städtorsdag

Jag sitter här på golvet i mitt rum och sjunger till bästa låtarna som dunkas i högtalarna. När jag skivit klart detta inlägg så ska jag storstäda mitt rum. (längtar inte) Bra att mina högtalare funkar annars är det så tråkigt att städa. Musik är ett måste när man städar verkligen!


let her go

 

poledance träning hemma hos min syster

Stannade hemma från skolan idag, för jag kände mig bara hängig när jag vaknade, och hade knappt sovit någonting. Så sov några extra timmar. Det kändes mycket bättre sen när jag vaknade. 

Åt lite frukost. Sedan tog jag en skön prommenad hem till min storasyster. För att träna lite poledance! (Vi skulle ju egentligen ha åkt in till gävle och haft träning, men hon var sjuk så vi ska ta igen det senare i veckan!) Hon hade en dvd hemma med uppvärming som jag gjorde, var inte så jätte jobbigt. Sedan stretchade jag som vanligt, blir vigare och vigare men inte tillräckligt! Sen gick jag bara igenom tricksen som vi har lärt oss. Höll på ungefär 1 och en halv timme tror jag.
Här får ni en bild också hehe, ser kanske lite rolig ut men ja! Det är ett av tricksen som vi lärt oss förut, kommer dock inte ihåg vad alla tricks heter..:/

you're always here to hold me up when I'm losing my mind

Ja vad ska man säga om denna dag? Kan säga att den varit väldigt jobbig! För det första missade vi våran sovmorgon.. För att vi skulle lyssna på 2ornas redovisningar om UF företag. Dom var jätteduktiga, men det var föör jobbigt att sitta still och tyst i flera timmar. En bra sak var att vi fick sluta tidigare, men väntade ändå på min pojkvän i nån timme också. För att sedan gå hem till honom!

dagens träning och stretching

Orkade inte träna så länge idag, ungefär en halvtimme bara. Gjorde först en massa övningar när man faller frammåt med överkroppen (vetinte vad det heter), knäböj, vanliga situps, klarade även av att göra några armhävningar! Och en övning när man ligger på rygg och går upp med benen upp och ner, jätte jobbigt!
Sedan stretchade jag. Började med att sätta mig mot väggen med benen åt varsitt håll och trycka, sen gjorde jag "grodan" då sitter man ner på golvet som en groda lite svårt att förklara haha.

TRAIN

Skulle egentligen åka hem till min syster idag och tränat poledance (eftersom hon har en stång hemma.) Men hon var förkyld så hon orkade nog inte idag.. Så istället ska jag sätta på hög musik i mitt rum och göra lite styrketräning och sånt här hemma, och stretcha! Kan skriva mera om det senare!

Look at the bright side, at least Mondays only happen once a week!

Ja, så var det måndag igen, jobbiga måndag. När jag skulle kliva upp imorse vela jag inget hellre än att ligga kvar där och värma mig under täcket. Men nej, tvingade upp mig och iväg till skolan. Har inte alls någon bra "hår-dag" idag, eller vad man ska säga. Bara lockigt och fluffigt haha. Det bästa med denna dag var att vi fick slippa sista lektionen, det är ju alltid skönt att sluta några timmar tidigare.

min helg

I fredags kollade jag och Emma på Axels match, och dom vann såklart! Sen åkte jag och Axel hem till honom bara och myste. Sen gick vi upp tidigt på lördagen för att åka till stockholm på motorcykel mässa med hans pappa! Det var skönt att få komma bort en stund från sandviken. Sov kvar hos honom sen, och idag har han bortamatch, så jag är hemma nu. Tänkte ligga i min säng hela dagen framför filmer!

älskadeälskadeälskade fredag

Imorse när jag och axel vaknade var det så otroligt jobbigt att resa sig från sängen! Vela bara ligga kvar där hela dagen och mysa. Och det kunde jag nästan ha gjort, eftersom precis när jag kom till skolan så berättar dem från min klass att dom 2 första lektionerna är inställda. Det slutade med att vi hade 4 timmars hål och fick sluta 12, alltså tre timmar tidigare än vanligt! Så det var väl lite skönt, förutom att jag kunde ha legat kvar i sängen istället!!

Just nu sitter jag hemma och pluggar matte, eftersom jag är så efter i boken, måste jobba ikapp! Blir ju så himla stressig när jag är efter. Ikväll ska jag iaf åka till jernvallen med Emma och Elin, för att kolla på Axels match! Ska bli roligt att få träffa mina saknade vänner! Sen efter ska jag sova hemma hos Älsklingsaxel.

Gårdagen!

Hela gårdagen gick ut på att fira mammisen som fyllde år. Åt en massa tårta (nyttiga jag). Jag och Emilia köpte jättesöta rosa tofflor till mamma haha och choklad. Sen på kvällen så kom Axel hit, vi somnade sent, för vi kollade på en film sen låg vi och pratade länge, haha..


 
 

Grattis världens bästa mamma!

Idag fyller min fina mamma år, GRATTIS MAMMA, ÄLSKAR DIG SÅ MYCKET!

I want to go home and sleep

Haha, vill ni veta en rolig sak? Igår när jag länkade min blogg på facebook, och nämnde "poledance", så fick jag helt plötsligt mycket mera läsare än vad jag brukar få när jag länkar! Haha.

Är i skolan nu, och det är endast jag och två till i min klass som är här. För att vi fick egentligen ha sovmorgon om vi vela det, men hade inge skjuts då. Så nu sitter man här och jobbar, medans resten av klassen ligger hemma och sover! Är ju absolut inge avundsjuk alls på dom....

fresh

Efter poledanceingen idag så åkte vi in till valbo en jättesnabbis också. För att köpa lite ansiktsrengöringar och sånt! Hon som jobbade där sa att de här produkterna var bra, så då hoppas jag på det nu!

poledance träning

Nyligen kom jag hem från poledanceingen. Idag skulle vi göra nå svåra tricks, vi skulle klättra upp på stången (som jag fortfarande inte kan, som jag måste lära mig) och sätta sig där uppe och sen ta ena handen under rumpan och benen rakt ut, näästan som på bilden. Annars gick det väl bra, blev svettig också det är bra! Och mycket stretching, så snart ska jag bli vig!
Tumblr_luonlhfwqp1qkg8gzo1_500_large

I don´t care


Everyday is a second chance

Trodde verkligen att denna skoldag skulle bli jätte jobbig. Funderade tillochmed på att skolka hela dagen när jag låg i sängen haha, men tvingade upp mig. Första och sista lektionen blev inställda, så det var faktiskt jätteskönt. Och på idrotten åkte vi och gymmade, fast tog det ganska lungt så blev inge svättig. Är även så glad att jag fick sluta tidigare, så jag inte behöver stressa till poledanceingen som jag har idag. Som jag ska  åka på om en timme, och idag hade jag tänkt att köra stenhårt!!
 

tandläkaren för att.....

Idag hade jag sovmorgon igen det var super skönt hihi! Sen fick jag även sluta ungefär en timme tidigare, för att jag skulle till tandläkaren! Och då undrar ni nog vad jag gjorde där. Det ska jag säga er också hihi, jag satt dit ett tandsmycke! Tycker själv att det blev jätte fint! Ni ser på bilderna där nere, med min extremt bra iphonekamera..!
 
Iallafall, efter det gick jag till folketshus med Axel för han skulle ha trummor. Sen åkte vi till han och åt hamburgare, efter de hann vi inte göra så mycket mera för han skulle på träning. Nu är jag hemma i min säng och myser lite i min onepiece.

ovanligt skön måndag

Det har faktiskt varit en skön måndag, måndagar som alltid brukar vara min fiende. Kanske var för våran sköna sovmorgon. Idag vela jag hitta på något, vela göra nästan vad som helst förutom åka hem och tröka. Men ingen av mina vänner kunde, eller så slutade dom jätte sent. Så jag åkte hem. Så kom precis på att jag kunde ha lite spadag med ansiktsmask och sånt idag. Eller senare.

En bra helg ändå!

Jag har haft en väldigt bra helg! I fredags var jag ju på tidningscuppen osvosv. Igår skulle jag på fest med axel, lisa emma och felicia någonstans. Men det sket sig, så jag och Axel stannade hemma hos mig och badade bubbelpool och hade massa mys! Så det blev bra ändå. Idag har jag och axel slöat oss hela dagen hehe. Imorgon är det skola igen då, men det positiva är att jag har sovmorgon!

I wanna rock and roll all night, and party every day

På kvällen igår så drog jag och Axel till tidningscuppen och kollade lite, och träffade lite vänner också! Det var väl roligt, tycker inte om fotboll så mycket haha, så det roligaste var väl att få träffa lite saknade vänner! Jag och axel åkte hem till honom ganska tidigt, och sov kvar hos honom. Fick skjuts hem nyss för han skulle ha match i storvik. Sen efter det kommer han hit och ikväll åker vi kanske på fest, med Lisa, Emma och Felicia också.

like a lady

Uhaaah, fredagar är så långtråkiga i skolan, slutar efter kl tre typ. Hade idrott som sista lektionen och då hade vi fys, jobbigt, så duschade när jag kom hem. NU ÄR DET HELG ÄR SKIT GLAD ÖVER DET, har längtat efter den hela denna sega vecka! Ska få träffa min favoritpojke också!! Och imorgon blir det förmodligen fest, men frågan är ju vart??

Sen julafton med Anna

Var ju som sagt med min fina vän Anna idag. Vi åkte hem till henne och gjorde vaniljbollar (vaniljpulver istället för kakao), och smoothie, och hade våran lilla julafton hehe! Fick ett jätte fint armband utav henne! Sen knäppte vi även lite fina bilder på varandra med hennes systemkamera.

tjena

Jag är i skolan och har engelska, har nyss skrivit en jobb ansökan sak på engelska, så nu kan jag sitta och slappa lite! Längtar tills jag slutar, för då ska jag träffa saknade Anna! Vi ska även byta julklapp med varandra haha, vi har inte hunnit göra det än. Bättre sent än aldrig, som sagt!

MY DAY

Ja, vad ska man säga om den här dagen då, har väl hänt ganska mycket. Var först jätte nervös inför att redovisa för klassen, men det gick väl helt okej. Sen hade jag även prov också som jag tror gick bra, kändes bra iallafall! Sen när jag slutade så tog jag en promenad hem, och kan säga att det var jobbigt och kallt! Men ska väl inte klaga. Sen hade jag poledance nu på kvällen! Var hur jobbigt som helst haha. Vi skulle lära oss att klättra upp längst upp på stången, men jag klarade inte av det haha. Hade så svättiga händer så gled bara ner haha.. Nu är jag helt slut! Längtar till att få lägga mig i sängen och sova!

facebook / twitter

Alltså jag förstår inte varför jag ens är inne på facebook fortfarande, nästan hela tiden. Det ända man ser ändå är typ: folk som delar massa äckliga bilder på djur och människor som blivit misshandlade, förstår inte ens varför, bara äckligt. En massa 98:or osv som förlovar sig, iallafall jag tycker att man ska förlova sig när man är äldre och verkligen älskar varandra och tror att man kommer vara tillsammans hela livet! Sen har vi ju alla "gilla så skriver jag något i chatten" statusarna, börjar väl bli liiiite tjatigt. Och till sist alla folk som klagar över allt.

Så, varför är jag inne på det ens? Lär väl vara för att jag ska använda chatten, ända anledningen. Tycker facebook har spårat för mycket nu. Så nu är det Twitter som gäller för mig. Mycket bättre. Så som ni säkert vet  så kan ni väldigt gärna följa mig där förresten hihi, bara att söka på mitt namn. Förresten ni behöver inte ta illa upp eller något för de jag skrev, skrev bara som jag tyckte!

En fråga till er..

Jag har en liten fråga till er där ute som sitter och läser. Som jag jätte gärna skulle vilja ha svar på. Vad vill ni att jag ska skriva om? Eller ni kanske vill att jag ska lägga ut mera bilder? Mera text? Eller vad tycker ni? Jag hittar ingen inspiration just nu, så vill ha hjälp av er! Spelar ingen roll om ni kommenterar med namn eller anonymt. Tack så mycket i förhand.

-

 

nobody is perfect until you fall in love with them

Sitter i skolan nu och slutade egentligen för en halvtimme sen. Fan nu släktes lampan här inne i klassrummet också, är här själv tror de spökar:). Men ska sitta här i en timme till ungefär och vänta på min pojkvän som har niu. Sen när han äntligen slutar ska vi gå hem till honom och göra något! Saknar honom så mycket. Åh, orkar inte sitta här själv vill att någon rolig jävel ska komma hit och prata med mig.
 

Day before school

Har varit en helt okej söndag! Varit lugnt som alla söndagar brukar se ut. Vaknade hemma hos pappa och sen åkte jag hem till mamma igen. Nu på kvällen gjorde jag och Emilia lite ansiktsmask, eller det var typ lermask som mamma hade! Känns jätte lent och skönt nu. Ska nog lägga mig och läsa lite i boken nu, och sedan sova så man orkar med "underbara" skolan imorgon! PUSS
Hahaha, men ja jag orkar inte vara seriös!:)

Blir mycket positivare utav den!

Här, i min säng, blev jag fast i minst tre timmar. Med en fantastisk bok i mina händer. Håller på att läsa boken om "The secret". Har skrivit lite om det förut. Det är så himla intressant, och jag blir mycket positivare utav den! Mycket bra bok. Kan verkligen inte sluta läsa den hehe, har ännu inte läst ut den heller, ska fortsätta med det strax! Tycker att alla borde läsa den eller se filmen, för att veta hemligheten om livet! Tänkte kanske skriva lite kort om den sen när jag får tid, om det är någon som är intresserad då! Så ni kan gärna säga till isåfall.

FREEEDAG

Idag blev jag hemma från skolan, för att jag mådde så illa på morgonen. Så då gick jag och la mig och sov jätte länge det var så himla skönt. Sen packade jag och åkte hem till pappa! Och nyss tog jag och syster min en promenad till konsum här i kungsgården, för att hon skulle köpa godis. Träffade även Mert en snabbis som jag inte har sett på hundra år! Nu ska det bli lite filmmys med Emilia!

KLAGA FÅR MAN GÖRA IBLAND

Jag verkligen hatar dagar som idag. Allting är bara fel. Började med att jag sov över (okej det var skönt men ändå) inte bra. Sen var jag bara trött i skolan och min klass var så jobbig. Vela hitta på något roligt efter skolan med någon, men slutade ju fem år tidigare än alla andra så vela inte sitta i skolan och vänta, så jag åkte hem och hade bajstråkigt. Blev jätte hungrig och fick reda på att vi skulle äta PANNKAKOR idag, tycker inte om det, så fick äta en billys istället och är redan hungrig igen. Sen fick jag reda på en sak så jag blev ännu surare. Och nu en till sak. Men ja kan det bli värre, ja för nu är jag kissnödig också. Klagar på allting och de får man faktiskt ibland. ARG hatar allt. hatar skolan. hatar mitt rum också förresten bara för att jag ska något mera att klaga på. OCH JA JAG HATAR MENS.

tidsfördriv baby

1. Vad heter du? Jag heter Linnea Maria Toivanen jag.

2. Hur gammal är du? 16 år, men snart 17 om några månader hihi.
3. Vart bor du? sandviken, mitt i skogen.
4. Hårfärg? Svart/mörkbrunt
5. Ögonfärg? Grön/bruna.
6. Hur lång är du? 171 cm ungefär tror jag.

7. Kär? Ja mycket!
8. Singel eller upptagen? Jag är upptagen.
9. Hur många har du kysst? 1,2,3,4,5,6,6,7,8,88, hehe ne inte vet jag
10. När och vem kysste du senast? Min pojkvän såklart, och de var för tre dagar sen.
11. Har du hånglat med någon av samma kön? Japp Annapanna.
12. När hade du senast sex och med vem? Haha, men vilken fråga, ja ni kan ju gissa vem de var med och för några dagar sen .
14. Dumpat någon? njea
15. Blivit dumpad?på sätt och vis
16. Vad för killar/tjejer föredrar du mest? jag föredrar min pojk.
17. Vad har du för mobil? iphone 3gs
18. Om du vann en miljon, vad skulle du göra? Skulle ge pengar till min morfar, och sen spara, eller köpa roliga saker, skulle ha köpt en stång också.
19. Favoritland? grekland kanske eller turkiet.
20. Favoritfärg? Beror på gillar allt möjligt, men lila är fint!
21. Film? jag gillar kärleksfilmer och sorgliga filmer, som remember me, a walk to remember och dom, och titanic, hachiko.
22. Bok? Har faktiskt ingen favoritbok.. Men ska snart låna en bok om "hemligheten",(som jag skrev lite om i ett inlägg tidigare) så det ska väl blir spännande!
23. Killar eller tjejer? Förstår inte riktigt, men i förhållande så föredrar jag killar.
24. Vad gillar du mest med dig själv? min längd på håret kanske, och tycker om mitt leende ibland hehe.
25. Vad gillar du minst med dig själv? att jag är lång, och vill ha finare hy
26. Nämn en person du aldrig skulle klara dig utan Min familj, mina närmsta vänner och min pojkvän.
27. En person du älskar Kan inte välja en älskar så många:( familjsläktvännerpojkvän
28. En person du hatar: Hahaha, inte bra att skriva ut de elle
29. Ut och festa eller myskväll? Jag älskar både och, så skönt med myskvällar men festa är roligt också.
30. Saknar du någon just nu? Japp.
31. Vad är det bästa som hänt dig? Åhh, finns så mycket bra som har hänt mig, som att jag träffade axel tillexempel.
32. Beroende av något? Börjar bli beroende av att spela candy crush haha, älskar även lakrits mycket, men eftersom jag är så duktig så äter jag ju inte godis!
33. Ditt livs största misstag? äsch jag vet inte, jag tycker bara att allt händer utav en anledning.
34. Om du fick välja en enda person att umgås med resten av ditt liv, vem skulle det vara? skulle inte klara mig utan någon av alla mina nära och kära!!
35. Har du några tatueringar? nepp.
36. Piercingar? Öronen och i naveln.
37. Vem är mest lik dig? Får ofta höra att jag är jätte lik mamma.
38. Har du någon förebild? min poledance tränare för jag ska bli lika bra på poledance!
39. Vad ska du göra idag? Dagen börjar ju ta slut, men resten av kvällen ska jag inte göra något speciellt.
40. Vad är det värsta du vet? Att bli besviken, eller sårad.
41. Vad är det bästa du vet? Mat, och mina nära såklart.
42. Vad åt du senast? En billyspizza..
43. Vad vill du ha just nu? en stång hemma så jag kan träna poledance:(
44. Vad köpte du senast? underkläder.
45. Vem är din favorit kändis? hmm.. cameron diaz, adam brody hihi, robert pattinson, leonardo dicaprio.
46. Vilken är din favoritställning? Haha men.
47. Tränar du? Jaapp.
48. När går du och lägger dig? Olika, 22.00-23.00.
49. Vad är klockan nu? 20.21
50. Är du nöjd med ditt liv? Njaaaa. Ibland är jag de, men ibland absolut inte!

tråkigtorsdag

Haha, imorse trodde jag att ja hade sovmorgon, var helt säker på det! Så jag kom till skolan senare och fick reda på att vi inte hade det haha.. Dålig man är, men de va ju skönt att sova iaf! Vela hitta på något idag efter skolan, men slutade med att jag bara åkte hem ändå,haha. Jag är jätte trött just nu, skulle kunna sova men då kommer jag inte kunna somna ikväll och de är ju inte bra! Jag är jätte hungrig också haha, också ska vi äta pannkaka idag...Kommer hungra ihjäl hehe. Nej .nu ska jag fördriva tiden med lite the O.C.
 

skola + poledance

Första skoldagen över nu då efter jullovet! Var inte så jätte jobbigt som jag hade tänkt, men de va tråkigt. Som tur var så hade jag poledance nästan direkt efter jag slutat, så de gjorde dagen mycket bättre! Där fick vi lära oss några nya tricks som vanligt, ganska svåra va dom faktiskt. Uppvärmningen var jätte jobbig idag haha, höll på att dö nästan. Nästa vecka så kommer vi få lära oss att klättra ända längst upp på stången, vet inte om jag längtar, är ju höjdrädd haha:( Måste försöka övervinna min rädsla då!

sista dagen av jullovet

Sista dagen av jullovet har spenderats hemma! Har gått runt i min onepiece hela dagen jätte skönt hehe. Har städat rummet lite, lagat mat och resten av tiden har jag legat i sängen och börjat kolla på serien "The OC". Har bara hunnit sett 4 avsnitt, men de verkar bra, kommer fastna i den nu känner jag! Ska också FÖRSÖKA somna i skaplig tid idag, för att gå upp tidigt iväg till skolan imorgon, kommer bli jobbigt! Vill ha mera looov.

Hachiko: en vän för livet

Måste bara tipsa om världens sorgligaste film! Den heter "Hachiko: en vän för livet". Hur bra och sorglig som helst, ni som inte har sett den än, KOLLA PÅ DEN. Ni kommer börja grina! Det är även en sann historia!

Den handlar om en liten hundvalp (hachiko) som kommit vilse, så hittar en man honom, också får han till slut bo där! Det dröjer inte länge förän hachiko och husse blir oskiljaktiga. Hachiko står exakt varje dag vid samma tidpunkt vid järnvägsstationen och väntar på husse! Men en dag får han vänta jätte länge, eftersom husse inte kommer. Ändå väntar han där varje dag under dom nio kommande åren, tills han dör..

Sometimes I think that it's better, to never ask why

Blev att jag sov kvar hos Axel igår till idag också! Vi skulle egentligen lägga oss tidigt igår, men slutade med att vi låg uppe och pratade en massa hela natten typ hihi. Spelade även fifa med han, haha fast han vann, men kommer såklart vinna över han sen när jag lärt mig bättre!! Vid typ halv 4 idag så åkte jag därifrån och hem till min syster och tränade lite poledance med henne och emilia! Gick helt okej. Anna frågade nyss om jag vela följa med på fest ikväll, men jag kände att jag inte är nå festsugen alls, så blir hemma och tar de lugnt istället!
 

SUNDAY

Hej! Igår var jag och axel hundvakt till hans hund hela kvällen! Gick ut och gick med honom, sen låg och myste i soffan allihopa hihi mys. Just nu ligger han och halvsover medans jag sitter här, han skulle bara sova "lite" till. Han hade inge bilder på datorn, så de här blev ett lite tråkigt inlägg , aaja! ;)

Berättelsen om pi

Igår var jag på bio med Axel! Vi kollade på filmen "berättelsen om pi". Den var väl helt okej, trodde faktikst att den skulle vara bättre! Så jag blev lite besviken. Fast det var ändå hur mysigt som helst. Efter så tog vi bussen hem till mig. Nu ska jag klä på mig och packa lite småsaker, och sen åka hem till älsklingen! Älskar att umgås med honom.

IT'S FRIDAY

Igår kom som sagt Nellie hit! Vi pratade en massa eftersom de var hur längesen som helst jag träffade henne! Sen kollade vi på filmen "Sinister". Lääskig. vaknade även mitt i natten och var jätte rädd usch, och låg vaken typ en timme! Tur att Nellie sov här iaf! Ikväll ska jag in till Gävle med älsklingsAxel för biomys+mat! Gud vad mysigt det kommer bli. Och slipper sova själv inatt också!!

I falling to pieces

Idag gick jag upp ovanligt tidigt! Redan halv nio, för att sedan åka en sväng till valbo med mamma och syster. Det blev en väldigt snabb sväng! Var där i bara ungefär en timme! Fanns inte så mycket, fick bara med mig hem ett par trosor och en bh, så de är nånting iallafall! Senare idag ska jag umgås med min saknade vän Nellie, var riktigt längesen jag träffade henne nu!

2012 del 5

November: Hände inte mycket, allt rullade på som vanligt, skola, va på nån fest osv.
December: Gick i skolan som vanligt. Färgade håret svart. Var hemma hos pojken min själv med honom i en vecka. Lite festligheter. Sen en mysig julafton och nyår hihi!
 

David Guetta - She Wolf

Den här låten är så himla skön att lyssna på!!

Andra poledanceträningen!

Idag var jag på min andra poledanceträning! Det gick inte lika bra som förra gången.. Hade knappt ätit något innan så var hungrig och kände mig hängig. Så nästa gång ska jag äta rikigt så jag orkar med! Idag hade vi först uppvärming som vanligt, de va jätte jobbigt, och stretchade mycket! Sen fick vi lära oss lite nya tricks, som jag tycker var lite svårare. Men ska hem till min storasyster sen och lära mig alla tricks bättre eftersom hon har en stång hemma! Det är så himla roligt!
 

2012 del 4

Augusti Då hände de inte så jättemycket. Var slutet på sommarlovet, och började på gymnasium, och var väldigt nervös!
September: Det här var nog en utav dom bästa månaderna, eftersom det va då det blev jag och Axel!!
Oktober: Åkte eckerölinjen med mamma och mina systrar. Var på halloweenfest med vänner.osv.

Nyårslöften

Jag har faktiskt aldrig i mitt liv haft nyårslöften! Så jag bestämde mig för att ha de den här gången. Så detta kom jag fram till!

2012 del 3

Juni: Den här månaden hände det mycke saker! På sista hemkunskaplektionen nånsin bakade vi en massa fika och käkade upp det!! Kollade även på fotboll med mina vänner mot min vilja haha! Åkte vattenskidor och ring efter båt med klassen. Åkte och kampade på ett ställe (minns ej namnet) med Anna och Emma. Var till gröna lund med alla niorna. Hade avslutningsmiddag med niorna på söderskolan. Sedan en sorglig skolavslutning, middag med klassen och sen lite festligheter på kvällen. Var även med axel själv första gången den här månaden då vi dygnade hihi!
JuliVar på en jätte rolig fest hemma hos Anna. Var på bröllop också eftersom min pappa och låtsas mamma gifte sig.
 
 
 

Nyår!!

Hej, nu är det alltså 2013, kommer ta ett tag för mig att fatta det hihi. Aja, igår hade jag iallafall roligt! Åkte först hem till Beatrice med tjejorna och lagade god tacos och åt de. Sen tog vi bussen till Gävle på festligheter. Helt okej var de! Fick kyssa Anna också på tolvslaget hihi. Sen efter det tog vi bussen till Sandviken och när jag hoppade av bussen så stog min fina pojkvän där och väntade! Det bästa på kvällen faktiskt. Då gick vi hem till mig, och vi hade lite främmande där, så vi satt oss och pratade med dom ett tag innan vi gick och la oss! Bra slut och början på året! Axel åkte hem nyss, så nu sitter jag och inväntar mat, donkenmat, gött!