See you tomorrow.

Det här blir det ända inlägget för idag! För om några timmar så ska jag åka och handla mat med Anna och Emma (eftersom vi ska åka och kampa imorgon till söndag). Och sen direkt efter vi handlat så ska jag gå och möta Axel och dygna med han inatt. Haha jag kommer dö. Önska mig lycka till, hejdå vi hörs imorgon! 

Party and party and yeah.

Kom hem för en stund sen. Var hemma hos Nellie en stund med hon, Emilia, Nicki och Lisa. Vi gjorde inte så mycket satt mest och pratade och så. Ska väl sova snart , eller ska stänga av datorn nu iallafall, så hejdå!

Smile to the world, and the world will smile back to you.

Har precis ätit världens godaste mat, kycklingsallad med vitlöks sås, mums! Frågan är ju vad jag ska göra nu? Ska nog slå på nån film eller något tror jag, PUSS.

Mitt tidsfördriv.

Hade ingenting att göra, så jag tog fram mina gamla "teckna böcker" som jag använde när jag var liten. Och har suttit och kladdat lite i några timmar nu hehe. 
 

Tips!

Tips: Om ni någon gång i erat liv ska baka en paj, också finns det inte tillräckligt med vetemjöl, ersätt inte det med bakpulver. Jag lovar er, det smakar skit! Haha. 
'
Kom nyss hem ifrån Anna! Vi bakade som sagt en misslyckad hallonpaj, och kollade på filmen "Norbit", haha så jävla rolig och ful film. Det var skönt att bara sitta och prata och ta det lugnt! 
Nu tänkte jag kolla på lite bloggar, sen slå på några desperate avsnitt i min ensamhet..!

Yo.

Blir ett ganska snabbt inlägg nu! Idag har jag inte hunnit gjort så mycket, har varit och tagit en promenad med Emilia,och sen bara chillat. Om några minuter så ska jag åka till Anna och ta det lugnt bara och kolla på film, så nu måste jag dra, hejdå!

Toy- box.

Haha, bara jag som lyssnade på dom här när jag var liten? Kände igen låtarna direkt när jag hörde dom. Dom är så jävla fula haha. 
 

Gå ut och gå i regnet..?

Vad ska man göra idag då? Sitta-inne dag, eller gå ut och gå i regnet? Lovade ju mig själv att gå ut och gå varje dag.. Men ska vänta och se om det blir finare väder lite senare, som jag hoppas!  Annars så sitter jag bara här och kollar runt på lite bloggar och så. Men nu ska jag gå och klä på mig, hej!
Har inga bilder så tog bara nån random, på mig och elin. 

Vad händer?..

Åh, är det bara för mig som det dampar så jag inte kan kolla på bloggar dom som har blogg.se? Fast om det gör det för er också så kan ju inte ni se det här heller, men aja;). 
Ska springa ner på toa nu och sen så tänkte jag gå och kolla om jag hittar något gott att äta och kolla på några desperate avsnitt resten av kvällen, så vi hörs!
 

Vad jag har gjort dom senaste dagarna..

Hej, nu är jag hemma och kan äntligen blogga igen! Så nu kanske ni undrar vad jag har gjort dom senaste dagarna,  så jag tänkte berätta lite snabbt bara! 
I torsdags kväll så åkte jag till stugan med Emilia, pappa och Tess. Gjorde inte så mycket. Sen på fredagen åkte vi till örebro för att hälsa på några som pappa och tess känner och fira midsommar med dom. Vi sov där från fredag tills idag. Vi har spelat ganska mycket kubb, och spelat kort, ätit massa god mat grillat, kollat på film, osvosv. 


Dålig uppdatering framöver..

Ikväll så ska jag åka till sommarstugan, Så kommer inte bli så mycket uppdatering då, och på fredag till söndag ska jag sova borta också. Så ska försöka att blogga så mycket som möjligt med mobilen om det funkar! Men om inte så får ni alla ha det så bra så länge!! 

Start where you are, use what you have, do what you can.

Har legat ute i solen i ungefär 3 timmar nu, så jag hoppas att jag fått lite färg nu! Fast jag tror att jag har bränt mig på ryggen:(. När jag skrivit klart det här så ska jag städa mitt rum, och sen gå och duscha! 

heartache.

 

Sommaren är här!

Känner mig helt slut efter att varit ute i solen hela dagen och krattat och tagit bort ogräs med mamma och micke! Så nu ligger jag halft död i min säng och kollar på desperate! Känns som att jag kommer somna ganska tidigt idag!

Ångra aldrig det som du gjort, ångra det som du inte gjort.

Idag när jag vaknade så gick jag ut i solen och satt mig där och åt frukost! Var så himla skönt, nu börjar äntligen värmen komma! Har suttit i solen i några timmar nu, så hoppas att man har fått lite färg iallafall! Nu sitter jag även med datorn ute, orkar inte sitta inne när det är så fint väder!
'
Om en stund så ska jag rensa ogräs, och kommer även tjäna lite money på det också ;). 

don't be afraid that your life will end, be afraid that it never will begin

Tänkte berätta lite snabbt om min kväll! Har umgåts med Emma, Axel, Marcus, Rasmus, William och Jesper. och Sarbast kom på slutet också. Men vi var först i stadsparken och spelade basket ahah , och sen aga,och sen donken. Och sen när vi skulle hem så följde alla med mig en liiiiten bit, men fick gå i skogen helt själv:( haha. kom hem för typ nån timme sen.  

'

 

Det var något där som drog i mig, ett smile några ord och jag dog för dig.

Har nyss varit ute och gått med Nellie, Vi gick bort till norrsätraskolan och sen tillbaka. Trodde att jag skulle bli piggare efter, men är fortfarande ganska trött:/. Så ikväll blir det nog bara att stanna hemma, tänkte börja kolla på desperate housewives sesong 3! Bästa serien. 

Värsta gangster jag är! haha.. 

Gårdagen.

Igår när Elin kom hit så gick vi ut och gick en promenad. Till coop, och sen hem till min storasyster en sväng sen hem igen, och åt mat. Sen vid åtta tiden så åkte jag,Elin, Emilia, Sarah och Mathias och fiskade i hammarby! Jag fick en aborre på 8,5 hekto! :D När vi kom hem så rensade vi fiskarna, och sen kollade vi på bästa filmen "Min stora kärlek". Så jävla rolig haha. Sen somnade dom andra och jag låg och smsade till typ 05.00 haha. 
Elin har precis åkt hem. Så nu tänkte jag gå och duscha och sen kanske det blir att dra ut och göra nånting!


Take every chance, drop every fear.

Sitter här och har nyss duschat och fixat mig lite snabbt. Om en stund kommer Elin hit och ska sova här inatt! Mysigt! 

Lite snabbt om min kväll.

Kvällen har jag spenderat hemma hos min morbror Mikael, som vi firade i förskott! Kom hem nyss , så ska väl gå och lägga mig snart, haha men kommer säkert vara uppe några timmar till. Fattar inte att jag redan har lyckats vända på dygnet haha.. gått typ tre dagar av lovet!

Fick bli en bild på mina söta kusiner Ronja och Johannes!

Fotboll= suger.

kom hem nyss! Den här kvällen har jag först spenderat med Marcus, Emma och Bea.(träffade även helle och erik en stund med.) Vi var ute lite först, sen åkte vi hem till bea och kollade på fotboll, fast jag hatar fotboll haha men ändå. Sen vid elva cyklade jag hem till min storasyster och var där en stund med några flera! Sen fick jag skjuts hem! 


Had a dream I was king, I woke up still king.

Tidigare idag så åkte jag och åt mat på amorinen med Pappa, Tess, Sarah, Mathias och Emilia! Åt grilltallrik och det var faktiskt gott! 
Sen har jag inte gjort så mycket mera än.  Senare ikväll ska jag ut och hitta på något med Emma, Marcus och några till! Ingen aning om vad vi ska göra, men det blir nog roligare än att bara sitta hemma! 

Saw.

Hela dagen har jag legat i sängen framför datorn. Har inte haft ork till att göra något annat så! Nu tänkte jag slå på några "Saw" filmer, älskar dom! Får se om jag vågar kolla själv! ;)

9D!

Kan inte fatta att jag har gått ut nian, att jag aldrig kommer komma tillbaka! 
Tack 9D för alla tre underbara år! ÄLSKAR ER, BÄSTA KLASSEN OCH KOMMER ALLTID ATT VARA!
bilder från både sjuan,åttan och nian.

Sommarlov.

Då har man gått ut grundskolan då.. men 9D kommer ändå alltid att vara bäst!

Skin skin som den sol du är.

Hade en hur rolig kväll som helst igår med härliga människor! Gick runt lite överallt i Sandviken typ haha! Men det måste göras om!
Idag måste jag städa mitt rum , sen vet jag inte vad som händer, om det blir att stanna hemma och slappa eller dra ut..


Skolavslutnings-dag!

Idag så hade jag skolavslutning, var jätte sorgligt, men grinade ialllfall inte som jag trodde att jag skulle göra!
Fick betygen, 5 vg, 1 mvg och resten g, vart jätte nöjd!
Sen åkte jag hem en snabbis, sen till napoleon och käkade med klassen! mysigt, och gott var det!
Sen på kvällen så vart det lite festligheter, på gunnars udde, och lite överallt i sandviken och till sist på hedåsen! Har haft det jätte roligt iallafall, träffat en massa olika människor och haft det trevligt! Ni får lite fula bilder här också, måste väl bjuda på sig själv ibland!

Nervös..

Vaknade typ halv 7, och kunde inte somna om. Så då gick jag upp var ingen idé att ligga kvar där. Ska snart börja fixa mig till skolavslutningen som börjar om ungefär 6 timmar, men ska vara där typ en timme innan så!
Är jätte nervös att jag ska ramla eller något , eftersom jag ska ha högklackat, och kommer bli skit lång:(
Önska mig lycka till iallafall!!..

My easytones!

Mina älsklingar har kommit nuu föresten!!

Lillasyster Emilias skolavslutning.

Min lillasyster har haft skolavslutning idag! Så jag var och kollade på det!

Sista dagen på söderskolan..

Idag hade vi nior avslutnings middag i skolan. Vi fick fläskfilé och potatisgratäng! Sen var det lite uppträdande också! Det var allra sista gången på söderskolan! Känns både ganska skönt men sorgligt! Kommer sakna min fina klass!! 
Här kommer några suddiga bilder från idag!

hey i heard you were a wild one

Har precis spenderat en lång tid i badrummet, har duschat, rakat benen, ansiktsmask, smörjt in mig osv. skit skönt! Det ända som fattas nu är ett nystädat rum och nybäddad säng.. mitt rum ser ut som helvete, kanske dags att städa snart..?

Vattenring/skidor

Den här dagen har som sagt spenderats med klassen, vi har åkt vatten skidor och vattenring efter båt. Fast jag åkte ingenting för att minnavelpiercing har inte läkt så kunde inte bada eller nå ,och frös också.. men det var väl roligt att vara där ändå! :)
bilderna är från Annas blogg!

Promises mean everything, but when they are broken sorry means nothing.

Har som sagt spenderat kvällen på hedåsen med Emma, Elin, Zara och Anna! Det var skönt att bara sitta där och prata och fika och ta det lugnt. Har även blödigt på fingret och haft av min tumnagel haha,när jag skulle försöka få upp min blåbärs soda.. så det gick inte så bra. Men sen kom Henke och Robin med chips och kapsylöppnare då vart jag glad hihi. 
Nu ska jag kolla lite bloggar, och sen sova, upp och åka vattenring imorgon med klassen, medans alla andra nior ska städa ;)) , tagga!

When we first met , I had no idea you would be so important to me.

hej på er allihopa! Har precis kollat klart på desperate sesong 2! så jävla bra serie! Så nu har jag "bara" 6 sesonger kvar att kolla på, men det får bli en annan gång!  Ska klä på mig snart och fixa mig lite snabbt och sen blir det att dra och sola solarium med Emma, och sen åka till hedåsen med tjejerna och äta nånting! Myys.

raggarbil

Varit ute och åkt raggarbil,och hälsat på morfar en stund och käkat donken med mamma, micke, emilia och nicki, och kom hem typ nyss. Är hemma själv nu , eller matte är hemma också, men vet inte vad jag ska göra nu :/


everyday im shuffling

Hej! Orkade inte blogga igår för jag åkte hem till morfar med mamma, micke, emilia och tobias, och det var lite fler där, och kom hem vid 02.00 så då gick jag och la mig direkt. 
Idag har jag inte hunnit gjort så mycket än iallafall ,men nu ska jag gå ner och dryga med min lillasyster haha hejdå!

Sista skoldagen på söderskolan.

NU ÄR DET SOMMAR! Hur fint väder ute som helst ute ju! Så fattar egentligen inte varför jag sitter här? haha. 
Idag i skolan så har vi städat ur våra skåp, och jag slängde ALLTING! Kändes lite tomt när vi lämnade tillbaka nyckeln och fick bära på jackan och allt! 
Sen har vi även kollat på en show idag i skolan. Först var det dans och dom var jätte duktiga! Sen kollade vi på dom som kom vidare på talangtävligen, alla var skit bra! Och det var roligt att kolla på.
Det här var den sista skoldagen på söderskolan, Det känns både skönt och sorgligt!!

SPEXFOTTO!

Juste, fick hem spexkatalogen idag! Det vart fulaste bilden på mig ser helt efter ut haha, aja lätt snyggaste klassen iallafall! Beställde även en med bara min klass, och ska rama in den sen, hihi,älskar er och  kommer sakna er, även fast jag verkligen kan ogillar er ibland ;)
(Sorry anna, för att jag snodde bilden av dig, men orkade inte gå och knäppa på den ;) )

Easytone!

Det vart inte dom där som jag visade innan! Eftersom det inte fanns rätt storlek. Men hittade ett par liknande, så nu har jag beställt dom! 595:-


Köpa eller inte?!

Vill köpa ett par easytones, men vet inte vilka jag ska ta! Funderar på dom här, det är rea på dom, så dom kostar bara 595, och i vanliga fall kostar sånna 1095! Så är det värt att köpa?! Någon som vet om dom är bra osv? Skulle uppskatta om ni slänger in en kommentar isåfall! :)
Så köpa eller inte?!

Hot or not haha.

Jag och emilia, tror att snyggheten går i släkten, eller vad säger ni? ;)

Lite smått och gott.

Idag efter skolan så drog jag till stan en sväng med Sarah! Fick med mig lite hem, köpte hårfärg, ett halsband som jag ska ha på skolavslutningen, bruna tights och en deo! 
'
Idag är det "städdag", så ska väl ta och städa snart så man har det gjort, och mitt rum ser förjävligt ut så!

GRATTIS SVERIGE!

GRATTIS SVERIGE!!
Och NEJ jag är inte rasist. Blir bara så himla irreterad på folk som säger att man är rasist bara för att man t.ex har en tröja med sveriges flagga på, eller om man älskar sitt land. Bara för att man älskar sitt eget land, så behöver det inte betyda att man hatar alla andra länder? Så himla töntigt. Så himla dåligt att vi inte kan älska vårat eget land utan att bli kallad rasist, vad händer med världen?

Everything will be okay in the end if it's not okay, it's not the end

Godkväll mina kära! Ligger här i min säng och ska snart stänga av datorn och sova! Imorgon är det skola. Men det gör inget, för nu dom sista dagarna så går man mest bara runt och chillar! Bättre än att bara sitta hemma. Och snart så är det ju sommarlov, och kommer inte komma tillbaka till söderskolan sen som sagt, så njuter av den sista tiden! För gud så jag kommer sakna klassen och allt sen!
¨
Älska att kolla på gamla fjortis bilder från sjuan haha..

High school, It may be hard, annoying, irritating, etc, But admit it, you're going to miss it when it ends.

Hej, har inte hänt mycket den här dagen än, och kommer nog förmodligen inte att hända så mycket heller.
Sitter i min säng, och ska snart kolla på någon film med min lillasyster. Hon vela se en skräckfilm , haha okej för mig, hon får skylla sig själv sen när hon inte kan sova ;). (har hänt många gånger).
Hoppas att det är bra med er alla! Med mig så är det helt okej iallfall! Så hörs vi säkert senare!

.

Dagen har varit helt okej. Gjorde inte så mycket , kollade mest på film och sånt på lektionerna. Fick även veta att jag fick MVG på ett prov i so i geografi!! Mitt första mvg tror jag, nöjd ialllafall!
'
Sen när jag slutade så orkade jag inte åka hem, så jag tänkte vänta med mert i skolan, för han missade bussen. Men sen skulle han och joseph och några åka till rese och vänta där istället, men jag kunde inte följa med för jag hade inge pengar, och busschaufören var elak så jag fick inte åka med ändå :(. Så då åkte jag hem istället. Fett tråkigt,så regnar det ute också..
Ser ut som att jag är vindögd HAHAHA

Skön.


Bilder!


I wanna dance.

Den här dagen har spenderats med min fina vän Anna! Efter skolan drog vi och solade solarium, vill bli bruuun! Sen så drog vi hem till henne och knäppte massa bilder (kommer upp på bloggen strax), sen bakade vi chokladbollar och kollade på filmen "fröken sverige" tror jag den heter.
Här kommer  lite bilder från sista hemkunskapslektionen som vi hade idag!..

how can you miss someone, when you last met him just for a few days ago?

and when I read this, it was only one person i thought about.

i dont forgive people because i'm weak I forgive them because im strong enough to know people make mistakes.

Det här har varit tråkigaste dagen på länge, har bara suttit hemma. Så det ska faktiskt bli ganska skönt att gå till skolan imorgon! Typ första gången jag längtar till skolan.
Om en stund tänkte jag göra lite ansiktsmask och sånt så jag känner mig lite fräsh! Annars händer det inte så mycket mera idag, ska även gå och lägga mig tidigt så!
Vad tycker ni om mig dubbelhaka?! kanske åt lite för mycket chips ändå :)

Cause all the bullshit, it made me strong.

Jag och Nellie gjorde inte så mycket igår, satt mest vid datorn , kollade på film. och gick ut och träffade Fredrik i typ 10 min haha. Hon åkte hem typ nyss, så just nu sitter jag bara här och funderar på vad jag ska hitta på!
gangstahhh

Du måste flytta på dig!

Sitter här med Nellie, och hon ska sova kvar här också idag! Får se vad vi hittar på!


Can't stop thinking about you..

GODMORGON! Åt nyss en jätte god frukost, jordgubbar! Kanske hur gott som helst! Aja, just nu sitter jag iallafall i sängen och äter godis, och ska nu kolla på några desperate avsnitt, så jag kommer på lite andra tankar:(. Så hejdå!

YESTERDAY.

Var som sagt hemma hos Sarah igår och hade myskväll, åt massa god mat, och masser med godis! Och kollade på två filmer!

Väskan som jag köpte igår!

Köpte en ny väska igår i stockholm på Gina tricot! Kostade bara 150:- hur billigt som helst!
Juste, vann även en banan gossedjur igår på grönan, världens tråkigaste.. Betalade även typ 70 kr, haha va onödigt:)

We spend too much time wondering why we're not good enough.

Tänkte sova jätte länge idag, men så vaknade jag typ 10.00 och kunde inte somna om haha.. Var väll bra att jag gick upp i tid iallfall då! Är ganska slut sen igår! Så har inte gjort så mycket idag, kollat och desperate och städat mitt rum.. Men ikväll blir det nog att åka hem till min storasyster Sarah och ha fredagsmys med film och massa mat och godis! mysigt!

STOCKHOLM.

Kom  hemfrån stockholm för ett tag sen! Är sjukt trött, ska skriva lite snabbt om idag, och sedan springa till min säng och sova! Dagen började med att vi åkte buss i typ 3 timmar. Sen gick på skansen i nån timme bara, finns inte så mycket att se där faktiskt. Sen gick jag till stan med tjejorna, och käkade mat, sen kollade vi i några affärer en snabbis bara, hittade en jätte snygg väska! Som jag kan visa bild på imorgon. Sen vid klockan tre drog vi in på grönan! Fyfan va kul de va! Gick mest med mert, joseph, axel, marcus, och några. Är helt slut i kroppen nu, och har skit ont i fötterna! HÖRS IMORGON NU BLIR DET SÄNGEN FÖR MIG, ELLER HÄR KOMMER NÅGRA BILDER OCKSÅ.
anna somnade på bussen haha.
Även bea och ywar hay med haha. .
henke och duwon, man kan ju undra vad dom gör ja....
äckliga björnar.
fulaste bilden på mig men aja! hah
söta emma!
på skansen hhiehie.
joseph och jag i jetline, hahaha snyggaste minen han hade då!
och sen på vägen hem så hade jag ingen kompis , så jag skaffade mig en pojkvän ,snygg va?