som är sönder iallafall;).  Men nu måste jag städa mitt rum, ciao.  
 
 
HAHA, snyggaste bilden på Anna & mig , 2-3 årsen? haha.
 

New in.

Plånbok 160:- (vetinte vad affären heter?)
Midjeskärp Cubus 50:-
skjorta Carlings 150:-
skjorta 79:-
spetstrosor Cubus 100:-

Kupolen.

Den här dagen har spenderats i kupolen med Sarah. Vi skulle egentligen ut och gå, men vi vart helt plötsligt jätte sugna på att åka och shoppa, så då gjorde vi det! Kom hem nyss. Jag kommer lägga upp bilder på det jag köpt om en stund!! 
 

Följ mig!

Följ mig på instagram: linneatoivanen !!!


Kommer du ihåg.

 
Gammal låt, men tycker att den är så bra fortfarande!

'

Sitter här och sjunger hihi och har precis duschat. Ingen aning om vad som händer idag. Skulle kanske ut och gå med Sarah idag igen, eller skulle vi det Sarah? Hör av dig när du ser det här! :)
 

The great pleasure in life is doing what people say you cannot do.

Jag & Sarah var hur duktiga som helst. Vi gick hem ifrån mig (på stigen) till björksätra och tillbaka. ÄVEN fast det regnade ute! Då är man duktig tycker jag, haha. Nu sitter jag här i mitt stökiga rum och väntar på att Nellie ska orka gå hem till mig någon gång haha.. Ful bild på mig och nellie:D
 

i'm gonna live my life

Hej på er! Jag ska snart klä på mig och fixa mig lite snabbt. Och sen ska jag ta en promenad med min fina syster Sarah! Och ska även få köpa ett par byxor av henne som jag äääälskar! Tur att hon är så snäll att jag får köpa dom eftersom hon också älskar dom! ;)

Justin Bieber.

Haha, såg nyss att Justin Biebers konsert är 22 april, på min födelsedag, fett cooolt! Synd att jag inte köpte biljett, skulle varit bästa födelsedagspresenten till mig själv hehe:D.
 

Mysdag i min ensamhet.

Nu har jag precis kommit hem ,och har bytt om till myskläder. Skulle egentligen ha åkt till valbo med Anna, men det blev inte så. Så istället tänker jag ligga i min underbara bästa säng och bara slappa hela dagen! Om någon vet någon bra film så kan ni gärna skriva det! Tack på förhand , hejdå! 
'

Kan inte sooova.

Godkväll på er, eller rättare sagt godnatt haha. Ligger i sängen och kan inte somna om, det suger:(. Också kände jag att det här var ett väldigt tråkigt inlägg. Men jag hoppas att alla har det bra och sover gott där ute!


Filmmys!

Bjuder på bilden hah.


Blogg.se appen funkar!!

Äntligen så funkar blogg.se appen! Så nu kan jag äntligen blogga från mobilen igen. Dom dagar som jag inte har bloggar har jag som sagt varit i stugan. Har inte gjort så mycket , mest kollat på filmer osv. Just nu ligger jag och kollar på mirors med Emilia och Rasmus , och kommer inte kunna kolla i speglar dom kommande veckorna haha..


DÅLIG UPPDATERING!

Bloggningen kommer bli väldigt dålig nu dom senaste dagarna. För att om ett tag så ska jag åka till stugan, och det betyder att jag inte kommer kunna blogga något. Om inte nu blogg.se appen börjar fungera igen! Så jag kommer vara borta till söndag. Men ska blogga så fort jag kan, hejdå!
 
 
Vart ingen bild heller för det funkar inte !
 

onödigt inlägg.

Trååååååkigaste dagen har det varit. Fast ibland behöver man väl dagar när man bara ligger hemma! 
Har börjat kollat på desperate sesong 4 nu! Finns ingen bättre serie!! Ska fortsätta kolla nu tror jag, men nu vet ni vad jag gör iallafall, hejdåå!

Stop holding on to what hurts and make room for what feels good.

Hej! Jag har precis städat mitt rum för fullt! Och har även mublerat om lite. Det är skit varmt inne på mitt rum ,så när jag skrivit klart det är så ska jag  gå och ta en iskall dusch! Så får se vad som händer sen, PUSS.
 

I love people who can make me laugh, when I don't even want to smile.

Dagen har hittils spenderats ute i solstolen! Så nu får vi hoppas på lite färg iallafall. Senare nångång så ska jag ut och gå med min storasyster Sarah! Skit härligt väder ute idag! 

navelpiercingar.

Längtar tills jag kan byta navelsmycke! Har beställt hem dom här! Vad tycker ni?`:D
 

Fick brev hem idag!

YEESS! Fick brev hem idag att jag är antagen till handels programmet! Lite glad tjej! 
Fast jag hade ganska mycket poeng över;)
 

Människor är som pusselbitar, det finns alltid två som passar ihop.

Den här dagen ska jag spendera med Ivet. När hon hör av sig så ska vi ut och ta en promenad! Och sen får vi se vad vi hittar på! Nu ska jag gå och leka med mina kattungar! Hej.
 

Några fler bilder från gräsö.

 
 

Göra om lite..!

Jag håller på att göra en ny header, och ska kanske även göra om designen lite grann! Men resten får ni se om en stund!

Beställt kläder.

Har precis varit liite fyndig! Har beställt kläder på Nelly.com. En tröja + två bhar för bara 250!
Ni får se sen när jag fått hem det!

Varför jag inte bloggat, och vad jag har gjort.

Förlåtförlåt&förlåt för att jag inte har bloggat något! Men jag ska skriva varför jag inte har kunnat gjort det! Så nu kör vi.
I torsdags så dygnade jag som sagt med Axel (fast vi sov faktiskt liiiite). Sen kom jag hem på fredagen ungefär vid 11.30. Åt massa mackor, sen gick jag och sov i två timmar. Sen när jag vaknade hade jag en timme på mig att duscha, göra mig klar, och packa. Eftersom jag skulle åka och campa med Anna och Emma i gräsö. Vi kom dit och slog upp tältet och sen åt vi, spelade lite minigolf, pratade och skrattade en massa. Sen somnade vi rätt tidigt. Sen nästa dag tog vi det bara lugnt på förmiddagen. På eftermiddagen så åkte vi båt över till öregrund. Gick runt lite och gick och solade vid klippor lite och sånt. Sen tillbaka till campingen och åt grillat och massa chips. Sen satt vi och pratade ganska länge och sen somnade vi runt två tror jag. Jag har nyss kommit hem, har hunnit duscha och packat upp lite. 
Så nu vet ni varför jag inte har bloggat något! Och blogg.se appen på mobilen fungerar tyvärr fortfarande inte. Men nu är jag tillbaka igen! 
'
Det vart en väldigt lång text, så jag hoppas att det är iallafall någon som läste den haha. Nu tänkte jag lägga upp lite bilder som jag har knäppt med mobilen. (Senare kommer säkert flera bilder som jagkommer sno utav Anna hihi)
 
 
'